פורסם 2009 בינואר 2616 שנים Toshiba Regza 32 - 32AV550אוSamsung 32 - LA32A450ההבדל המרכזי הוא שהטושיבה תומכת HDMI 1.3הבעיה המרכזית היא שאני לא מוצא את הדגם באתר הבית של טושיבהתיקון -נמצאה באתר של טושיבה מלזיהhttp://www.toshiba.com.my/product/product_details.jsp?productid=32AV550Eעם זאת, בניגוד לאתרים בארץ, לא מצויין שהיא תומכת HDMI 1.3יש לציין שהתמונה בסמסונג נראתה לי מעט טוב יותר אבל אני חושש לפספס משהו לנוכח הטכנולוגיה החדשה
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים אתה מבין שמדובר בטלוויזיות ולא מסכי מחשב?אתה מבין שאי-אפשר להשתמש בהן בתור מסכי מחשב לעבודה בצורה נוחה, בגלל הרזולוציה הנמוכה שלהן?
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים ובגלל הגודל שלהם? :errrr:לשים 32" מול העיניים זה כמו לתקוע בהם לפיד בוער מומלץ לשבת כ2 מטר מהמסךכמובן שמדובר ברזולוציה נמוכה מידי (של מסך 19" לערך) ולא תהנה מכך כלל.אם מדובר בסלון זה כבר משהו אחר אבל שוב אל תצפה לאיכות גבוהה מידי,אוסיף ואומר שהסמסונג טלוויזיה מעולה.
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים אמת. המטרה היא, בין היתר, למחשב HTPC בסלוןאני מקווה שזה המקום לשאולפורום קולנוע ביתי נראה לי יותר מתאים. אעביר את הדיון שלך לשם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.