פורסם 2014 באוגוסט 2711 שנים התווספה אופציה קטנה לסטים המאפשרת התקנה של כמה משחקים יחד, במקום במצב הקודם שבו היינו צריכים להתקין כל משחק בנפרד:www.pcgamer.com/2014/08/27/steam-client-beta-update-enables-simultaneous-game-installs/פשוט לסמן כמה משחקים יחד עם ctrl לחוץ, מקש ימני ו install
פורסם 2014 באוגוסט 2811 שנים ברק לא צריך ללחוץ ctrl, יצאה לי כבר לפגוש את האפשרות להתקנה מרובה. ובנוסף רציתי לדעת אם אני רוכש משחק מסטים הרוסי שזול בכמעט 50% גם ב-Sales השונים האם הם יעבדו לי כרגיל? כלומר מה הפרוצדורה?
פורסם 2014 באוגוסט 2811 שנים אני מתכוון לרכוש היום את האמבל באנדל בכ15 דולריםהשאלה שלי היא:יש לי כבר AOE 2 HD אבל בלי שום הרחבהכאשר ארכוש את הבאנדל אקבל את המשחק הנל כולל הרחבה שלפי מה שהבנתי באה ׳׳צמודה׳׳ למשחק האם כאשר הפעיל את הקוד אקבל את ההרחבה והמשחק ישאר לשימוש אחר (החלפה נתינה)?או שפשוט אקבל רק את ההרחבה וכיביכול האבד את המשחק ?
פורסם 2014 באוגוסט 2811 שנים לא הבנתיאוקי, ליצור דף קשר של כל חברי הפורום בשביל שנוסיף אחד את השני ואולי יצא לנו לשחק ביחד פה ושםבנוסף תמיד יש Top Scores של חברים שיהיה לאיפה לשאוף
פורסם 2014 באוגוסט 2811 שנים אפשרי לפתוח ת'רד מרוכז לזה אם אתם בקטע יש גם קבוצה לפורום שנפתחה לפני כמה שנים: http://steamcommunity.com/groups/HWzone נערך 2014 באוגוסט 2811 שנים על-ידי ~BaRaK~
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.