פורסם 2009 בינואר 2416 שנים כתבתי פרוייקט עם מחלקה אחת ותוכנית ראשית בnetbeansאני צריכה להשתמש בקלט מהמישתמש בתוכנית הראשיתלפי מה שאני זוכרת מהביצפר, צריך לכתוב בתחילת התוכנית התוכנית:import java.util.*;ובתחילת הקוד עצמו: Scanner reader=new Scanner(System.in);(אני רוצה להשתמשת בפקודה reader.next)יש לי שגיאה בתוכנית הראשית בכל שורה שבה יש את הפקודה של הקלט.. למשל:x=reader.nextString ();אחרי קריאה על קלט באינטרנט, הוספתי static לשורה של הscanner, ואז הכל היה תקין מבחינת הקלט, אבל היו לי 2 שגיאות בשורה עצמה של הscannerיש למישהו מושג מה עושים עם השגיאות?[br]פורסם בתאריך: 24.01.2009 בשעה 21:16:03שכחתי לציין שפקודות שקולטות ערכים מטיפוס int וdouble עובדות שם, ואין שם שגיאה לגביהןהשגיאה היא רק לגבי הקלט של המחרוזת reader.nextString
פורסם 2009 בינואר 2416 שנים מחבר לא, כי לא אמרת מה הם השגיאות ואנחנו לא נביאים.שורה לדוגמא: x=reader.nextString ();השגיאות:incompatible typesוגם cannot find symbool לגבי הnextStringוהגדרתי שX מטיפוס String..
פורסם 2009 בינואר 2416 שנים http://java.sun.com/j2se/1.5.0/docs/api/java/util/Scanner.htmlאין כזה דבר nextString יש next
פורסם 2009 בינואר 2416 שנים מחבר סבבה תודה[br]פורסם בתאריך: 25.01.2009 בשעה 00:56:45 הפרוייקט שלי רץ צדקת..שוב תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.