עבור לתוכן

Widget לעדכון דרייברים

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

אני עובד בסטארטאפ שמפתח משחק מחשב תלת מימדי חדשני. כדי שהמשחק יעבוד כמו שצריך רצוי מאד שהמשתמשים יעדכנו את הדרייברים שלהם וכחלק מממשק המשתמש אנחנו רוצים לספק כלי שבעזרתו יהיה להם נוח לעשות את זה.

NVIDIA מספקים widget יעיל ונוח לעדכון דרייברים: http://www.nvidia.com/content/DriverDownload/widget_eula.asp?lang=en-us

השאלה שלי: האם ידוע לכם על כלי דומה שATI או אינטל מספקים? לא מצאתי עדיין אבל אולי מישהו יכול להאיר את עיניי.

אפשר כמובן לפתח כלי כזה אבל הבעייה שלעדכן אותו לכל כרטיסי המסך זו משימה שלא היינו רוצים להכנס אליה.

תודה.

פורסם

הוא התכוון לאפשרות להטמיע את חלון ההורדה אל תוך דף HTML שהוא כתב, במקום לקשר לדף הבית...

למרות שקישור לדף הביח מספיק טוב ברוב המקרים.

פורסם
  • מחבר

SimonSix תודה על הלינק אני מכיר אותו אבל SyndromE צודק.

עוד מישהו? משהו? אולי אין כזה?! :s05:

פורסם

פשוט בהתקנה תירשום בבירור ובגדול לעדכן דרייברים ותשלח אותם אוטמתית לקישור שסיימון הביא..

ד"א איזה משחק אתה מפתח ? (אני סקרן)

פורסם
  • מחבר

זה משחק שמיועד לקהל רגיל דרך הWEB ולאו דווקא גיימרים ומסתבר שכשזה מגיע לעדכון של גרטיס מסך רוב האנשים נבהלים ומעדיפים לא להסתבך.

המחשבה היא להקל עליהם כמה שיותר את התהליך.

ומצטער, כרגע אני מנוע מלתת פרטים כי זה בפיתוח. רק אומר שהכוונה היא להתחרות עם הגדולים ולהתחיל להניע את השוק הזה גם בישראל (חרף ולמרות המשבר העולמי :xyxthumbs:)

פורסם

אני מבין שאם אתה עוסק בפיתוח משחק אתה מבין דבר או שתיים בתיכנות לא ?

למה שלא תיצור אחת לבד ? זה לא צריך ליהיות יותר מידי מתוחכם...

תזהה את המערכת הפעלה שעליו המשחק יותקן (אין לי מושג איך עושים את זה), אחרי זה תפתח אוטמתית את הדף דרייברים המתאים

שמתאים, ותוריד את הדרייבר אוטומתית..

עוד משהו, ניסית לפנות ל ATI בעיניין ? אולי יש להם שם משהו כזה והמניע שלהם הוא לעזור לך כדי שאנשים עם ATI יוכלו לשחק במשחק...

פורסם
  • מחבר

פיתוח התוכנה זו לא הבעייה. הבעייה היא העידכון המתמיד של הדרייברים. אני לא מחפש את הGUI אלא דווקא את מה שמאחוריו.

פניתי לATI. הם בעניין של לתת פתרון. מי שמאכזב אלה אינטל, שלא רק שלא תומכים בפיצ'רים שעל הנייר (ומתארגנת תביעה נגדם בעניין הזה) אלא עושים כל מה שניתן לעשות כדי להפוך את החיים לקשים למשתמש. ולא - הם דווקא לא מוכנים לספק משהו דומה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים