פורסם 2009 בינואר 2516 שנים יש לי 2 ראוטרים אלחוטיים בבית.העברתי קבל מהראוטר שבחדר שלי לממד ואני רוצה לשים בממד את הראוטר השני שכאילו רק יגביר לי את הרשת..חיפשתי איך לעשות את זה והבנתי שזה אפשרי אבל לא הבנתי איך..הראוטרים שלי הם :siemens sl2 141netgear wgt624תוןדהההההההוהסימנס זה הראוטר שמתחבר לאינטרנט כאילו זה ראוטר + מודם מבזק.תודה רבההה לעוזרים!!
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים בעברית קוראים לזה נתבועכשיו לשאלה, אתה רוצה שהנתב בממ"ד יעבוד רק בשביל המחשבים שבממ"ד? אם כן אז פשוט תגדיר אותו שיקבל IP דינאמי (DHCP) או IP סטטי בטווח של הנתב השני.
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים מחבר אני רוצה שהוא יתן שם עוד נקודת חיבור לוואי פיי.. שהמחשבים בממ"ד יוכלו להתחבר לאינטרנט דרכו..ואת האייפי דינאמי וזה אין לי מושג איך עושים..ולאן אני מחבר את הקבל שיוצא מהראוטר בחדר שלי.. לחבר אותו כאילו לחיבור של ה מודם בראוטר השני ה WAN או לחבר אותו ל LAN?
פורסם 2009 בינואר 2716 שנים תעזר במדריך הזה -- http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.