עבור לתוכן

מתלבט קשות בין כמה כרטיסי HD4850 בתקציב של עד 1K

Featured Replies

פורסם

אתה חי בסרט אם אתה חושב שתצליח להריץ קרייסיס על מקס במסך 22 עם HD4850 מסכן, אנשים צאו מהסרט שלכם, ה4850/4870 הם כרטיסים ממש לא חזקים, האמת די חלשים, אני בעל E8500@4.5GHZ ו4870 וכשאני מוריד את הOC למעבד אני מקבל FPS עלוב של 20-25 FPS בקרייסיס על הגדרות VERY HIGH ללא פילטרים

אם אתה לא מתכוון לעשות OC שכח מלהריץ על מקס את קרייסיס, אלא אם כן אתה קונה 285GTX/HD4850x2

אני מקבל נראה לי ממוצע 40 בקרייסיס על 1920x1200 והכרטיסים שלי היום עולים מקסימום איזה 1000 שקל :lol:

(אךך SLI)

• תגובות 45
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

ההתלבטות הצטמצמה קצת בין

PALIT SONIC 4850 512MB/1G

או

HD4870 512MB בגרסת סטוק של 1000-1100 ש"ח.....

מה כדאי?

פורסם

אתה הוא זה שחי פה בסרט, תשווה את המערכות שלנו, ותגיע למסקנה ששלך יותר חזקה לפי הספר, אתה יותר ממוזמן לבוא ולראות בעצמך כמה שאתה טועה ומטעה אנשים אחרים, אני מפעיל אותו חלק, פשוט חלק, עםOC אמנם אבל לא רציני ,גם בלי זה אחלה, אחלה זה 32-35FPS בהגדרות 1680*1050 V.HIGH ללא פילטרים כמובן,

המערכת שלך:

DualCore AMD Athlon 64 X2, 2200 MHz (11 x 200) 4200+

MSI K9N6PGM

OCZ 3GB 800MHz CL-5

Janeric Case with My Moding |photos is coming soon

TT 600w

4 80mm fans in Case

ST3320620AS

SAMSUNG HD080HJ

MSI R4850 Radeon HD 512MB 625/993 @ 715/1117

ASUS DVD-RW 2014L1T

ESI WaveTerminal 192M

Behringer Truth B2031 Monitors

LG L226W (Digital)

נתפסת על חרטוט,

http://il.youtube.com/watch?v=nJzJrDs8ocU

מערכת הרבה יותר חזקה משלך AMD ATHLON X2 6000 באוברקלוק ל3.2GHZ ו4870

בMORE INFO בצד ימין זה מה שרשום:

Do read description.

I know the audio is trashed but I couldn't record with Fraps without ending up with a frame-rate way beyond unplayable - so I took the liberty to record it with a digital camera which end up little ability to actually play the game - that's why there's just small clips with very little movement in them, but they might give an idea of the performance.

And for the first time yet the videocard actually spinned up its fan a bit as you might be able to hear in this video.

22-35FPS.

Configuration concludes:

MSI K9A2 Platinum 790FX/SB600

AMD Athlon X2 6000+ @ 3200mhz

2GB OCZ 860mhz RAM (CL4-15)

Sapphire Radeon HD4870 512MB GDDR5

Thermaltake Toughpower 750W

Creative X-fi Xtreme Gamer

Western Digital Caviar

פורסם

Danny6

אני לא אכנס לוויכוח המטופש הזה, אין לי מושג למה אתה חושב שאני אמציא כזה דבר, עצם העובדה שאתה חושב על זה בכלל, לא משנה, עזוב את זה, אני יודע ממה אני נהנה ,וכן יש מערכות יותר טובות שמפעילות את זה בצורה פחות חלקה, עיניין של מזל כנראה.

פורסם

Danny6

אני לא אכנס לוויכוח המטופש הזה, אין לי מושג למה אתה חושב שאני אמציא כזה דבר, עצם העובדה שאתה חושב על זה בכלל, לא משנה, עזוב את זה, אני יודע ממה אני נהנה ,וכן יש מערכות יותר טובות שמפעילות את זה בצורה פחות חלקה, עיניין של מזל כנראה.

צודק,

HD4850 ומעבד כמו AMD ATHLON X2 4200 מריצים יותר טוב מHD4870 וE8500

אולי אתה מקבל 30 FPS כשאתה מסתכל על השמיים.

פורסם

לבן דוד שלי יש E8500 ו HD4870 ...המשחק רץ מצויין על הרזולוציה שציינת ..

פורסם

:\ זה עניין של Config

אני High - Very High 46FPS.

הכל על HIGH חוץ מאיזה דבר אחד.

פורסם

דני.

צר לי לאכזב, העלתי פה בעבר באנצ' ותמונה שממחישים את זה ,לא משנה חבר, אני לא מתווכח, בוא נחזור לדיון בבקשה.

פורסם

מספיק עם תגובות הספאם וההערות המיותרות.

תעזרו לפותח הת'רד לבחור בכרטיס למערכת שלו.

הודעות ספאם מיותרות יזכו את בעליהן באזהרות

פורסם

עד שתחליט יצאו עוד כרטיסים

בכל אופן , בזמנו רכשתי גם HD4850 במחיר טוב 871 שקלות מ- IQPC .

גמני היתלבטתי לגבי חברה \ קירור וכו'..

קח מה שהכי זול , אחריות כמה שיותר ( באנדל ושאר ירקות לא מעניין ) .

כל החברות טובות !!

מקסימום תעשה מוד של 50% או מה שזה יהיה למאורר שיקרר טוב יותר את הכרטיס .

גם תחסוך עוד כמה שקלות וגם תקנה כבר את הכרטיס ! במקום 4 עמודים של קשקושים :screwy:

בהצלחה !

פורסם
  • מחבר

בסוף החלטתי שבתקציב שלי אני יכול לקחת 4870 בלי יותר מדי שכלולים שלפי מה שהבנתי, אפשר לבד לעשות....

אז לקחת את הכי זול שאני מוצא? או שבין הזולים יש מומלצים יותר?

פורסם

עצה אישית משלי, הייתי מציע לך לחפש יותר לכיוון ה- 4870 עם 1GB זיכרון, או 4850 עם 1GB זיכרון, מדוע? מכיוון שלאט לאט משחקים דורשים יותר ויותר זכרון גראפי. במיוחד ברזולוציה גבוהה.

לדוגמא ה GTA IV שנכון שהוא דוגמא לא הכי מוצלחת, אבל המשחק הזה עובדה, טוחן ודורש זכרון ללא גבולות. כמו כן, אי אפשר לדעת מה טומן העתיד, אז למה לא להצתייד ב 1 GB זיכרון?

נכון, עכישו זה נשמע ממש טיפשי והרבה, אבל קח לדוגמא אנשים שקנו לפניי כמה שנים, חסכו קצת וקנו גרסאות של 256 מגה זיכרון בכרטיסים הטובים והיום סובלים קשות מזה, לעוממת כאלו שהחליטו להשקיע קצת או להגדיל ראש, וקנו 512 והיום רק נהנים.

לדעתי, תשתדל לכוון יותר לגרסאות ה- 1GB. לך תדע מה יהיה בעתיד, כמו שאמרתי, אתה רק תרוויח וכל מי שישאר עם 512 וזה לא יספיק לו כמו שקורה כבר ב GTA IV ומי יודע איזה משחקים יהיו כאלו עוד.... אז... הבנת את הנקודה.

אבל כמובן הכי חשוב, לך לפי התקציב.

פורסם
  • מחבר

עצה אישית משלי, הייתי מציע לך לחפש יותר לכיוון ה- 4870 עם 1GB זיכרון, או 4850 עם 1GB זיכרון, מדוע? מכיוון שלאט לאט משחקים דורשים יותר ויותר זכרון גראפי. במיוחד ברזולוציה גבוהה.

תודה אחי המלצה חכמה!

מבין אלה מה הכי מומלץ לדעתכם?

http://www.skypc.co.il/pl_products~8~0~86-101-759.htm

פורסם

תאמת אין בינהם הבדלים כלל, רק היצרן שונה, וחוץ מגרסא מומהרת טיפה של הסוניק של PALIT וה- TOXIC של ספיר שמומהר ב- 30 מגה הרץ לליבה ו 100 מגה הרץ לזכרונות, שאת זה אתה יכול לעשות לבד תוך שנייה, והקירור טיפה יותר משופר אני מאמין מנחושת ולא אלומיניום וזה הכל. אין בינהם הבדל בכלל.

מה שאומר, שאתה צריך לקחת את הזול מבינהם ועם האחריות הכי גדולה כמובן. שזה יוצא לך של ספיר. החברה שחררה כרטיס מעולה מהייצרו שלה, עם אחריות נורמאלית והקירור נורמאלי גם כן. כמו כן כל הכרטיסים בעלי DDR5 ולא GDDR5 כמובן, ככה שבאמת אין שום הבדל.

כמו שאמרתי לך מקודם, תתאמץ להשיג עוד 300 שקל ולקנות תכרטיס ב 1300 וקצת עם ה- 1 גי'גה. בעתיד אתה תגיד תודה על זה, במיוחד במסכי ה- 22 וה- 24 אינצ' שיהיה לך בעתיד או שכבר יש לך.

פורסם
  • מחבר

תאמת אין בינהם הבדלים כלל, רק היצרן שונה, וחוץ מגרסא מומהרת טיפה של הסוניק של PALIT וה- TOXIC של ספיר שמומהר ב- 30 מגה הרץ לליבה ו 100 מגה הרץ לזכרונות, שאת זה אתה יכול לעשות לבד תוך שנייה, והקירור טיפה יותר משופר אני מאמין מנחושת ולא אלומיניום וזה הכל. אין בינהם הבדל בכלל.

מה שאומר, שאתה צריך לקחת את הזול מבינהם ועם האחריות הכי גדולה כמובן. שזה יוצא לך של ספיר. החברה שחררה כרטיס מעולה מהייצרו שלה, עם אחריות נורמאלית והקירור נורמאלי גם כן. כמו כן כל הכרטיסים בעלי DDR5 ולא GDDR5 כמובן, ככה שבאמת אין שום הבדל.

כמו שאמרתי לך מקודם, תתאמץ להשיג עוד 300 שקל ולקנות תכרטיס ב 1300 וקצת עם ה- 1 גי'גה. בעתיד אתה תגיד תודה על זה, במיוחד במסכי ה- 22 וה- 24 אינצ' שיהיה לך בעתיד או שכבר יש לך.

אתה נשמע לי הגיוני, אז תודה כבר עכשיו!

מסך 22 כבר יש אז אני מקווה שזה לא יעשה בעיות....

והתכוונת לכרטיס הזה?

http://www.skypc.co.il/pl_product~S4871GD5~8~0.htm

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים