עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

קניתי כמה משחקים לסטים ב EBAY.

תנסה שם מה שאתה מחפש. יוצא משתלם ממש!

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בחיים לא לקנות מאיביי, פעם אחת עשיתי את זה, ולאחר חודש-חודשיים החשבון שלי הושהה. מסתבר שהמוכר השתמש בכ.א. גנוב.

לאחר כמה מיילים הפשירו את החשבון, אבל את משחק הפסדתי כמובן.

פורסם

^תלוי במוכר ובמשחק שמתכוונים לקנות.

פורסם

VALVE מוסיפים תמיכה למציאות המדומה של Oculus Rift, גם בסטים - וזה הולך להיות מגניב!!!!

ללא ספק הגאדג'ט שאני הכי מחכה לו בעשור האחרון, ואם הכל יילך כמו שצריך אז הגיימינג כפי שאנחנו מכירים הולך להשתנות.

http://steamcommunity.com/app/250820/discussions/0/630802344730488459/#p1

פורסם

סתם רציתי לשתף

אחרי שרכשתי לי מחשב חדש אמרתי שראוי לשחק קרייסיס הראשון שוב אחרי כמה שנים שלא הייתי יכול לשחק אותו על הנייד

עכשיו סיימתי אותו והמשחק באמת מעולה קלאסיקה

הסיפור הכללי הזרימה של המשימות הגיוון הסאונד והגרפיקה כמובן

ואישית אני אוהב משחקים של 8 שעות בערך שיש להם סוף והתחלה מוגדרים

המשחק כבר בן 7 שנים ונראה דומה למשחקים שיוצאים היום לא יודע מה זה אומר אולי זה קצת עצוב ומעיד שלא הייתה התקדמות הלכה למעשה במשחקים אפילו שהייתה התקדמות בכוח של הכרטיסים

עכשיו אני מתקין WARHEAD לקינוח

פורסם

^אני בדרך כלל רגיל לראות ספריית משחקים דיגיטלית למרות שיש לי גם משחקים ככה בדיסקים רק ממש לא מהשנים האחרונות...

בכל מקרה אני דווקא נורא אוהב את הסדרה של Crysis ורק ב3 עדיין לא שיחקתי לבינתיים אני תקוע בBorderlands 2 פשוט ממכר אותי העניין של לעלות רמות בדמויות עם יכולות שונות ולמצוא המון נשקים שונים שחלקם גם כוללים אלמנטים... :P

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

היי אני חדש פה באזור.

יש איזה מדריך קניה דרך התוכנה?

ואיזה תאריך שידוע לכם אם יש בו מבצעים לCOD: MW3?

פורסם

אתה לא צריך מדריך. כל משחק שאתה רוצה לקנות אתה לוחץ add to cart, ומשם אתה ממשיך לעמוד של פרטי כ. אשראי.

מבצעים יש בד"כ בסופי שנה וחגים.

פורסם
היי אני חדש פה באזור.

יש איזה מדריך קניה דרך התוכנה?

ואיזה תאריך שידוע לכם אם יש בו מבצעים לCOD: MW3?

בעניין מיבצעים ,הדבר הקל ביותר זה להוסיף משחקים לרשימת המועדפים ,או איך שזה ניקרא

אתה לא מתחיב לקנות כלום ברשימה הזאת ,אבל שמשחק יורד מתחת ל50% מהמחיר המקורי ,שולחים לך מיל

פורסם

קוראים לזה wishlist

פורסם

קיבלתי מייל מ-valve שמזמין אותי להצטרף לבטא של הזרמת משחקים בין מחשבים בבית,

כמו שהם קוראיo לזה: Steam In-Home Streaming Beta.

אני אנסה את זה היום בבית.

מעניין איך זה עובד, במיוחד שהרשת היא לא אלחוטית אלא על גבי חשמל והמחשב שלי בסלון עם כרטיס מסך די עתיק 4770.

פורסם

בעקרון אם אתה מסוגל לעשות סטרימינג לסרטים אז אתה אמור להיות מסוגל גם לעשות סטרימינג למשחקים...

גם אני נרשמתי לבטא, מחכה להזמנה :P

פורסם
  • מחבר

גם אני קיבלתי הזמנה אתמול. כרגע אין לי עם מה לבדוק את זה, אבל אני מקווה לסדר מחשב HTPC לסלון בקרוב.

בגדול אני רוצה לנסות להתקין raspberry pie עם steam os שאליו אני ישדר מהמחשב הראשי שלי, מעניין אותי עם הפאי יחזיק את זה...

וגם קיבלתי אתמול התראה על שירות חדש שנקרא steam music. לא יודע מה זה בדיוק, אבל נרשמתי לקבוצה ומקווה לקבל הזמנה לבטא

http://steamcommunity.com/groups/steammusic

פורסם
בעקרון אם אתה מסוגל לעשות סטרימינג לסרטים אז אתה אמור להיות מסוגל גם לעשות סטרימינג למשחקים...

גם אני נרשמתי לבטא, מחכה להזמנה :P

השאלה באיזה קצב. עדיין לא מצאתי משהו שמאפשר הזרמת סרטים ב60p

פורסם

אני מצליח להזרים סדרות ב-800KBps ויותר (יענו פרקים ששוקלים 2gb ומעלה), מהמחשב בחדר לטלוויזיה בסלון, אז אני אופטימי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים