פורסם 2010 ביולי 215 שנים מוזר , אני עקבתי כל יום אחרי המבצעיםלא הכל מופיע בעמוד הראשי.נכנסתי לקטגוריה של קווסטים (או איך שהם לא קוראים לזה) ושם היה באנר עם המבצע.
פורסם 2010 ביולי 215 שנים כי זה ההמשך של longest journey ולא שיחקתי בוכן, אבל הוא ממש גרוע. תעשה לעצמך טובה ותוותר מראש.
פורסם 2010 ביולי 215 שנים בסדר שכנעתם אותי , אבל אני אחכה ליום ראשון להנחה יותר טובה על The Whispered World מקסימום נקנה את המשחק רק אם 50% הנחה
פורסם 2010 ביולי 215 שנים בסדר שכנעתם אותי , אבל אני אחכה ליום ראשון להנחה יותר טובה על The Whispered Worldרגע, הם מפרסמים את ההנחות שיהיו בשבוע הבא או שאתה מקווה שתהיה על זה הנחה?
פורסם 2010 ביולי 215 שנים borderlands נמכר ב10$ - שווה את המחיר? כמה שעות משחק סיפק לכם?אולי עדיף לחכות למבצע על special eddition שתצא בעתיד הלא רחוק שתכלול גם את הDLC שיצאו?
פורסם 2010 ביולי 215 שנים רגע, הם מפרסמים את ההנחות שיהיו בשבוע הבא או שאתה מקווה שתהיה על זה הנחה?אני רק מקווה, במקרה הכי גרוע נקנה את המשחק ב 50% הנחה
פורסם 2010 ביולי 215 שנים גם הDLC של Borderlands נמכר ב66% הנחה.אפשר אפילו לקנות Four Pack ב30.58$אני מעדיף לא להוציא 20$ על כותר אחד :-\אבל מאוד מעניין אותי כמה שעות משחק אפשר להוציא מהכותר הזה..
פורסם 2010 ביולי 215 שנים בערך 10-12 שעות על הסינגל. אם אתה משקיע ומשלים את הכל אז בערך 15-16 נניח.יש גם קואופ ברשת שזה לא רע בכלל.ובכלל בתחילת המשחק אתה יכול להזמין איזה חבר שיעשה איתך את המסע, מאוד עוזר להחיות אחד את השני ולמצוא נשקים מעניינים
פורסם 2010 ביולי 315 שנים Thief Deadly Shadows ב- 3 דולר! שווה?שווה בהחלט, אם אתה אוהב משחקי התגנבות כמו HITMAN SPLINTER CELL וכו'
פורסם 2010 ביולי 315 שנים ציפיתי להנחה משמעותית לכותר Battlefield: Bad Company™ 2נחכה לחג המולד בטוח יהיה מבצע טוב יותר מהנוכחי...
פורסם 2010 ביולי 415 שנים חשבתי שאולי כדאי לקנות BFBC2 אבל קניתי שתי משחקים כבר ואני עדיין משחק בX3. אגב ראיתם שהמבצע של X3 GOLD ב 5 דולר ירד אחרי חצי יום? מישהו עשה פשלה. אם אתם אוהבים משחקים כמו freelancer פתוחים זה משחק מעולה ומאוד פתוח (לא נגמר מה לעשות) . תחכו למבצע הבא ותיקנו TC - אמרו לי שלא שווה לקנות reunion . לא מזמן zone טוב חזר בinfantry אז אלא אם כן יש היום משהו שאני ממש רוצה אני לא אקנה כלום. משחקים קרב של 60 על 60 זה מעולה וגם המפה משתנה (למפה קטנה יותר) כשאין הרבה אנשים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.