עבור לתוכן

מארז של NXZT וספק כוח מתאים

Featured Replies

פורסם

האם המארז של NXZT , Gaurdian 921 הוא מארז שקט וטוב?.. אני מעוניין לקנות אותו עם המפרט של core I7 ורציתי לדעת אם הוא יהיה טוב עבורי ועבור הרכבה של קירור נחושת עבור המעבד.

אני גם מחפש ספק כוח שקט , לא אכפת לי כמה כוח יהיה לו העיקר שיהיה שקט ויוכל להתמודד עם core i7 920 , 3GB וכרטיס מסך 9800GTX+

פורסם

הוסף בבקשה את התקציב לספק ומארז לכותרת.

מעבר לזה, אם אתה רוצה משהו שקט אל תחשוב לכיוון המארז הזה כלל וכלל

פורסם

מאוורר הצד מונע מקירורים גדולים להיכנס בכלל. המיקום שלו ממש דבילי.

מעבר לזה, מדובר במארז 95% זהה לאפולו. הוא סה"כ נחמד.

פורסם
  • מחבר

הפסק והמארז יכולים לנוע בין 600-800 , חשוב לי שהמארז יראה נחמד ושיהיה שקט וכמו שציינתי ספק כוח שקט וטוב עבור המעבד והכרטיס למעלה

פורסם

1. התקציב צריך להיות בכותרת.

2. אם זה תקציב שבו אמורים לקנות גם ספק וגם מארז הוא נמוך מאוד. 600-800 ש"ח לא יכולים לקנות לך מערכת שקטה, ממש לא. ספק יעלה כחצי מהסכום, מה שמשאיר לך כ-400 ש"ח למארז שקט - ולא קיים אחד כזה. אם אתה רוצה באמת שקט זה P182 שעולה כ-800 ש"ח

פורסם

מארזים‏ CoolerMaster Price Units Total

CM 690 Black (No PSU) 340 1 340

ספקי כוח‏ Enermax Price Units Total

MODU82+ 525W Active PFC 12cm Fan 540 1 540

ספק מצויין הוא יתאים למערכת שלך

המארז הוא יחסית גדול ומרווח,אבל המאווררים שלו די רועשים ...

פורסם

הוא לא רועש או משהו כזה, אבל לא חושב שהוא מתאים לבנאדם שרוצה שקט. בכל אופן העניין באמת בעייתי. מי שמגיע ממארז ג'נרי יכול בקלות לחשוב שה-690 או דומיו שקטים להפליא. מי שבאמת רגיש לשקט יגיד שהם רועשים - אני לא יכול ממש להמליץ לך בלי נקודת יחוס למארז קודם שהיה לך וחשבת שהוא רועש/שקט

פורסם

מה המפרט שלך ?

איך נידע איך להתאים לך ספק מתאים :s05:?

פורסם

הוא ציין למעלה

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לשמוע תמאוור עובד כאשר הוא נדלק אבל בוא נניח שהמחשב נמצא 3 או 2.5 מטר מהראש שלי כשאני יושן. והאם המארז שציינתי יכול לספק את זה?... אני חושב גם שאני יקנה איתו את המאוורר נחושת של thelmrihght 120 xtreme משהו כזה איתו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים