עבור לתוכן

לגבי UPS ונפילת מתח

Featured Replies

פורסם

יש לי UPS 850 VA וכרגע היתה אצלנו נפילת מתח (שהחשמל נכבה שניה ושוב נפתח)

הוא השמיע צפצוף שניה ואז המחשב נכבה ונדלק שוב

בקיצור הוא לא "סחב" את המערכת...התקשרתי לחנות שקניתי ממנה את המחשב ואת ה UPS

והמוכר אמר לי ש UPS זה לא 100% וגם אצלו המחשב כרגע נכבה(החנות בעיר שלי ) למרות שיש לו אל פסק

עכשיו הוא אומר שב70-80 אחוז מהמקרים הUPS יבצע כיבוי או משהו כזה לבד..מה אתם אומרים? נכון?

או שמשהו לא בסדר?

הUPS מחובר עם כבל לחשמל והכבל של הספק מחובר ל UPS..זה סוג החיבור

נ.ב

המערכת שלי נמצאת בצד ימין ליד השם אם זה רלוונטי(ונראה לי שזה רלוונטי)

אגב יש איזהשהיא תוכנה שתתאים לUPS שלי ? משהו אוניברסלי כי מה שהביאו לי לא תומכת בויסטה(משום מה)

ה UPS הוא של חברת CALTEK והדגם רשום 850VA-S

פורסם

לא אמורה להיות הפסקה באספקת המתח למחשב.

זו מטרת ותפקוד ה- UPS !!!

סבירות גבוהה היא שהמצבר שווק חיים.

בן כמה האל-פסק?

אגב, לא מצאתי את שם היצרן ברשת.

צביקה

פורסם
  • מחבר

המוצר בן חודשיים בלבד זה הקטע ההזוי

יש דרך לבדוק את הUPS מבחינת תקינות ? אם אני אוריד את השאלטר ?

נ.ב

התקנתי אקס פי רק בשביל להפעיל את התוכנה שלו(אין תמיכה בויסטה)

ושאני פותח אותה היא רושמת לי את ההודעה הבאה :

UPS is offline please check whether the com port is bad or busy

מה אני עושה לא נכון ? אני צריך לחבר כבל של RS232 ל USB במחשב במקרה? קראתי על זה איפהשהוא

אני פשוט ממש סתום בכל הקטע הזה של ה UPS...פעם ראשונה שיש לי את המכשיר

הUPS מחובר בכבל לספק וכבל לחשמל זהו...

פורסם

שלום חבר!

צר לי להגיד אבל כל מטרתו של האל פסק זה למנוע בעיות כגון המצב אותו אתה מתאר.

ברוב החדשים קיימת גם מערכת ייצוב מתח ולכן הוא לא רק ימנע נפילות מתח אלה יגן על המחשב בפני נחשולי מתח.

די מצחיק שמוכר אומר לך שגם אצלו נפל החשמל למחשב.. לתגובות על "איכות" המוכר אני אשאיר לחברה הנוספים בפורום :)

פורסם
  • מחבר

אני מבין מהי מטרתו של האל פסק

ממה שזה היה נראה\נשמע זה כאילו עצר את הנחשולי מתח כמו שאתה אומר

ואז נכבה כי פשוט לא היה לו זרם להמשיך לעבוד מבין ? כי המחשב לא ישר נכבה

היה איזה שניה שתיים שהוא כאילו ספג את המתח או זרם או אנערף איךקוראים לזה ואז המחשב נכבה בגלל

שלא היה מה שיביא לו כוח...

פורסם

אתה עושה סלט.

1. חיבור כבל פיקוד מטרתו לאפשר למחשב לקבל נתונים אודות מצב האל פסק לרבות מצב טעינת סוללה וכן עומס.

תוכנת הניהול יודעת לכבור את המחשב בצורה מסודרת במידה והטעינה מתחילה להתרוקן

2. אל פסק יחיסית טוב (אני מדבר אפילו על היוצר זולים) יודע לקבל מתח עם סטייה מסויימת (בדרך כלל 10%-15%)

כאשר מתח זה חורג מהמותר מופעל מצב סוללה - המצב אותו אתה מתאר כ"ספיגה" הוא מצב תקין לחלוטין ובדיוק בשביל זה יש שם סוללות, אין שום סיבה לפיה המחשב מתכבה - 850 VA זה הרבה ולכן לדעתי יש לך בעיה באל פסק, בדוק אותו ע"י שליפת כבל ההזנה מהאלפסק (כבל כניסת המתח).[br]פורסם בתאריך: 21.01.2009 בשעה 21:50:13

המוצר בן חודשיים בלבד זה הקטע ההזוי

יש דרך לבדוק את הUPS מבחינת תקינות ? אם אני אוריד את השאלטר ?

נ.ב

התקנתי אקס פי רק בשביל להפעיל את התוכנה שלו(אין תמיכה בויסטה)

ושאני פותח אותה היא רושמת לי את ההודעה הבאה :

UPS is offline please check whether the com port is bad or busy

מה אני עושה לא נכון ? אני צריך לחבר כבל של RS232 ל USB במחשב במקרה? קראתי על זה איפהשהוא

אני פשוט ממש סתום בכל הקטע הזה של ה UPS...פעם ראשונה שיש לי את המכשיר

הUPS מחובר בכבל לספק וכבל לחשמל זהו...

תודה לתוכנה שגאלה אותך מסבל ושמו ויסטה :)

פורסם
  • מחבר

כבל פיקוד זה ה RS232 ל USB ?

תשמע אחי זה מוזר אחוש***טה! הוצאתי את הכבל זה שמחבר את האל פסק לחשמל והמחשב עדיין דולק ..

האל פסק מצפצף כזה אבל המחשב דולק ..

פורסם

שגע אותו - RS232 וUSB אלו שני תקנים שונים - אין בינהם כל קשר אם באל פסק זה RS232 אז גם במחשב זה אמור להתחבר לאותו חיבור.

ודרך אגב - באיזה מצב המחשב קרס? לא באמצע משחק או סרט או עוד איזה פעולה? אני מציע לך להפעיל משחק ואז לשחק עם האל פסק.

פורסם
  • מחבר

שגע אותו - RS232 וUSB אלו שני תקנים שונים - אין בינהם כל קשר אם באל פסק זה RS232 אז גם במחשב זה אמור להתחבר לאותו חיבור.

ודרך אגב - באיזה מצב המחשב קרס? לא באמצע משחק או סרט או עוד איזה פעולה? אני מציע לך להפעיל משחק ואז לשחק עם האל פסק.

אחי...אני יודע שאין קשר בין שני החיבורים...יש לי כבל RS232 שני צדדים...במחשב אין לי את החיבור הזה

מה שאומר שאני צריך או לקנות מתאם RS232 לUSB או לקנות כבל חדש של RS232 לUSB ..זה הכוונה שלי

גם לפי מה שהבנתי זה אפשרי לא ? תקן אותי אם אני טועה

ולא ת'אמת שהוא קרס באמצע האינטרנט ברגיל

אתה אומר שאני צריך להפעיל משחק\סרט כדי שהמחשב יתאמץ יותר ולהוציא את הכבל של הספק כדי לראות אם הוא עדיין סוחב את המחשב?

נ.ב

מה עד כדי כך זה לא הגיוני שגם האל פסק לא יחזיק כי הנפילת מתח היתה עוצמתית ? כאילו אין סיכוי שדבר כזה יקרה ?

פורסם

מה זה נפילה עוצמתית? זה במקום "0" זה נהיה 220-??? אין דבר כזה, זה לא אמור לקרות.

מה שאמרתי זה תעמיס אותו עם איזה משחק (ככשה גם הכרטיס מסך וגם המעבד יעבדו) ואז תשחק.

המתאם זה פתרון טוב בהחלט, התוכנה שאתה צריך זה WINPOWER, תעשה חיפוש בגוגל ואתה תמצא כל מה שאתה צריך.

פורסם

ממה שהבנתי ישנם ספקי כח "מפונקים" שמחייבים אל פסק איכותי. היה לי אל פסק 650VA והחלפתי מערכת כולל ספק. לפי תוכנת הבקרה של הספק העומס היה תקין בסביבות 40%. ברגע שהאל פסק עבר למצב שונה (ייצוב מתח) המחשב כבה או ריסט. המיתוג של האל פסק לא היה מהיר דיו וספק הכח כבה.

יתכן שהאל פסק תקין והספק תקין רק אין תאימות בין השניים. חיפשתי אל פסק איכותי יותר אבל וויתרתי בסוף כי אל פסק טוב עולה הרבה.

פורסם

מה שאתה אומר בהחלט נכון, מעבר ממצב סוללה למצב ייצוב לוקח כמה מיקרו שניות - מנסיוני - לא ראיתי בעיה לא עם הספקים היקרים ולא עם הזולים ואני מדבר איתך על אלפסק לא של חברת GAMATRONIC אלה חברה כמו IPPON. - בדוק את היטב בעומס מלא עם מסך דלוק ומשחק (3DMARK) עם הגדרות מקסימליות גם יספיק ופשוט תוציא את הכבל חשמל מספר פעמים. השעה כבר מאוחרת - תעשה בדיקות כמה שיותר ותכתוב מה ראית, אני די בטוח שיש לך בעיה באל פסק ובייחוד בזולים יותר מעבירים אותם פחות בדיקות אז אולי יש גם פגם בייצור לך תדע - בדוק אותו היטב.

פורסם
  • מחבר

צדקת אחי

הפעלתי את ה3D MARK והוצאתי את הכבל מהספק לחשמל והמחשב נכבה

אני מחר אקח אותו לחנות שקניתי ממנה את המחשב

דרך אגב המכשיר נטען כל הזמן שהמחשב מחובר נכון ?

רק ברגע שהמתח מהקיר נפסק הבטריות מתבזבזות.. לא ?

יש איזהשהיא חברה מומלצת ?או דגם מומלץ?(לא באלפי שקלים)

וכמה עולה אל פסק נורמלי ?

פורסם
  • מחבר

טוב החזרתי היום את ה UPS הוא אמר שהוא ישלח את זה למעבדה

ובגלל שזה מוצר ממש חדש הם לא יעשו בעיות בקשר להחלפה (במקרה והוא פגום כמובן - כי יכול להיות שהוא פשוט לא סוחב את המערכת שלי לא ? )

הוא עלה 300 ש"ח ,זה ג'נרי לדעתכם ?

ושוב

דרך אגב המכשיר נטען כל הזמן שהמחשב מחובר נכון ?

רק ברגע שהמתח מהקיר נפסק הבטריות מתבזבזות.. לא ?

יש איזהשהיא חברה מומלצת ?או דגם מומלץ?(לא באלפי שקלים)

וכמה עולה אל פסק נורמלי ?

פורסם

300 ש"ח :o ?

ב KSP האל פסק הזול ביותר עולה 360 ש"ח והמחירים שלהם ברצפה. זה מריח לי האבא של הג'נרי. שלי היה של איתן הנדסה וגם אותו קניתי כי הוא היה הכי זול. נראה לי בתחום מחיר הזה כולם ג'נרים. מצבר מחובר לאלקטרוניקה בסיסית ומהווה פתרון בסיסי למערכות בסיסיות. את הספק החדש שלי הוא לא אהב ואני לא חושב שאוציא למעלה מ 1000 ש"ח על אל פסק חדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים