פורסם 2003 ביולי 1322 שנים לפני שבוע קיבלתי את HARRY POTTER AND THE ORDER OF THE PHOENIX וסיימתי אותו לפני יומיים...(שלוש ימים ללא שינה!)ולדעתי הוא הספר הכי מותח והכי מפתיע בסדרה....כמו כל השאר הוא סוחף וגורם לך לא לרצות להפסיק לקרוא, ספר מעולה שווה קריאה!למרות שהוא ארוך(870 עמודים...באנגלית!)הוא פשוט ספר מדהים!יש עוד מישהו שהתחיל לקרוא אותו או סיים כבר?
פורסם 2003 ביולי 1322 שנים למנהלים פה יש דעה נחרצת על הארי פוטר השונה דראסטית משלילכן אני לא אגיד את דעתי האמיתית (למרות התמיכה הנרחבת לדעה זו)
פורסם 2003 ביולי 1322 שנים גם אני קראתי וסיימתי תוך 25 שעות(היה לי משעמם) וגם לפי דעתי זה הספר הכי טוב בסידרה רק צריך לקוות שבא יהיה יותר טוב אבל שלא יקח לה 3 שנים לכתוב אותו כמו זה ;D
פורסם 2003 ביולי 1322 שנים מחבר שיקח לה כמה זמן שהיא רוצה רק שיהייה ברמה של זה...ומה הקטע עם המנהלים?
פורסם 2003 ביולי 1322 שנים עזוב היה דיון בערוץ שהתחיל אחרי שמיני אמר שהוא סיים אותו ואין לו מה לעשותוהסתיים בהמלצה לבוא למפגש חמוש
פורסם 2003 ביולי 1322 שנים *ספויילר**ספויילר**ספויילר**ספויילר**ספויילר*הוא לא מתמזמז אם הרמני הוא מתמזמז אם CHO
פורסם 2003 ביולי 1322 שנים מחבר ספויילראתה לא יודע לקרוא?עם CHO!!!וממש פירוט סך הכל אומרת איך שהיא מתקרבת ואז עוברים למעונות...
פורסם 2003 ביולי 1322 שנים מחבר אז היא לא ןבגלל זה מה שאמרת לא היה נכון...הגרסה לא אמיתית!!!תעשה טובה באמת חשבת שזה נכון?ספויילרהרמיוני רק מדברת על ויקטור פעמיים בספר ואין שום קטע כזה עם צו!
פורסם 2003 ביולי 1322 שנים TeaTime, בחייך, אין טעם להתווכח, שנינו יודעים שגורלך כבר נחרץ...בנוגע לספר, אני דווקא אהבתי את שני הקודמים יותר ממנו, בעיקר בגלל שמסוף הספר הרביעי ועד סוף הספר החמישי, בתכ'לס לא קורה שום דבר.הספרים הקודמים היו הרבה יותר ממוקדים, ואילו הספר הזה עוסק במגוון רחב יותר של נושאים ולכן העלילה לא מתקדמת מי יודע מה בספר הזה.מצד שני, הספר הבא צריך להיות הרבה הרבה יותר מעניין.(אין בכך כדי לומר שהספר גרוע בצורה כלשהי! הספר הוא מ-ע-ו-ל-ה!)
פורסם 2003 ביולי 1322 שנים מחבר ספויילרתשמע אתה די צודק אבל לדעתי לספר כולו היו כמה מטרות(תתקן אותי אם אני תועה...):1.הספר ענה על הרבה מאוד שאלות שהקוראים היו כבר חייבים לדעת!2.הספר משמש כהקדמה לספרים השישי והשביעי!3.הספר לימד משהו מאוד חשוב להתקדמות הסיפור בצורה נכונה מבחינת הקוראים, הוא המחיש שדמבלדר חזק יותר ממה שאי פעם חשבו!ואת הכוח של וולדמורט החוזר!4. היא הראתה עוד כמה צדדים של כל דמות כדי שהסיפור יוכל להתקדם עוד רמה מבחינת העומק!!!נ.ב יש למישהו מושג איך יקראו לבאים?
פורסם 2003 ביולי 1322 שנים הארי פוטרעמוקבאותו משפטבלי לא באמצעבלי שום מילת סטירה /שלילה באמצעמשהו לא מסתדר לי בזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.