עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

אם MW2 יירד דרמטית (כיוון ה- 30-35 דולר), ACTIVISION יאכלו בראש מכל אלה שקנו אותו לפני חודש בשישים דולר. יש גם את העובדה שהוא מוכר הכי טוב כרגע גם במחיר מלא... ככה ש... אין סיבה למבצע.

היום רק Mass Effect נראה טוב. רציתי לקנות אותו, וראיתי שהוא עלה 15 דולר במקום 20, ופשוט ידעתי שיהיה עליו מבצע טוב יותר אז חיכיתי :silly:

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא יודע אם לצחוק או לבכות...

Counter-Strike: Source - שהיה כמה ימים לפני המבצע באותו מחיק בדיוק - חמישה דולר

Command & Conquer: Red Alert 3

The Elder Scrolls III: Morrowind® Game of the Year Edition

Trine

הדבר היחיד ששווה פה זה Trine, משחק אינדי מגניב וממכר. מעליב בכלל ששמו את המשחק Elder Scrolls III, משחק טוב, אבל ישן טילים... לפני 8 שנים...

וואי, הוסיפו לפני רגע עוד משחק:

Buy Painkiller: Collectors Pack

לא שזה הופך את הרשימה של היום לשווה עוד יותר... אולי להפך.

פורסם

אם MW2 יירד אפילו בדולר אני אקנה אותו עכשיו, אחרת אין סיבה כי אפשר יהיה לקנות אותו אחרכך באותו מחיר, וכרגע יש לי הרבה משחקים אחרים לשחק שדווקא כן קיבלו הנחה :)

פורסם

200 שקל בארקדיה..אבל צודק נגיד יעשו הנחה חד פעמית ל50 דולר כולם יקפצו על זה.

מורווינד GOTY עולה בזול גיימז משהו כמו 33 שקל למי שמעדיף קופסא ודיסק.אבל זה באמת כבר היסטוריה.

פורסם

קניתי RA3 :)

פורסם

תגידו

אפשר להריץ על לינוקס סטים-COD MW2 וCSS?

פורסם

לא ממש, את סטים אולי כן,

אבל בשביל להפעיל אפליקציית וינדוס צריך תוכנה כמו WINE או CEDEGA והתמיכה במשחקים האחרונים כמעת איננה.

בקיצור, שכח מMW2 בלינוקס כרגע

פורסם

תגידו שווה לקנות בורדרלנדס? נהנים ממנו? עולה 125 שקל היום.

פורסם

מה נסגר עם המבצעים שלהם?

היום במבצע:

[attachment deleted by admin]

פורסם

המצב בקאנטים או מה? מה זה המבצעים האלה? ואני עוד חשבתי שליום האחרון הם הולכים להפציץ במשהו... באמת באמת אכזבה.

מישהו?

או אולי יש משחקים אחרים בתחום האקשן סינגל פלייר/מולטי פלייר שמוצעים בעסקאות שוות או משהו? אני ממש חושב לקנות את Borderlands, בא לי משחק חדש והוא נראה פשוט טוב. היום הוא היום האחרון למבצעים, אז אם מישהו חודש על משהו שיציע לי :)

קניתי כבר Vegas 2, משחק פשוט מצויין ואין לי מושג איך הוא קיבל 78 במטהסקור :x

פורסם

לא שיחקתי בו אישית, אבל כולם פה מהללים אותו. תוכל לראות בדיון הראשי של המשחק.

פורסם

חג מולד שמח! אני את הקניות שלי עשיתי ועכשיו אני מוריד 15 ג'יגה של דה וויטצ'ר במהדורת הסופר דופר משודרגת עם בונוסיםוקניתי גם לפני כמה ימים את ג'ייד אמפייר ב4 דולר.

ego3us.jpg

פורסם

תתכונן לאבד את השבועיים הקרובים :smile1:

פורסם

חחח חרשתי על ג'ייד אמפייר כל השישי שבת וסיימתי אותו עכשיו אני צריך לעבור עליו שוב בורסיה המרושעת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים