עבור לתוכן

צריך המלצה לכרטיס מסך עד 1500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

גיימינג בשאיפה לביצועים מקסימאליים ברזולוציה 1920X1200 מסך 24''.

או שאולי בכלל 1500 זה לא מספיק?

פורסם
  • מחבר

לא על המערכת הקיימת, ישנם שינויים: לוח ASUS P5Q PRO, מעבד Q9550, וכנראה יהיה איזה ספק יותר משמעותי, ו4GB RAM.

פורסם

דניאל תוכל בבקשה לעמוד על הפרשי הביצועים בין GTX260 לבין 4870 1gb ולהסביר מדוע לדעתך הראשון שווה את הפרשי המחיר האסטרונומיים?

בנוסף אשמח אם תתייחס לזה בתגובתך :

http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-hd-4870,1964.html

פורסם

הדעות האישיות שלי מופנות אוטומתית ל nVidia, בעיקר בגלל שחוויתי את השירות של ATI ללקוחות שלהם, א הזלזול [למשל כבר חודש וחצי הם לא הוציאו דרייבר, בזמן ש nVidia נהנים מדרייבר חדש כל עשרה ימים], בכל מקרה ה GTX260 הוא Ovreclocker טוב בהרבה מכל הכרטיסים של ATI ביחד [למשל אצלי OC של 20% - 25% ואפשר הרבה הרבה מעבר].

זה אולי לא הוגן, אבל זו עובדה חיה בשטח שnVidia תומכת במשחקים טוב בהרבה מ ATI, אם זה PhysX א דרייברים.

אם כבר הבאת קישור, TomsHardWare הם אתר לא אמין, פעמים רבות התוצאות שיוצאות להם לא הגיוניות בעליל, עדיף להסתמך על Guru3D.

http://www.guru3d.com/article/top-10-games-with-radeon-4870-1-gb--geforce-gtx-260-core-216-test/1

http://www.guru3d.com/article/top-10-games-with-radeon-4870-1-gb--geforce-gtx-260-core-216-test/7

עניין המחיר : ה 4870 1GB עולה היום נניח הכי זול עם קירור סביר שישמור על הכרטיס פחות מ70 מ' אולי 1300-1400, ה GTX260 יכול להמצא ב1400-1500.

פורסם

מחיר של HD4870 1GB עומד על 1200 ש"ח +- קטן

GTX עולה 1400 + לפחות ... לדעתי יש הבדל

פורסם

דניאל עושה רושם שאתה עצמך לא עברת על הקישורים שאתה עצמך מציג. הפרשי הביצועים שם נראים כ"כ מינוריים וחסרי משמעות עד כדי כך שהצגתם כטיעון של "מדוע כדאי GTX260" היא בדיחה עלובה. זה מוכיח בדיוק את ההפך.

הדעות האישיות שלי מופנות אוטומתית ל nVidia

שמע חבר, אולי כאן קבור הכלב.

ה OC הוא עניין בפני עצמו וגם כאן אני בטוח שיש מי שיחלוק עלייך דווקא בגלל שראיתי שהמשתמשים נוהגים לספר על ה 4870 שהוא אוברקלוקר משובח.

תמיכה במשחקים? אם באמת קיימת עובדה כזאת, הייתי מצפה לראות אותה דרךל הפרשי ביצועים במבחנים ואני לא רואה את זה שם בכלל.

דרייברים? וואלה יתרון ל NVIDIA , אבל מה לעשות שכרטיסי ATI עושים ת'עבודה גם בלי לעדכן דרייברים בכל יום ראשון. אגב, ראה סטיקי בעניין דרייבר ATI.

בעניין הפרשי המחיר באמת שאין ויכוח, הפרשים כאלו דורשים הצדקה רצינית. יש כזאת?!.

*אינני בא להתנגח, אני מחפש תשובות שיספקו אותי, אם קיימות כאלה, ולכן הקושיות מוצגות באופן שכזה.

פורסם
  • מחבר

מה לגבי מפלצות כמו 4870X2 או GTX285, האם זה סתם אוברקיל, כי אני חושב גם על העתיד...

ועוד דבר איזה ספק צריך בשביל GTX260?

פורסם

אין שום סיבה לקחת כאלו כרטיסי מסך .

תוכל להסתפק בספק של 500W , לפי מה שכתוב באתר של NVIDIA.

פורסם

ה GTX260 יותר טוב אין ויכוח לגבי זה , השאלה היא האם הפערים ביניהם (שת'אמת לא כאלה משמעותיים) שווים ת'תוספת בכסף

לדעתי ? לך על ה PALIT 4870 1GB ..אחהל כרטיס אחלה קירור בקיצור אחלה באנדל לאחלה צ'יפ וגם במחיר סבבה 1300+-

פורסם
  • מחבר

יש לי ליברטי 400 של אנרמקס, זה לא יספיק נכון? אולי בגלל זה כבר כדאי לי לקחת את ה4870 כי קצת קשה לי לגרד עוד 500 ש"ח לספק?

לפי מה שאני מבין מפה אין כאלה הבדלי ביצועים, נכון?

כמו כן נאמר כאן שאין טעם לקנות 4870X2 או GTX285 וצפונה משם, מדוע?

פורסם

ה GTX260 יותר טוב אין ויכוח לגבי זה

מה זה אין ויכוח לגבי זה? אם יש לך טענה כלשהי, אנא בסס אותה על מידע כשלהו, הבחור משקיע 1500 ש"ח נראה לי שהוא צריך משהו יותר חזק לשבת עליו מאשר כמה שורות שמשתמשים פה כותבים על גבי דפי הפורום.

השאלה היא האם הפערים ביניהם (שת'אמת לא כאלה משמעותיים)

אולי בשבילך 200 ש"ח מינימום אינם משמעותיים. המשמעות נובעת בראש ובראשונה מ "מה אני מקבל בתוספת"? ובמקרה הזה, נראה לי שזה דווקא מה שהופך ת' 200 האלה למאוד משמעותיים.

חייב לציין שזה רק הולך וממשיך להיראות כאילו בעלי ה GTX260 בכוח מנסים לטפוח לכרטיס שלהם על השכם.

אפשר לדעת למה בכל זאת לא המלצת על ה GTX260 אם הוא יותר טוב ועוד בתוספת מחיר "לא כזאת משמעותית"?

פורסם
מה זה אין ויכוח לגבי זה? אם יש לך טענה כלשהי, אנא בסס אותה על מידע כשלהו, הבחור משקיע 1500 ש"ח נראה לי שהוא צריך משהו יותר חזק לשבת עליו מאשר כמה שורות שמשתמשים פה כותבים על גבי דפי הפורום.

אתה מוזמן לקרוא את הביקורת של GURU3D שהביאו כאן ועוד מליון ברשת כדי להיווכח בעצמך

אני לא חייב לבסס שום דבר .הוא שאל אני עניתי ...אם הוא רוצה שאני אחפש בשבילו אני מוכן למצוא עוד איזה כתבה אחת אבל מעבר לזה אין לי ממש כוח לחפש

אולי בשבילך 200 ש"ח מינימום אינם משמעותיים. המשמעות נובעת בראש ובראשונה מ "מה אני מקבל בתוספת"? ובמקרה הזה, נראה לי שזה דווקא מה שהופך ת' 200 האלה למאוד משמעותיים.

חייב לציין שזה רק הולך וממשיך להיראות כאילו בעלי ה GTX260 בכוח מנסים לטפוח לכרטיס שלהם על השכם.

אפשר לדעת למה בכל זאת לא המלצת על ה GTX260 אם הוא יותר טוב ועוד בתוספת מחיר "לא כזאת משמעותית"?

אם לא היית מפספס את שיעורי "הבנת הנקרא" לכיתות א-ב היית מבין שהפערים שאמרתי שאינם משמעותיים הם הביצועים בין שני הכרטיסים

למרות ששוב ה GTX260 טוב יותר..

וזה בדיוק הסיבה שהמלצתי לו על הכרטיס של פאליט...יש מבין ?

נ.ב

אין לי שום כוונה או סיבה "לטפוח על השכם" לכרטיס שיש ברשותי,כל עוד אני נהנה ממנו זה מספיק בשבילי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים