עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

מסכים עם זה שמעליי. ;D

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא יצא לך לשחק בפורטל אי פעם?

אם זה כך אז אני לא מסכים- גם אני אוהב TDים, ומאד אהבתי את גרסאת הפלאש של PVZ בזמנו (את המלאה לא ניסיתי עדיין)

בנוסף אני לא סובל FPSים, אבל פורטל זה משחק מחשבה שפשוט תענוג לשחק וחובה על כל גיימר מכל ז'אנר לשחק בו לדעתי.

פורסם

Portal מקורי ויחיד במינו מה גם שהוא יפעיל לך יותר את גלגלי המוח.

PVZ מכיל משמעותית יותר שעות משחק.

בכל מקרה- אסור לך לפספס אף אחד מהם. ולמרות זאת ואם הייתי צריך לבחור- ללא ספק Portal.

פורסם

יש לציין שגם אני, שבד"כ ממש לא אוהב משחקי פאזלים, ממש אהבתי את פורטל. כדאי לנסות בכל מקרה.

פורסם

פורטל, אין ספק.

פורסם

אתם מתכוונים נראה לי ל-2, אחד היה פחות מדליק.

פורסם

הוא דיבר על הראשון. אז התכוונו לראשון. אחרת היינו רושמים 2. אתה רואה שם את הספרה 2? כי אני לא רואה שאני או מישהו אחר רשם 2. אז איך אנחנו מתכוונים ל-2?!

פורסם

חוץ מזה, לא הייתי ממליץ למישהו לשחק בפורטל 2 לפני שהוא שיחק בראשון.

פורסם

הוא דיבר על הראשון. אז התכוונו לראשון. אחרת היינו רושמים 2. אתה רואה שם את הספרה 2? כי אני לא רואה שאני או מישהו אחר רשם 2. אז איך אנחנו מתכוונים ל-2?!

וואו, על איזה צד קמת היום?

חשבתי שהתכוונתם ל-2 כי לדעתי הוא היה המוצלח יותר. לא התכוונתי לזלזל ב-1, אפילו לא שיחקתי אותו-חוץ מהדמו.

מקווה שלא פגעתי במישהו.

???

חוץ מזה, לא הייתי ממליץ למישהו לשחק בפורטל 2 לפני שהוא שיחק בראשון.

למה לא? אני שיחקתי וממש נהנתי בלי להכיר את 1.

פורסם

מה הצורך לשחק בראשון לפני שמשחקים בשני ?

אני שיחקתי רק בשני ולא הרגשתי חורים משמעותיים במהלך המשחק, אולי טיפה בעלילה, אבל האמת שזה לא עניין אותי בכלל. ונהניתי מאוד מהמשחק

פורסם

לדעתי לשחק פורטל 2 בלי לשחק ב-1 קודם זה משהו כמו 70-80% מהחוויה - עדיין אחלה, אבל באמת שמפסידים כמה דברים מאד נחמדים. חבל, לדעתי.

אין פה באמת 'צורך' אבל זה בהחלט משלים כמה פערים. כל מיני חדרים עם גרפיטי שלא יהיו ברורים, או שטויות שנפלטות שם במהלך העלילה שבלי הראשון אי אפשר להבין וכו'.

מעבר לזה אני גם לא חושב שהשני באמת יותר טוב מהראשון. הוא מרחיב אותו, מוסיף דברים וכו' - אבל בסה"כ מבחינת החוויה זה די דומה. אין שום סיבה לקפוץ ישר ל-2.

נ.ב.

Rikus- איך אתה יכול להמליץ על השני ולהגיד שהראשון 'פחות מדליק' אם אפילו לא שיחקת בו - הרי דמו לא באמת תופס, בוודאי לא במשחק כמו פורטל :nixweiss:

פורסם

היייי!

יש לי בעיה בסטים:

אני לא מצליח להיכנס ל STORE, כשאני מנסה מופיע לי ההודעה הבאה:

unable to connect to server. server may be offline or you may not connected to the internet.-102

ניסיתי והתחברתי דרך 3 מקומות שונים לאינטרנט ועדיין אני לא מצליח להיכנס לחנות... :(

חוצמזה הכל עובד סבבה...

אשמח מאוד לעזרה...

דובי :)

פורסם

הקפצה

פורסם

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=7549-MURQ-4431
Answer Important: Steam does not support the use of a proxy server. If you require a proxy server for normal internet access, it will need to be disabled or bypassed for Steam to function.

Windows Users - Disabling proxy settings. Exit Steam.

Click Start > Run (or Windows Key + R)

Type inetcpl.cpl and click OK.

Click the Connections tab.

Click the LAN settings button.

Note: You may want to write down the settings currently found in this window if you need to undo these steps later.

If any items on this window are checked, uncheck them.

Click OK to close any open windows and restart your computer.

Now, launch Steam and test the issue.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים