עבור לתוכן

האם ניתן להתחבר לYES עם תשתית של HOT באינטרנט?

Featured Replies

פורסם

האם ניתן להתחבר ך YES עם תשתית של HOT באינטרנט? או שאני חייב לעבור ל ADSL? :-[

פורסם

ברור שאפשר, אבל זה סתם יצא לא משתלם כי תמיד יש עסקאות חבילה של טלוויזיה+אינטרנט (ובמקרה של הוט גם +טלפון) שיוצאות זולות יותר.

פורסם
  • מחבר

אז מה אתה ממליץ לעשות?

אני עובר לYES ... :P

פורסם

ברור שאפשר, אבל זה סתם יצא לא משתלם כי תמיד יש עסקאות חבילה של טלוויזיה+אינטרנט (ובמקרה של הוט גם +טלפון) שיוצאות זולות יותר.

אה? אפשר להתחבר לYES בתור ספקית אינטרנט עם תשתית כבלים? ממתי?

פורסם

מה? ממתי YES היא ספקית אינטרנט בכלל? :nixweiss:

הוא דיבר על טלוויזיה ב-YES ואינטרנט ב-HOT. (אני מקווה)

אז מה אתה ממליץ לעשות?

אני עובר לYES ... :P

אז מין הסתם תדבר עם YES ותבדוק כמה עולה החבילה המשותפת שלהם (זה שת"פ עם בזק בינלאומי) לטלוויזיה ואינטרנט.

תבדוק אם זה יוצא לך משתלם יותר משתי חבילות נפרדות, לדעתי זה יצא.

פורסם

אה הבנתי... ;D

פורסם
  • מחבר

כן, התכוונתי ל YES בטלוויזיה ותשתית HOT באינטרנט :)

פורסם

אי אפשר להתחבר ל יס עם תשתית של הוט, ואני אומר לך את זה מנסיון, חוץ מזה יס זאת חברת בת של בזק, והתשתית חייבת להיות של ADSL.

ביי

פורסם

אי אפשר להתחבר ל יס עם תשתית של הוט, ואני אומר לך את זה מנסיון

אכפת לך לספר על הניסיון ה"עשיר" שלך?

אני אגיד יותר מזה, דיי דבילי מה שאתה אומר.. ברור שאפשר להתחבר.

חברת הכבלים חוייבה ע"י משרד התקשורת בזמן קבלת הזכיון להפעיל טלויזיה, אינטרנט וטלפון - בהפרדה של החטיבות.

כל חטיבה פועלת בנפרד ומאושר להן להציע חבילות משולבות במחיר מסובסד (ידוע גם בשם "סבסוד צולב")

אתה יכול לעשות לעשות איזה שילוב תשתיות טלויזיה-אינרנט-טלפון שבא לך!!

נראה לך שאכפת להוט אם תשים צלחת על הגג ותראה שידורי יס? ברור שהם יעדיפו אותך כלקוח בכל מה שהם מציעים אבל אם אתה מתעקש ללכת ליס בגלל הסיבות שלך, הם לא ירצו לאבד לקוח במשהו אחר. בקיצור ולעניין, אתה יכול לעבור בשקט ליס כל עוד אין לך סבסוד צולב בין האינטרנט לטלויזיה (במקרה זה, אתה תשלם על האינרנט מחיר מלא - 10 שקלים יותר ממחיר מסובסד)

פורסם

אי אפשר להתחבר ל יס עם תשתית של הוט, ואני אומר לך את זה מנסיון, חוץ מזה יס זאת חברת בת של בזק, והתשתית חייבת להיות של ADSL.

ביי

:screwy:

פורסם

טעות שלי, חשבתי שהוא רוצה אינטרנט בתשתית של יס (שזה ADSL), ובעצם הוא הוא רוצה לגלוש דרך הוט ולצפות בטלויזיה דרך יס.

פורסם

אין דבר כזה תשתית של YES. אין להם תשתית במובן הכי בסיסי של המילה - את השידורים שלהם הם מקבלים דרך לווינים, חיבור סיבים אופטיים (אותם היא קונה מחברות אחרות) וקלטות ומפיצים את התוכן בשידור לוויני דרך לווין שלא בבעלותה .

ADSL עובד על התשתית הטלפוניה של בזק.

פורסם

אין דבר כזה תשתית של YES. אין להם תשתית במובן הכי בסיסי של המילה - את השידורים שלהם הם מקבלים דרך לווינים, חיבור סיבים אופטיים (אותם היא קונה מחברות אחרות) וקלטות ומפיצים את התוכן בשידור לוויני דרך לווין שלא בבעלותה .

ADSL עובד על התשתית הטלפוניה של בזק.

זה ברור, לא התכוונתי לתשתית שידורי הטלוויזיה שלהם, התכוונתי לשרות האינטרנט שהם נותנים ללקוחות שלהם, והם מחייבים תשלום עובר תשתית הקו, ואחרי כן זה עובר לחיוב של בזק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים