עבור לתוכן

פשוט כואב

Featured Replies

פורסם

אין לי בעיה עם רוב המנהלים,אבל לפעמים המינויים גרועים לגמריי :nixweiss:

לדוגמא:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=344793.msg3280970#msg3280970

שהיו יותר מידי מקרים שהצביעות שלו וההתנשאות הובילו לכל כך הרבה ריבים שנגמרו בזה שהוא מחלק באנים כמו כלום.

יש לציין שהוא לשמחתי לא מנהל יותר,אבל אם דיברתם על עבר נגד המצב הנוכחי,המצב היום טוב יותר.

• תגובות 81
  • צפיות 5.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא יודע על מה כל הסיפור הזה.

סך הכול מהנסיון שלי צוות האתר עושה עבודה טובה.

אומנם זה לא דמוקרטיה, אבל זה גם לא דיקטטורה.

כל עוד שומרים על גבול הטעם הטוב ולא עוברים על חוקי האתר יש המון חופש להתבטא.

אני אפילו לא קראתי מעולם את חוקי האתר, פעם או פעמיים עשיתי טעות תמימה וקיבלתי הערה והפנמתי מתוך רצון להבין ולהשתלב.

צריך לזכור שכולם בני אדם ולכולם יש מצבי רוח ומטענים.

אני באופן אישי לא מתרגש משטויות.

יכול להיות שיש כמה ילדים/אנשים קצת רגישים שנפגעים מדי פעם מתגובות נחרצות או אזהרות.

סך הכול אני לא חושב שיש על מה להתלונן (חוץ מהשעון של האתר שאני לא מצליח להבין מה קורה איתו :nixweiss:).

פורסם

ה"דיון" הזה עובר כל גבול.

איזה דמוקרטיה אתה מדבר? אם לא היו לך גולשים לא היה פורום ועם כל הכבוד לך אתה לא היתה מנהל.

נכון. ועם זאת, יש לי גולשים, ואני מעוניין לשמר אותם - ואני עושה זאת על ידי כך שאני לא נותן לפורום להתדרדר לרמה שהיא נמוכה מהרף המקצועי, האיכותי והתרבותי שהאתר הזה, והפורום הזה, קבע לעצמו.

הרמה הזו לא תרד בשום פנים ואופן.

סטיקים, FAQs וכיו"ב נועדו כדי שתקראו אותם - מי שלא טורח לעשות זאת, ובכן - לבי לבי - אך מקומו ככל הנראה לא פה.

אם למישהו יש בעיה ספציפית עם מנהל פורום כלשהו, או שהוא מרגיש שנעשה לו עוול, הוא בהחלט מוזמן לפנות אלינו בנושא, ואמצעי הקשר כבר אמורים להיות ידועים לכל בשלב זה (רמז: "אודות" -> "צור קשר" בתפריט). אבל, מומלץ מאוד שתבדקו את עצמכם פעם ופעמיים, לפני שאתם מטילים ספק באחרים.

פורסם

דוגמה מצויין ליהירות של המנהלים פה

לא עברו 3 דפים ויש פה יופי של דוגמה

איזה דמוקרטיה אתה מדבר? אם לא היו לך גולשים לא היה פורום ועם כל הכבוד לך אתה לא היתה מנהל.

אני פה מ 2001!! 8 שנים

אני לא זוכר נוקשות כזאת אני לא חושב שאם(המנהלים) צריכים לתת דוגמה ולהראות את הרמה הגבוהה של הפורום

אין לי ספק שהמנלים תורמים מזמנם החופשי כמו לא מעט אנשים פרטיים שתורמים מהידע שלהם

אבל שוב כשאני נכנס לפורום אני רואה את התגובות של המנהלים פה פשוט מציא לי החשק.

אני יודע ומעריך מנהלים שהיו פה בעבר וזוכר את הטובים יותר והטובים פחות. אבל אתם מפספסים את הנקודה

תקשיבו לגולשים שלכם כואב להם שאת מזלזלים בהם.

אני חושב שכדאי שתבדוק את המילה "יהירות" במילון, יהירות הנה גאווה

אשר מנותקת מהמציאות.

עובדה שיש כאן לא מעט משתמשים אשר מרוצים מהצורה בה הפורום מתנהל

והרמה הגבוהה בו רק עוזרת להם לקדם את עצמם ואחרים.

ואין שום דבר מנותק מהמציאות בלהתגאות בכך שטיפים ועצות שאני נותן כאן

בחינם לאנשי פורום רשתות, אלה דברים שאני מתפרנס מהם בחיי היום יום.

בנוסף לכך, אני לא מנהל כאן, אלא מומחה ולכן חוות הדעת שלי קרובה יותר

לפרסבקטיבה של משתמש ולא של חבר צוות ואני בהחלט נהנה מהצורה שבה

הפורום מתנהל מבחינה משמעתית ומקצועית.

פורסם

כל מי שאומר שהפורום לא מתנהל בצורה מקצועית פשוט טיפש..או שהוא לא מסתובב פה מספיק..

כמעט כל הידע שלי בנושא מחשבים רכשתי מכאן ואני שמח שיש תאתר הזה.

ואני לא יודע מה כל כך קשה בתגובות של מנהלים? נכון לפעמים התגובות ריקות כי זה בא ללמד שתעשה חיפוש ולא תשאל את אותה שאלה מליון פעם.גם אני שאלתי לא מזמן איך אני עושה CD KEY לוינדוס וענו לי תשובה שהיא לא תשובה, אז עשיתי חיפוש ומצאתי.

מה הבעיה? אין בעיה...!

פורסם

רוב הפורום רוב הזמן מתנהל בסדר. אבל יש גם הרבה חריגות מקוממות מהסוג שגורם לאנשים לעזוב ולא לחזור כי זה פשוט לא שווה את זה.

דיונים דומים לדיון הזה נפתחו פעמים רבות ונראה שהיה צריך שמישהו עם8 שנים פז"מ יפתח כזה דיון(וינסח אותו בפוליטיקלי קורקט מקסימלי) כדי שהוא לא ינעל מיידית. ה"דיון" הזה כפי שקרא לו MiniMizer בא לעלות את רמת הפורמים ולא להורידה. ולהביע צורך של הגולשים. דעתי היא שכל המנהלים צריכים לקרוא ולהשכיל.

לדוגמה מערכת שלוש הפסילות המאד נוקשה פה בלי שום התיישנות. זה כמו שכל אדם שהיה עושה 3 עבירות תנועה היה מוצא להורג. עצם העובדה שלא מאפשרים דיון ציבורי על חוקי הפורום מאד מורידה מרמתו. אם החוקים כלכך טובים הם ודאי יעמדו במבחן החברה?

פורסם

הם בעצמם לא מצייתים להם. תראה איך המנהל המהולל של האתר ירד על גולש בפורום אקטואליה:

מה הקשר ?!

דפ"ר

אני רואה שאתה משתמש במילה הזו די בחופשיות, אז אתה בטח שומע אותה לא מעט. ככה קוראים לך בבית?

תגובה נוספת:

לא, אתה פשוט נורא משעשע אותי. זה כמו להתבונן בקופים בגן החיות התנ"כי. אתה יודע שהם עושים שטויות כי הם קופים וזה הטבע שלהם, אבל זה עדיין מצחיק.

אני בטוח שאם אני הייתי כותב תגובה כזאת למנהל כבר מזמן הייתי מקבל באן על העלבת מנהל או סגנון דיבור לא הולם או כל שטות אחרת שהם ממציאים כאן. אם MiniMizer גבר שישלח הודעת התנצלות לאותו גולש.

אגב, זו ממש לא הפעם הראשונה או השנייה. ל-MiniMizer יש נטייה לרדת על הגולשים. כאמור, סנובים צבועים. אם תמשיך ככה אתה והמנהלים שלך עם תסביך אלוהים יהיו היחידים שיגלשו כאן.

פורסם

אני אתייחס כאן לרוב הדברים שנאמרו באופן כללי, ולחלקם אני אתייחס קצת בצורה יותר פרטנית.

לדוג' שהאזהרות לא מתנקות אף פעם, אחרי 3 מקבלים באן לכל החיים. היתי מציע לדוג' פעם בשנה (יום כיפור) לנקות לכולם את האזהרות. ושהבאנים יהיו בהתחלה לשבועיים, אחרי זה חודש, ואחרי זה כבר לחצי שנה\שנה\צמיתות. ואחרי כל באן לנקות אזהרות או לפחות להוריד איזה אחת.

אני ו-integral קובעים מי יקבל באן ולכמה זמן,

ואנחנו מעולם לא נתנו באן לצמיתות למשתמש שצבר 3 אזהרות (אלא אם זה מקרה ממש חריג [ובמצב כזה, סביר להניח שהמשתמש היה מורחק לצמיתות גם ללא קשר לאזהרה השלישית])

מקבלים אזהרה על חתימה שעוברת את הגודל המותר.

אני מבקש לא לזרוק טענות כאלו ללא שום ביסוס.

אין דבר כזה לתת אזהרה למשתמש על חתימה החורגת מהגודל המותר.

(כמובן שאני לא מדבר על מקרים שבהם משתמש שהתבקש להסיר את החתימה עשרות פעמים, ולא התייחס בכלל לבקשה - זה זילזול וחוצפה)

לא רמה גבוהה ולא נעליים. את הפורום מנהלים ילדים סנובים צבועים. אם משתמש מקלל נותנים לו BAN, אבל מנהל שקורא לגולשים אחרים אידיוט/דביל/מפגר זה בסדר גמור. אני לפני איזה שנה עקצתי את אנטולי. הוא רכש אוזניות באיזה 5,000 ש"ח ואני עקצתי אותו במילים "איך אתה יכול להרשות לעצמך כזה דבר אתה גר בחדרה". קיבלתי באן על העלבת מנהל. מה נסגר אתכם? לא יודעים להבדיל בין עקיצה לעלבון? בצבא עקצתי סגן אלוף במילים הרבה יותר בוטות והוא בסך הכל צחק. ועם כל הכבוד אתם לא קצינים בכירים.

את הדיון הזה אני מאפשר, כי אני חושב שמדי פעם צריך לקבל גם ביקורת על מה שעושים.

זה לא דיון שיתן במה להשתלחות על צוות האתר בצורה כזאת או אחרת.

לכן אני מבקש ממך להירגע.

אם אתה לא מסוגל להתדיין בצורה מתורבתת - אז אל תיכנס לדיון הזה בכלל.

ofer_mat - אני גם לא מעט זמן באתר, וחבר בצוות האתר (2003)

והרמה של הפורומים באותה תקופה שאפה לאפס, בעיקר ברמה המשמעתית.

כל יום חברי צוות האתר משקיעים שעות רבות מזמנם הפנוי, על מנת שיוכלו לשפר את הרמה באתר בכלל ובפורומים בפרט.

בין אם זה כתבות, חדשות, מאמרים, ביקורות, סטיקים, עזרה למשתמשים בפורומים וכו' וכו'.

כל זה, כדי שיהיה לכם המשתמשים - פורומים יותר מקצועיים ואיכותיים לגלוש בהם.

בנוסף, אני רוצה לשנות קצת את ההגדרה שלך לפורומים ולמהותם - אנחנו (חברי צוות האתר) לא פה בשביל לענות לשאלות, אנחנו פה כדי לעזור למשתמשים

על כל המשתמע מכך (כמובן שבין היתר זה לענות לשאלות המשתמשים, אבל ממש לא העיקר ובטח שלא המהות של הפורומים)

אבל אתה לא יכול לצפות שעל כל שאלה שנשאלה אלפי פעמים ויותר, לקבל מענה מחודש שוב ושוב.

אני מצטער, אבל עם כל הרצון שלנו לעזור למשתמשים - אי אפשר להיות עצלנים ולצפות שכל תשובה תוגש לכם על מגש של כסף.

מחובתכם "להשקיע" את השניות הספורות האלה בחיפוש, לפני שאתם פותחים ת'רד.

אם יש לך את היכולת להריץ חיפוש קטן, על נושא שכיח - למה שלא תעשה את זה? למה לא לתת הזדמנות לנושאים יותר יחודיים לקבל יחס הולם?

בגלל עצלנות? בגלל שאין לך(אני לא מתייחס ספציפית אלייך, זה מופנה לכלל המשתמשים) כוח לפתוח את החיפוש?

אני לא מצליח למצוא סיבה הגיונית, למעט עצלנות - למה משתמש שנכנס לפורום, לא יכול להריץ חיפוש זריז על נושא שככל הנראה נטחן כבר בפורום.

בנוגע למשתמשים "טובים" שעוזבים את הפורום (בכוונה הדגשתי את המילה טובים):

אם המשמעת הנוקשה, לא מתאימה למשתמשים מסויימים - כנראה שזה לא המקום בשבילם, כי המשמעת הזאת נועדה אך ורק לשימור ושיפור רמת הפורום והמשתמשים של הפורום.

(איזה אינטרס אחר יכול להיות לנו במצב כזה?)

אז אם יש למשתמש כזה או אחר בעיה עם המשמעת, כנראה שהוא מתאים לפורומים סטייל תפוז/וואלה וכד' - מקומות שבהם כמעט ולא קיימים חוקי פורום.

שם הוא יוכל להתבטאות כרצונו - לא כאן.

דבר אחרון: אם יש לכם טענה כנגד ח"צ כלשהוא, שהעליב אתכם, או פגע בכל בצורה כלשהיא - אתם מוזמנים לפנות לגורם המתאים.

אני חוזר ומדגיש: אין סיבה לנעול את הדיון הזה, אבל אם הוא יתדרדר למקומות לא רצויים(ע"ע השתלחויות והתלהמויות למיניהן כלפי ח"צ או כל אחד אחר) - הוא ינעל.

פורסם

טענות לא ביסוס?

החתימה שלי הייתה בדיקת מהירות מspeedtest.net וציטוט.

כניראה שזה לא היה מצאחן בעיני המנהל [לא משנה שם] והוא החליט למחוק לי את החתימה בלי שום אזהרה בלי כלום.

פעם שניה שמתי חתימה הוא שוב מחק [למרות שהיא עמדה בתקן של הפורום]. שדיברתי איתו ושאלתי אותו מה לא בסדר הוא אמר שהוא כבר לא זוכר או משהו בסגנון ובקיצור הוא החליט בסוף שאני מתחצף אליו ונתן לי אזהרה.

גם קיבלתי אזהרה על הקפצה. ממנהל הקטגוריה. למה במקום לנסות לעזור הוא נכנס לאשכול רק לבדוק אם הקפצתי?

והקפצתי אחרי 18 שעות בערך אז בסדר גם לא בסדר. אבל למה אזהרה?

בנוגע למשתמשים "טובים" שעוזבים את הפורום (בכוונה הדגשתי את המילה טובים)

אתה שוב טועה.

משתמשים עוזבים מתוך פעמים רבות של זלזול מנהלים במשתמשים. כמו שLevAizik אמר. גם אני נתקלתי בהרבה ירידות של המנהלים על משתמשים.

היה פה אשכול של מישהו שכתב שהוא רוצה לעבוד בבאג ושאל מה השלב הבא אחרי קורות חיים. אחד המנהלים הגיב לו "צא מהסרט שאתה חיי בו" וכאלה. ממש מתוך זלזול וצחוק.

לדעתי מה שקורה פה זה שהמנהלים מרגישים שיש להם כוח והם פשוט לא מנצלים אותו כמו שצריך, אלא בירידות על משתמשים וכו'.

אבל לעומת זאת כן יש פה כמה מנהלים באמת מעולים שעושים את העבודה שלהם ובאמת אכפת להם.

הבהרה:

התגובה לא באה לפגוע באף אחד. היא באה רק להבהיר.

פורסם

יש להבדיל בין גיחוך לבין ירידות על אנשים

מה שלא תמיד נעשה פה על ידי המנהלים

ועם כל הכבוד , למי שלא מתאים דיונים שלא עוסקים רק במחשבים , שלא ייכנס לפורום כללי, חד וחלק

יש לציין שלא כל המנהלים פה גורמים למצב הזה , אך יש מנהלים אחדים שפשוט גורעים מהאיכות של הפורום

פורסם

טענות לא ביסוס?

החתימה שלי הייתה בדיקת מהירות מspeedtest.net וציטוט.

כניראה שזה לא היה מצאחן בעיני המנהל [לא משנה שם] והוא החליט למחוק לי את החתימה בלי שום אזהרה בלי כלום.

פעם שניה שמתי חתימה הוא שוב מחק [למרות שהיא עמדה בתקן של הפורום]. שדיברתי איתו ושאלתי אותו מה לא בסדר הוא אמר שהוא כבר לא זוכר או משהו בסגנון ובקיצור הוא החליט בסוף שאני מתחצף אליו ונתן לי אזהרה.

כנראה שצריך לתת לך גם אזהרה על שקרים...

אין לך שום אזהרה על חתימה (או אפילו על התחצפות).

כל האזהרות מתועדות, ועל כל אזהרה יש הסבר מפורט.

אם אתה מנסה להדליק פה את הרוחות, לפחות תעשה את זה בצורה פחות גלויה (ולטובתך, עדיף שלא תעשה את זה בכלל)

כאן סגרנו את הנושא הזה. אין שום סיבה להיכנס לפרטי פרטים של מקרים.

יש לך משהו להעיר על זה? אתה יותר ממוזמן לפנות אלי בפרטי.

עריכה:

גם קיבלתי אזהרה על הקפצה. ממנהל הקטגוריה. למה במקום לנסות לעזור הוא נכנס לאשכול רק לבדוק אם הקפצתי?

והקפצתי אחרי 18 שעות בערך אז בסדר גם לא בסדר. אבל למה אזהרה?

ככה. כי רשום במפורש שזה נוגד את חוקי הפורום.

למה לתת אזהרה על ספאם? למה לתת על דאבל פוסטינג? למה לתת על ווארז?

והוא לא נכנס לת'רד רק כדי לבדוק אם הקפצת. מודרייטור עובר על כל הת'רדים בפורום שלו, בין אם זה בכדי לעזור מבחינה מקצועית, לבין לטפל בענייני משמעת.

בתגובה לחלק האחרון של ההודעה שלך:

אם יש לכם טענה כנגד ח"צ כלשהוא, שהעליב אתכם, או פגע בכל בצורה כלשהיא - אתם מוזמנים לפנות לגורם המתאים.
פורסם

אם אתה מנסה להדליק פה את הרוחות, לפחות תעשה את זה בצורה פחות גלויה (ולטובתך, עדיף שלא תעשה את זה בכלל)

כאן סגרנו את הנושא הזה. אין שום סיבה להיכנס לפרטי פרטים של מקרים.

יש לך משהו להעיר על זה? אתה יותר ממוזמן לפנות אלי בפרטי.

עריכה:ככה. כי רשום במפורש שזה נוגד את חוקי הפורום.

למה לתת אזהרה על ספאם? למה לתת על דאבל פוסטינג? למה לתת על ווארז?

והוא לא נכנס לת'רד רק כדי לבדוק אם הקפצת. מודרייטור עובר על כל הת'רדים בפורום שלו, בין אם זה בכדי לעזור מבחינה מקצועית, לבין לטפל בענייני משמעת.

בתגובה לחלק האחרון של ההודעה שלך:

אתה קורא לי שקרן?

שים לב מה כתבתי

הוא החליט בסוף שאני מתחצף אליו ונתן לי אזהרה.

חוץ מזה על פעם אחת שטעיתי ופספסתי ב3 שעות אני לא חושב שמגיעה אזהרה. מילא הייתי עושה את זה כל פעם וכו'...

והינה אתה מוכיח את זה פה שאתם מזלזלים במשתמשים.

ובאמת אני לא בא לפה כדי לפתוח שום ריב ושום כלום. סך הכל אני אוהב את הפורום ואת חברי הקהילה פה. ויש פה באמת מנהלים טובים.

נ.ב

אשמח לקבל את האזהרות שלי בפרטי או משהו אם אפשר למה קיבלתי אותם. תודה

פורסם
אתה קורא לי שקרן?

יש לך דרך אחרת להגדיר בן אדם שטוען שהוא קיבל אזהרה על חתימה/התחצפות והוא לא באמת קיבל אותה?

אתה אמרת שמנהל כלשהוא נתן לך אזהרה בגלל וויכוח כלשהוא על חתימה/התחצפות - לא היה ולא נברא.

כל האזהרות שלך לא קשורות בשום צורה לענייני חתימות או התחצפויות, אז איך אתה מסביר את זה?

אתה יודע מה אני מוכיח? שאין לך שום כבוד לאף אחד ואתה מזלזל בחוקים ובמה שאומרים לך.

לפני שאתה בא בטענות לאחרים (ח"צ לצורך העניין) - תסתכל על עצמך ותחשוב לרגע אם עשית משהו לא בסדר.

אגב, רשמתי לך בפירוש שסגרנו את הנושא הזה וכל דבר שיש לך להגיד לי בנושא - תפנה בפרטי.

אל תמשיך את הדיון הזה כאן. הוא לא נועד שכל משתמש יבקש פירוט על האזהרה שלו ו/או יכנס לפרטים של מקרים.

פורסם

פותח התראד , אומנם יש אמת חלקית בדברייך אבל לא לגמרי כך הדבר.

סך הכל מנהל ככל שיהיה , מאחורי המקלדת יושב אדם.

אם יש לך דעה/עצה/טענה/פידבק טוב/רע לתת לאחד המודרייטורים

תתן! ,התיחס או לא יקרא או לא.. זה כבר בעיה שלו..

ואל תחשוב ואולי גם תרגיש , שאתה ''קטן'' ולא מועיל..

כי לא כך הדבר

כולנו מכירים את הסיפור עם האריה והעכבר..........

פורסם

חוץ מזה על פעם אחת שטעיתי ופספסתי ב3 שעות אני לא חושב שמגיעה אזהרה. מילא הייתי עושה את זה כל פעם וכו'...

אם אתה אומר אתזה אתה כנראה ממש פספסת את הרעיון של האזהרות.

אזהרה היא לא עונש, היא דרך לנסות להבהיר לך שעשית משהו לא בהתאם לחוקים, ואם תמשיך כך תענש. העונש יגיע כשתצבור 3.

אם כל הילדים הבכיינים פה יתחילו להבין שאזהרה בסך הכך אומרת שאתה לא פעלת לפי החוקים, ויש לך עוד X הזדמנויות לעשות את זה, אז לא היה צורך בת'ראדים מתבכיינים שכאלה.

אז מה אם "פספסת" ב-3 שעות? כתוב 24 שעות, מה הבעייה לא להקפיץ לפני? אתה לא יודע לקרוא שעון? אתה לא יודע לחשב 24 שעות? אתה לא שולט במה שאתה רושם במחשב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים