עבור לתוכן

יכול להיות שמישהו אחר גולש עם אותו IP כמו שלי?

Featured Replies

פורסם

אהלן, ניסיתי להוריד משהו בראפידשייר (משהו חוקי, מסמך שחבר העלה) וכתוב שם שאני (הIP שלי) כבר מוריד משהו ושאני אסיים אני יוכל להוריד את הקובץ שאני רוצה.

הקטע זה שאני לא מוריד כלום וכמה חודשים לא הורדתי מהאתר הזה ובכלל.

עשיתי ריסט למחשב הרצתי CCLEANER אולי זה יעזור במשהו אבל כלום..

יש לי ראוטר לא מאובטח, יכול להיות שמישהו גולש על חשבוני? (בדקתי ששאר המחשבים בבית מכובים ד"א)

פורסם

כנראה שמישהו התחבר לרשת האלחוטית שלך.

תבדוק בממשק המשתמש של הראוטר כמה מחשבים מחוברים.

פורסם

זה זמן טוב לאבטח את החיבור האלחוטי .

יש לך מחשבים שמתחברים באופן אלחוטי ?

פורסם
  • מחבר

מחשב אחד מתחבר באופן חוטי ועוד שלושה באופן אלחוטי..

בכל מקרה נכנסתי לממשק של הראוטר, אך לא מצאתי שם איפה אפשר לראות איזה מחשבים מחוברים לרשת.

הראוטר הוא BR6204WG

אשמח להכוונה אם למישהו יש סבלנות :)

פורסם

תיכנס ל-WIRELESS CLIENTS או ל-DHCP CLIENTS.

פורסם
  • מחבר

תיכנס ל-WIRELESS CLIENTS או ל-DHCP CLIENTS.

אוקיי,

נכנסתי ל Active DHCP Client

ויש יש שם 3 שורות שבכל אחת מהן יש כתובת IP/ כתובת MAC / ו Time Expired(s שבכולם הוא Forever.

הטבלה הזאת מראה את המחשבים שכרגע מחוברים לרשת?

עריכה:

ניסיתי שוב להוריד את המסמך ועדיין ההודעה היא אותה ההודעה,

הIP שכתוב שם שונה משלושת הIPיים בטבלה בDHCP Client (בנוסף שלושתם מתחילים ב198 והIP בראפיד ב255)

פורסם

ה-IP שאתה רואה ברפידשייר היא הכתובת החיצונית בעות הכתובות שאתה רואה בממשק של הנתב הם כתובות פנימיות.

כבה את כל המחשבים בחיבור אלחוטי ונתק (פיזית, את הכבל) את החיבור של כל המחשבים שמחוברים חוטית, לאחר מכן תיכנס שוב ל-ACTIVE DHCP CLIENTS, מן הסתם כל מחשב מחובר כעת(חוץ מזה שאתה מבצע דרכו את הבדיקה) תופסים טרמפ על החיבור שלך.

פורסם
  • מחבר

כיביתי את כל המחשבים שמחוברים אלחוטית וניתקתי את המחשב שמחובר חוטית (שלי מחובר אלחוטית)

כרגע אני רואה בACTIVE DHCP CLIENTS שורה אחת יותר ממה שהיה קודם, כלומר אני רואה 4 כתובות IP (כולן זהות חוץ מהספרה האחרונה).

פורסם

אז מן הסתם, באותו רגע, 3 אנשים תפסו טרמפ על החיבור שלך.

בצע אבטוח ראשוני של הרשת ע"י MAC FILTERING (בצע חיפוש בפורום).

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח שה Active DHCP Client מראה כמה מחשבים מחוברים כרגע לרשת?

אם זה עוזר השורה שמתארת את הלשונית הזו היא This table shows the assigned IP address, MAC address and time expired for each DHCP leased client.

קודם מחשב אחד היה מחובר לאינטרנט בנוסף למחשב שלי (ועוד 2 היו מכובים), עכשיו כאשר כיביתי את המחשב שעבד נוספה עוד שורה לטבלה.

שלושת הכתובות IP שהיו קודם נשארו, וכתובת אחת נוספה.

משהו פה לא ממש מסתדר

ושוב תודה על הסבלנות (בכל מקרה כמובן שצריך לאבטח את הרשת, אך אני מעוניין לדעת לפני כמה תפסו טרמפ על הרשת שלי אם בכלל.. )

פורסם

פשוט תבדוק את כתובות ה-MAC במחשבים שלך, כך תוכל לדעת בוודאות.

פורסם

נכון מאוד.

פורסם

נתחיל עם מה לא לעשות:

WEP, MAC filterning וSSID hiding אינם אבטחה מספקת או רצויה, השימוש בהם לא יגן על הרשת!

מתוך FAQ פורום רשתות ואינטרנט

קריאה נעימה

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=347794.0

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אעשה זאת.. אעדכן אחרי הבדיקה מה התוצאות ואם תפסו עליי טרמפ מספר נוסעים של מונית מלאה :-\

מתוך FAQ פורום רשתות ואינטרנט

קריאה נעימה

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=347794.0

תודה על התגובה, מחכה לי קריאה אבל אני מניח שזה יענה על השאלות שעוד יהיו לי בנוגע לאבטחה ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים