עבור לתוכן

שווה להשקיע במודולורי?

Featured Replies

פורסם

לפעמים אני רואה דגמים מודולרים, שיקרים כמה עשרות שקלים, מאחיהם הספקים המכובלים לצמיתות ואני מודה שזה באמת נראה לי נחמד שאפשר לחסוך מקום במארז ולא לתת לכל הכבלים להשתלשל, כשלא צריך את כולם או במקרה שלי - כשצריך רק 1-2.

סתם תמהתי אם יכול להיות שיש עוד יתרון בדגמים המודולרים או שבזה זה מסתכם.

תודה.

פורסם

אם אתה עוסק ב- OC אז כן - ישפר את זרימת האוויר ויקרר יותר טוב את הרכיבים

פורסם

להערכתי לא מוצדק ולא כדאי.

כל חיבור בצורה של "תקע-שקע" עם הזמן נחלש ומתרופף ועלול להיות מקור לבעיה, גם חיבורים ברמה של אמינות בסטנדרט צבאי - ואין כאלו בספקים רגילים שעולים כמה מאות שקלים .

ברוב המוחלט של המקרים אין כל בעיה אמיתית לאגד את הכבלים העודפים כך שיהיו "חבילה" קטנה הצמודה לצד האחורי של הספק, וממילא לא יפריעו לזרימת האויר בתוך המארז.

פורסם

להערכתי לא מוצדק ולא כדאי.

כל חיבור בצורה של "תקע-שקע" עם הזמן נחלש ומתרופף ועלול להיות מקור לבעיה, גם חיבורים ברמה של אמינות בסטנדרט צבאי - ואין כאלו בספקים רגילים שעולים כמה מאות שקלים .

ברוב המוחלט של המקרים אין כל בעיה אמיתית לאגד את הכבלים העודפים כך שיהיו "חבילה" קטנה הצמודה לצד האחורי של הספק, וממילא לא יפריעו לזרימת האויר בתוך המארז.

זה חיבור שעושים אותו פעם אחת וזהו בהתקנה של המחשב

זה לא תקע שקע שמשחקים עם זה :screwy:

פורסם

כל חיבור בצורה של "תקע-שקע" עם הזמן נחלש ומתרופף ועלול להיות מקור לבעיה,

(מסכים, מנסיון, בספק איכותי, במיוחד במחשבים צפופים).

פורסם

ממש לא מסכים לגבי התקע-שקע כי ברגע שחיברת ואתה לא משחק אם זה מנתק מחבר כל הזמן לא יהיו בעיות,

לספקים של TAGAN יש פטנט מצויין לכבלים המודולרים, חבל שהם עושים רעש מעצבן במאמץ.

במידה ובמארז יש לך מקום לסדר את הכבלים מאחורי הלוח אם\בין מגש הלוח אם לדלת האחורית של המארז, לדחוף את הכבלים המיותרים למקום שלא יפריע אז אין סבה לא לחסוך ולקחת כבלים קבועים, אך בהרבה מהמקרים רמת הסידור חוטים במארז והזרימת אוויר תהיה גבוה בהרבה עם ספקים מודולריים,

הכל תלוי בחומרה שיש לך, ובמארז בעיקר.

פורסם

הכל תלוי בבן אדם. זו לא אמורה להיות בעיה לקשור את החוטים במקום שזרימת האויר לא נצרכת, סה''כ חוסכים בזה כמה עשרות שקלים.

פורסם

הייתי מקבל החלטה לפי המארז, יש מארזים מרווחים וגדולים שאיגוד הצמות לא יראה וניתן להעבירם מאחור ואף לאגוד אותם מאחור.

יש מארזים צפופים שאתה מקבל בחזית חבילת חוטים שמכערות וסותמות ומפריעות לכל.

לגבי שקע/תקע..שטויות. בספקים כמו ה-TAGAN נניח החיבור הוא הברגה שקשה מאוד להוציא לאחר מכן, וזה אגב הסטנדרט בכל חיבור חשמלי צבאי שראיתי( בחיל הים בכל אופן) וזה מאוד אמין וחזק.

פורסם

ממש שטויות מה שאמרו פה עם החיבורים שזה נהרס.

יש לי 2 ספקים מודולרים (ניתן לראות במפרט) וזה לא עושה בעיות

את האינרמקס יש לי נירא לי כבר איזה שנתיים ויוצא די הרבה שאני משנה חומרה ומחבר ומנתק חוטים ובחיים לא היה לי בעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים