פורסם 2009 בינואר 2816 שנים לפני כמה זמן נעלמו לי כספים מחשבון הבנק וכשגיליתי נאמר לי שבוצעו פעולות בניירות ערך מהאינטרנט. מיד ביטלתי את האפשרות לביצוע פעולות דרך האינטרנט אבל הם טוענים שאני כנראה לא זוכר שביצעתי את הקניה ומכירה וכך הפסדתי כסף. הם נתנו לי את כתובת IP ממנה נעשו פעולות. אבל אני זוכר שכתובות IP משתנות כל הזמן, אז איך המידע הזה יכול לעזור לי לוודא שזה אכן נעשה מהמחשב שלי?
פורסם 2009 בינואר 2816 שנים אתה יכול לנסות ליצור קשר עם הספקית ולבדוק האם בשעות של ביצוע הפעולות היית מחובר דרך הכתובת הזו.
פורסם 2009 בינואר 2816 שנים מחבר ולפני זה תבדוק אם הכתובת הזאת בכלל נמצאת בטווח של הספקית שלך.איך יודעים דברים כאלה מראש (לפני שאני מתקשר ומחכה שעה בתור)?
פורסם 2009 בינואר 2816 שנים פשוט תכניס את הכתובת לפה:http://www.db.ripe.net/whois(אם אין תוצאות, הכתובת בכלל לא מאירופה... אממ..)
פורסם 2009 בינואר 2816 שנים זה הבנק נתן לך את ה 192.168?כי אם כן אז זה מישהו מהבנק שהיה לך בחשבון.זאת כתובת רשת פנימית את לא יכול לעבוד איתה באינטרנט רק ברשתות פרטיות.למה שלא תתן לנו את הכתובת IP שהבנק תוען שהייתה איתה?
פורסם 2009 בינואר 2816 שנים לפני כמה זמן נעלמו לי כספים מחשבון הבנק וכשגיליתי נאמר לי שבוצעו פעולות בניירות ערך מהאינטרנט. מיד ביטלתי את האפשרות לביצוע פעולות דרך האינטרנט אבל הם טוענים שאני כנראה לא זוכר שביצעתי את הקניה ומכירה וכך הפסדתי כסף. הם נתנו לי את כתובת IP ממנה נעשו פעולות. אבל אני זוכר שכתובות IP משתנות כל הזמן, אז איך המידע הזה יכול לעזור לי לוודא שזה אכן נעשה מהמחשב שלי?אין ביטוח למקרים כאלה?
פורסם 2009 בינואר 2816 שנים נו, ואם הם נתנו לו כתובת IP הוא יכול להוכיח את זה בקלילות.אפילו אם הפקיד של הבנק היה מפגר ונתן לו כתובת 192.168...
פורסם 2009 בינואר 2816 שנים לא אמרתי שזה קשה, אלא שחובת ההוכחה היא עליו. מה שהייתי מציע לך לעשות, זה פשוט להגיד להם לסדר את הבעייה, או שאתה פונה לתקשורת שפרצו לך לחשבון והבנק לא רוצה לעזור לך. מעניין מה הם יעשו עם זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.