עבור לתוכן

012 חוסמת את הביטורנט? (!)

Featured Replies

פורסם

שלום לכם!

אני כבר שבוע בערך מוריד קבצים בצורה די כבדה, והתופעה שנתקלתי בה היא שבמשך רוב היום הביטורנט זוחל (מקסימום עשרות קילובייטים בודדים, ולרוב זה עולה ויורד בצורה מחזורית בין המהירות המקסימלית באותו הזמן, שהיא 10-20 קיי, לבין 0-5 קיי).

בשעות הלילה, לעומת זאת, הוא טס. משעה 2 בלילה בערך המהירות מתחילה להאיץ, עד שב-4 היא מקסימאלית (מקסימאלית יחסית לשאר השעות, אך עדיין מדובר לרוב על 60-80 אחוז ממלוא רוחב הפס). המהירות נשארת מקסימאלית כ-4 שעות, וב-8 בבוקר היא מתחילה להאט למשך שעתיים, עד שב-10 ההורדה שוב זוחלת.

בשעות המתות, מ-10 בבוקר עד 2 בלילה, ההורדות מתבצעות רק ממשתמשים מישראל. אני מסיק מזה ש-012 חוסמת הורדות מחו"ל במשך רוב שעות היום.

אם זה היה קורה פעם אחת לא הייתי מתייחס לזה, אבל זה קורה יום אחרי יום... אני קם בבוקר ורואה בדיוק את אותו הגרף של ההאצה מ-2 עד 4 בלילה וההאטה מ-8 עד 10 בבוקר. אני הולך ללימודים, חוזר לקראת הערב ורואה שהמהירות היתה נמוכה בכל 10 השעות שלא הייתי בבית.

מישהו נתקל בזה?

התקשרתי אליהם, ואחרי כמה דקות כבר לא היה לבחורה כבר מה לענות לי (היא ניסתה אפילו לשכנע אותי שהראוטר דפוק, ושהוא קם לו פתאום לתחייה בשעות הלילה).

היא בכל זאת המליצה לי לעבור למסלול גיימרים. שאלתי במה זה שונה מהמסלול הרגיל, והיא אמרה שמבחינת רוב הנתונים הרישמיים אין הבדל, אבל במסלול גיימרים כנראה ולא אתקל בבעיות האלה.

שאלתי אם אני צריך להסיק מזה שבמסלולים הרגילים הם חוסמים תעבורת שיתוף קבצים ובמסלול גיימרים הם לא, והיא אמרה לי משהו בסגנון "אני לא אמרתי את זה... אני לא רוצה להכפיש אף אחד"

אני מעלה שני גרפים של ההורדה בשעות הלילה. הגרפים נלקחו בשעות 9-10 (שעון למטה בצד ימין), והפרש בין כל שני קווים אנכיים הוא שעה אחת. רואים את ההאצה מ-2 וההאטה מ-8.

אני מעלה בנוסף המחשה להורדה בשעות היום (הורדה מתבצעת רק ממשתמש אחד, שמקורו בישראל)

[attachment deleted by admin]

פורסם

מה חדש...

פורסם

כל יום דיון חדש? יש כבר 2 דיונים גדולים

פורסם

אני לא חושב שמישהו לא היה עובר אליהם כשהם מציעים להכפיל מהירות תמורת התייחבות בלבד...במקום 2.5 היתי מקבל 5 באותו המחיר, אם היה כ"כ טוב היתי טס אליהם...אבל האינטרנט עצמו מהיר אבל ההורדות על הפנים - לא מעוניין.

פורסם

זה לא שזה לגמרי בחינם תצטרך לשלם לתשתית על ה 5מגה

פורסם

זניח יחסית..

בכל אופן, מחיריהם באופן שיטתי יותר זולים מ-014 וזה ברור שזו הסיבה היחדיה שלא עוברים. השירות בסה"כ סבבה, לא שונה מכל חברה אחרת אבל ההורדות - אתה מרגיש זאת על בשרך.

אני מעדיף לשלם עוד 5-10 ש"ח בחודש ולקבל הכל

פורסם

כל יום דיון חדש? יש כבר 2 דיונים גדולים

בדיוק, ולכן הנוכחי ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים