עבור לתוכן

כמה שאלות לגבי מפרט מוכן 3000-3300 שימוש כללי ומשחקים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם יש לי מפרט מוכן למחשב שהשימוש שלו הוא כללי ובעיקר למשחקים כמו GTA IV

אז הלכתי עם המפרט המוכן שאני יציג לכם למטה לחנות וקילבתי הצעת מחיר שעומד על סך 2900 ורציתי לדעת אם המחיר נראה זול מידי או משהו שלא תהיה איזה קומבינה

חוץ מזה אני אמשח למעט עזרה וייעוץ לגבי מארז מספר מאווררים דרוש והאם ספק הכוח מתאים .

תודה מראש לכל העוזרים .

המפרט הוא :

INTEL CORE2DUE E8400 מעבד

ECS P43 CHIPSET INTEL לוח-אם

TEAM 4096 MB DDR2 800MHZ זיכרון וירטואלי

320 GB SATA2 7200 RPM קשיח שולחני

ICE WING 3 נחושת קירור למעבד

GEFORCE 9800 GTX+ 512MB DDR3 כרטיס מסך

1GBE כרטיס רשת

7.1 כרטיס קול

500w ספק כוח

עכשיו אני מבקש מהעוזרים להתייחס למה ששאלתי ולא סתם לזרוק מידע באוויר בנוסף רציתי לדעת האם החשיבות של הספקים השונים היא גדולה מבחינת הביצועים למרות שמקבלים 3 שנים אחריות מכל ספק .

פורסם

מהו ספק הכוח המדובר ?

המפרט סביר +

פורסם

על איזה מסך מדובר?

לא הייתי לוקח לוח של ECS (הם עדיין מייצרים לוחות?)

חשבתי שהם עצרו ב-775 הישנים לאינטל.

פורסם
  • מחבר

שחכתי להזיכר מדובר בספק כוח של 500W מצטער על הטעות בכותרת וכן ECS עדיין מייצרים ויהיה לי אחריות ל3 שנים עדיין לא מומלץ?

פורסם

1. לא, לא מומלץ לקנות לוח של ECS יש יצרנים עם שמות כן ידועים בשוק העדכני שעדיפים: ASUS, INTEL, GIGABYTE ועוד...

2. לא רשום איזה מן מארז מגיע שם, אז קח בחשבון שסביר שמדובר במשהו ג'נרי ולא מאורר כראוי. "מארז מהודר" פירושו מארז של שקל תשעים, וזה כן חשוב.

3. ספק 500W לא אומר כלום! יש ספק 500W של JSPTECH שזה משהו פשוט עם ניצולת נמוכה, שלא מתאים למפרט שרשמת, ויש ספק 500W של יצרנים כמו ENERMAX או CORSAIR עם ניצולת גבוהה. מאחר ופשוט רשום 500W סביר להניח שזה ספק ג'נרי, מה שאומר שהניצולת שלו היא לכיוון ה200W בפועל, וזה לא מתאים למפרט כזה. המחשב כן ידלק, אבל ספק כזה לא יאריך ימים, וזה לא אחראי למכור מפרט שכזה עם ספק ומארז ג'נריים.

קיצר אם אתה לא רוצה להגיע למצב שבו כל שני וחמישי אתה בחנות שבה קנית את המחשב להביא ולאסוף אותו מתיקון ולתיקון, תשקיע בחבילה שבה לכל רכיב יש שם ומוניטין של חברה מאחוריו.

כנ"ל זיכרונות, קשיח וכרטיס מסך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים