פורסם 2009 בינואר 2416 שנים יש לי AMD 6400 X2 עכשיו מכירים את הרעש הזה שיש ממחשב נייד כשהוא חושב כאילו המעבד עובד?יש לי רעש כזה מהמעבד שהוא חושב - מבדיקות לא נראה שהרעש בוקע מאף מאווררמישהו נתקל בבעיה כזאת? זה ממש מפריע לי ומדאיג אותינתונים אחריםASUS M2N SLI DELUXE8800 GT OC2 GB
פורסם 2009 בינואר 2416 שנים אני חושב מעבד = CASE ויש גם כונן = CASE בשאלות של פורומים.................
פורסם 2009 בינואר 2416 שנים מחבר ונניח שזה ההארדיסק - זה אומר שהוא עומד לההרס - או יכול להיות שהוא יחזיק עוד הרבה זמן?
פורסם 2009 בינואר 2516 שנים מחבר תקשיבו חברה - בדקתי ממש טוב עם האזניים - הרעש בוקע מכיוון כל המעבד עם הגוף קירור שלו - מה זה יכול להיות?![br]פורסם בתאריך: 25.01.2009 בשעה 02:31:57אחרי שגלשתי בפורומים של AMD גיליתי שייתכן שמדובר בטרנזיסטור פגום ממש ליד המעבדמישהו מכיר את הבעיה? אם זה מסוכן? או שזה רק רועש?
פורסם 2009 בינואר 2516 שנים מחבר זה כמו זימזומים וקליקים כזה - לא אמרתי שזה ממש מהעבד - זה מכיוונוותמיד שאני עושה פעולות כמו לפתוח חלון אינטנרט למשל
פורסם 2009 בינואר 2516 שנים דיסק קשיח!לפי התאור שלך אני בטוח....תחליף דיסק קשיח ותראה שהבעיה תפתר..או שים אותו במחשב אחר , ותראה שהוא מרעיש..
פורסם 2009 בינואר 2516 שנים מחבר יכול להיות מהמאוורר שעל המעבד - תעצור אותו בזהירות עם האצבע ותבדוק...תאמין לי אחי שחשבתי על זה כבר - וזה לא זההרעש עדיין בוקע מהכיוון הזה - זה כאילו שאני עושה פעולה החשמל שעובר במעבד כשהוא "חושב" גורם לרעש - כמזה שזה נשמע הזוי
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים כנראה מאיזשהו רכיב אחר על הלוח אם - אם אתה בטוח ב- 100% שזה משם אז מן הסתם המלוח אם - אם הכל מתפקד כרגיל אז סבבה - אבל שווה בדיקה במעבדה ואפילו מימוש אחריות אם יש...
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים כנראה כמו שנאמר כבר נובע מטרנזיסטור פגום שיוצר זמזום מעצבן ,האמת לא חייב להיות פגום ,כאשר יש עומס זה קורה בדרך כלל .הייתה לי בעיה כזאת בעבר בכרטיס מסך ,הוחלף בהצלחה חח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.