עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

נראה שעדיין לא סידרו את הכל, ה- community כרגע למטה

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא חושב שזה יהיה כזה ביג דיל, אולי אני טועה.

בכל מקרה.. גם לאלה שמשתמשים בסיסמאות לא פשוטות ויודעים קצת מעבר לבסיס להגן על המחשב\סטים\חשבונות

תמיד מומלץ לא לשמור אמצעי תשלום. אני תמיד משלם באשראי\פייפאל בקנייה "חד פעמית" למרות שזה פחות נוח

ולא מאפשר לתוכנה לשמור את הפרטים האישיים של אמצעי התשלום. זה משהו שמומלץ לעשות תמיד אם קונים יחסית

הרבה ברשת.. זה אבטחת מידע למתחילים וזו טעות נפוצה של המון אנשים.

פורסם

בכל מקרה המידע היחיד שהיה חשוף על הכרטיס זה ארבע ספרות אחרונות ועם זה אי אפשר לעשות כלום. מה שמרגיע או שלא, תלוי איך מסתכלים על זה , זאת העובדה שזו לא הייתה פריצה אלא תקלה שלהם, ככה שהפרטים המלאים של הכרטיסים לא דלפו לגורמים לא רצויים.

פורסם
  • מחבר

והאימייל שעליו רשום החשבון, הכתובת שלך אם רשמת בחשבון (אם קנית באשראי אז כנראה שכן) ואיזה הגנות הפעלת על החשבון

מה גם זה לא איפשר לעשות פעולות על החשבון שלכם אלא הציג רק ״תצלום מסך״ של עמוד החשבון, inventory עמוד הבית וכו׳ (בהתאם לעמוד שניגשים אליו). עוד קראתי שזה השפיע רק על משתמשים שנכנסו לאתר במהלך הזמן הבעייתי, אין לי אישור רשמי אבל זה די הגיוני כי אם לא נכנסתם לאתר אז לא נשמר העמוד הרלוונטי ב cache (לא נשמר ״תצלום המסך״ של העמוד)

ואני ממליץ לכולם להפעיל תמיד לפחות את steam guard ואם יש לכם סמארטפון תואם אז גם את ה 2 factor authentication דרך האפליקציה.

פורסם
  • מחבר

קיבלתי עכשיו פעמיים את אותו הקלף, מה אני אמור לעשות איתם עכשיו?

INJHLmP.png

:poop:

פורסם

קיבלתי 2 קלפים מסתוריים (Mystery Cards) של מכירת החורף, פעמיים אותו הקלף ¬¬.

יש למישהו מושג מה עושים איתם?? 

פורסם

כמו עם כל שאר הקלפים- תגים

פורסם
  • מחבר

או מוכרים. רק שכרגע הם לא שווים הרבה ($0.07-$0.09). המחירים כנראה יעלו לקראת סוף המבצעים

פורסם

חברים, אני צריך את עצתכם.

אולי מישהו מכם מכיר דרך לעקוף את המגבלה של $5 בהפקדות/רכישות? 

אני יודע שבתור גיימר אני מבייש את הקהילת הגיימינג כולה, אבל כזה אני - היחסים שלי עם STEAM סבוכים. אני שונא אותו והוא שונא אותי בחזרה. על קיום מגבלה כלשהי גיליתי רק לאחרונה וגם זה בזכות הבן שלי. הוא פתח חשבון כי חשב שיוכל לשחק עם החברים במשחקים חינמיים וגם כאלה שאני אשתף אתו (ובמידה ואועיל בטובי) דרך שיתוף משפחתי. אבל,  מסתבר, הוספת חברים וכל מיני שטויות אחרות לא אפשרית עד שיש הפקדות או רכישות בחשבון בגובה $5. כמובן, שגם לילדים אחרים בני 7 אין תשלומים בחשבון, כך שהם לא יכולים להוסיף אותו. התוצאה - דיכאון קולקטיבי ותחושה כללית שסוף העולם הגיע.

זה לא שקשה לי להפקיד 20 ש"ח בחשבון שלו או לקנות לו משחק מתנה, אבל מבחינה עקרונית זה קצת הזוי. אם ההגנה נוצרה כדי למנוע ספאם (כך הבנתי), אולי ניתן להוכיח את "כשרות" החשבון בצורה אחרת? 

תודה מראש לכל העוזרים.

פורסם

לא

פורסם

תודה, זה מה שחשבתי. איזה טמטום... 

ניתן לפחות להוסיף את הסכום לחשבון שלו ולאחר מכן למשוך אלי? אולי דרך GIFT CARD או משהו בסגנון? כפי שאמרתי, אני בור בנושא. 

פורסם
  • מחבר

כמה שידוע לי גם לא אפשרי.

אפשר אבל לקמבן משהו:

1. תוסיף 5 דולר לחשבון של הבן

2. תמכור חפץ כלשהו ב- 5 דולר מהחשבון שלך (עדיף חפץ כמה שיותר זול כדי שלא יקנו אותו)

3. תקנה את החפץ דרך החשבון של הבן

**אתה תפסיד קצת כסף בגלל העמלה שוואלב לוקחים על מכירות

**** יכול להיות אפשר למכור ישירות למישהו דרך מערכת ה- trade אבל זה לא יצא לי לנסות אף פעם

פורסם

אופציה יותר פשוטה שאולי תעבוד היא פשוט לקנות משחק שאתה רוצה לעצמך כGIFT דרך החשבון של הבן, ואז לתת אותו לעצמך במתנה.

פורסם

ההגנה הזו נועדה לכמה דברים, העיקר הוא נגד סקאמרים.

פורסם
ציטוט של IlanF

כמה שידוע לי גם לא אפשרי.

אפשר אבל לקמבן משהו:

1. תוסיף 5 דולר לחשבון של הבן

2. תמכור חפץ כלשהו ב- 5 דולר מהחשבון שלך (עדיף חפץ כמה שיותר זול כדי שלא יקנו אותו)

3. תקנה את החפץ דרך החשבון של הבן

**אתה תפסיד קצת כסף בגלל העמלה שוואלב לוקחים על מכירות

**** יכול להיות אפשר למכור ישירות למישהו דרך מערכת ה- trade אבל זה לא יצא לי לנסות אף פעם

אם הכוונה דרך trade market - החשבון של הילד חסום לאופציה זו גם.

ציטוט של yonizaf

אופציה יותר פשוטה שאולי תעבוד היא פשוט לקנות משחק שאתה רוצה לעצמך כGIFT דרך החשבון של הבן, ואז לתת אותו לעצמך במתנה.

העניין הוא שאני לא צריך כלום עכשיו (הזהרתי שאני בושה להקילת הגיימרים :)). לא אכפת לי שהסכום ישב אצלי בארנק ואנצל אותו במועד מאוחר יותר, אבל כרגע מבחינתי זה סתם בזבוז. אולי יש אפשרות לרכוש רק GIFT CARD ולתת אותו במתנה?

ציטוט של Sarm1x

ההגנה הזו נועדה לכמה דברים, העיקר הוא נגד סקאמרים.

אני לא נגד הגנה עצמה. אני מבין את הצורך בה. המימוש קצת תמוה. אם אינני טועה הסכם משתמש מגביל בני 13 ומטה. איך ילד בן 13 אמור להוכיח שהוא לא סקאמר או ספאמר אם אין לו כסף לבזבז וכל מה שהוא רוצה זה לשחק במשחקים חינמיים ש-STEAM עצמו מציע בשפע?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים