עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

זה חדש לי :P עכשיו בגללכם אני אקנה חולצה :lol:

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בסוף רכשתי GTA וMEGICA.

שחקתי קצת בMEGICA וזה ניראה אחלה משחק :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

בשעה טובה קניתי את פורטל 2... סוף סוף אפשר להמשיך את הסיפור ;)

פורסם

רעבק הפורטל הזה הרג אותי. קניתי אחד באיביי ב 36 דולר כשהוא יצא,

ולפני שבוע קיבלתי הודעה מסטים שמוחקםי לי אותו מהחשבון כי הבנאדם שקנה אותו כנראה עשה Chargeback / השתמש ב CC גנוב.

ואתמול כשאני מנסה להתחבר קיבלתי הודעה של Account Suspended :'( :'( :'(

פורסם

ובגלל זה משחקים של VALVE קונים מ STEAM :lol:

קניתי את ה ORANGE BOX שלי בארץ, האריזה ניראת כמו האריזה של אנגליה, הכל באנגלית, כשמשחקים המשחקים באנגלית. ב STEAM כתוב לי לייד המשחק (ברשימת המשחקים שקניתי) שהמשחק בגירסה הגרמנית. זה אומר שה TF2 שלי מצונזר, כשאני יורה במישהו לא רואים דם, השחקנים לא מתפוצצים לחלקים קטנים, לא נשאר שום דבר על הרצפה אחרי זה ועד העדכון שהוסיף את המספרים של הפגיעות לא ידעתי מתי אני פוגע ומתי לא :lol:

ביקשתי מ VALVE שיסדרו לי את זה אמרו אי אפשר :P לא יכולים לסדר מוצרים שלא נקנו דרך STEAM...

נ.ב.

IlanF, אם אתה צריך מישהו בשביל ה CO OP דבר איתי, אני אשמח לשחק בו שוב ;D יעזור לי להשלים 30 שעות משחק בפורטל 2.

פורסם
  • מחבר

האורנג' בוקס שאני קניתי בזמנו היה בסדר, אבל מה, אם אתה מתקין את הסטים שבא על הדיסק מצפה לך הפתעה... התוכנה באה בספרדית או משהו :P

פורסם

מסיבה לא ברורה, האורנג' בוקס שנמכר בהרבה חנויות בארץ היה בגרסה ספרדית (גם אני "נפלתי בפח"). הפתרון היה פשוט להתקין סטים ולהזין את הקוד, ואז להוריד את כל המשחקים מסטים. למעשה, זו הייתה הפעם הראשונה שהתקנתי סטים :)

פורסם

מעניין..אני קניתי את האורנג' בוקס איך שהגיע לארץ..קופסא בעברית עם כותרות לא מתאימות..ולא היה על הדיסק התקנה באנגלית..היתי צריך להתקין אותו בפורטוגזית כדי שיעבוד באנגלית...

פורסם

למי שלא קנה Terraria יש "מזל" - התמכרתי :lol: .

פורסם

שלום לכולם

קניתי ביום שישי 2 משחקים בSUMMER SALE של STEAM. סטים סיים להוריד אותם והם מופיעים בממשק כREADY TO PLAY. כשאני לוחץ להפעיל את מקבל הודעה GAME IS UNAVAILABLE... עשיתי VALIDATE GAME CACHE FILES והכל תקין אבל המשחקים לא עולים (Cities XL 2011 ו Company of heroes + 2 expansion packs ).

מערכת הפעלה WIN7 ULT 64BIT

רעיונות??

פורסם

טרריה זה ממש זבל לעומת MC ברשת

אלוהים אדירים, אולי תפנימו שזה לא אמור להיות אותו משחק?! זה ממש לא 2DMC. זה RPG עם בנייה כנגד בנייה עם קצת לחימה בMC... המטרה פה היא לא רק לבנות וליצור.

פורסם

טרריה זה ממש זבל לעומת MC ברשת

זה עניין של טעם. אולי minecraft ו terreria דומים אבל זה ממש לא אותו משחק. בminecraft אין כלכך מטרה או "סיפור" בterreria יש. המכניקה שונה ועדיין לא שיחקתי בmultiplayer אבל אני בטוח שזה יותר כיף מsingle . יש בterraria דמויות NPC והרבה מאוד ציוד שחייבים להשיג אותו במבוך בminecraft הרוב הוא crafted . בterraria עם אפשר לקחת דמות עם הציוד שלה מעולם לעולם .

זה פשוט side scrolling rpg על סטרואידים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים