פורסם 2014 באוגוסט 2811 שנים roee במידה במידה ואתה מאקטב לחשבון הסטים שלך את complete pack תקבל את כל ה-DLC הכלולים בו אך המשחק עצמו (ללא כל ה-DLC) "ייאבד" ולא תקבל עותק נוסף.ואשמח גם לקבל תשובה לשאלה שלי מהעמוד הקודם: אם אני רוכש משחק מהסטים הרוסי שזול בכמעט 50% גם ב-Sales השונים האם הם יעבדו לי כרגיל? כלומר מה הפרוצדורה? והאם יש סכנה לחשבון שלי ואני אאבד את כל המשחקים?
פורסם 2014 באוגוסט 2811 שנים מחבר hadarKלא נראה שיש על המשחק הגבלות אזוריות כלשהן, אני מאמין שיעבוד תקין. אבל עד שמישהו באמת ינסה לא נוכל לדעת ב- 100%. על פי כמה חיפושים אנשים כוללים אותו תחת הכותרת "region free"http://steamdb.info/sub/33532/
פורסם 2014 באוגוסט 3111 שנים רציתי לדעת יש לי בסטים את מורטל קומבט אבל אין manual למשחקבמידה ואני רוצה לקרוא את ה manual למשחק כיצד אני עושה זאת?
פורסם 2014 באוגוסט 3111 שנים מחבר אם יש למשחק אחד אז קליק ימני עליו ברשימה ותבחר view player manualאם אין אפשרות כזאת תנסה לחפש בגוגל game name manual
פורסם 2014 בספטמבר 411 שנים מחבר בדקתי הרגע. נותן לי עם פייפאל.למה שלא פשוט תשלם עם כרטיס אשראי ואחר כך תברר עם התמיכה למה נעלם לך תשלום עם פייפאל?
פורסם 2014 בספטמבר 411 שנים זה לא שהוא נעלם זה פשוט כותב שיש שגיאה והרכישה לא הושלמה- - - תגובה אוחדה: - - -זה מה שזה כותב:"An unexpected error has occurred. Your purchase has not been completed. Please contact Steam Support.''ולפי מה שראיתי זו בעיה נפוצה
פורסם 2014 בספטמבר 1711 שנים ב-Steam ממשיכים לעבור לתמחור איזורי והיום הם הוסיפו תמיכה בעוד 11 מטבעות מקומיים. כמעט תמיד המחירים בפועל גבוהים יותר מהמחיר המקורי בדולרים, לפעמים בפער גדול. אני מקווה שישראל תצליח להתחמק מהיוזמה הזו.
פורסם 2014 בספטמבר 1711 שנים ברוב האיזורים האלה משחקים נמכרים במחיר מוזל, סביר להניח שגם אם המחיר יעלה טיפה העמלות המרה יאזנו את זה. הקנדים כניראה ידפקו הכי הרבה...סביר להניח שהם יתחילו לשלם משהו שקרוב יותר ל 50 יורו. אם יעבירו את ישראל יש 2 אפשרויות, או להצמיד ל 50 יורו או להצמיד למחיר באנגליה, הצמדה לאנגליה תהיה עדיפה אבל ההסטוריה מראה שברגע שעוזבים את הדולר המחיר קופץ ל 50 יורו ויותר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.