פורסם 2003 ביולי 1022 שנים היי יש לי P3 600MHZ ולוח אם ישן של MATSONIC (אם אתם מכירים :-\) והיום החלטתי לעשות למעבד אוברקלוקינג. ניסיתי לשנות את המכפלה ומהירות הבאס של המעבד דרך הביוס אבל זה לא משנה כלום אז ראיתי שצריך לעשות UNLOCK למעבד על ידי חיבור החיבורים של הL1 אבל חיפשתי על הלוח אם ולא מצאתי שום דבר כזה :-[. האם זה באמת מה שצריך לעשות? שמישהו יסביר לי בבקשה איך לעשות אוברקלוקינג? תודה מראש נ.ב קראתי את המדרכים שמצאתי כאן באתר.
פורסם 2003 ביולי 1022 שנים אתה לא יכול לעשות UNlocking למעבד האפשרות הזו זמינה רק על מעבדי AMD.אתה יכול לעלות את מהירות הבאס בלבד.
פורסם 2003 ביולי 1022 שנים מחבר אבל בספר של הלוח אם כתוב שאני יכול לשנות את מהירות המעבד וגם בביוס יש אפשרות לכוון את מהירות הבאס ואת המכפלה. הבעיה היא שזה לא משפיע :-\ למה שאלה שעשו את הלוח אם יעשו בביוס אפשרות לשנות מכפלה אם זה בכלל לא אפשרי בטוח יש דרך לשנות את זה. וגם בספר מראים שיש אפשרות לשנות את הVOLTEGE של המעבד אבל בביוס אין אפשרות כזאת. יכול להיות שאלה שמכרו לי את המחשב חסמו את האפשריות האלה כדי להגן על המחשב?? איך אפשר לדעת ???
פורסם 2003 ביולי 1022 שנים אינטל חסמה את האפשרות לשנות את המכפלה של המעבד.אף חברה של צד שלישי לא יכולה ולא מורשית לשנות את המכפלה. דבר כזה אפשרי רק במעבדים של AMD
פורסם 2003 ביולי 1022 שנים אתה לא יכול לעשות UNlocking למעבד האפשרות הזו זמינה רק על מעבדי AMD.אתה יכול לעלות את מהירות הבאס בלבד.אי אפשר לעשות UNLOCKING למכפלה לאף מעבד דרך המחשב שלך. את זה יכולה לעשות רק החברה שמייצרת את המעבד. AMD מאפשרת לשנות מכפלה אבל לא לנעול אותה ואינטל לא מאפשרת לפתוח אותה
פורסם 2003 ביולי 1022 שנים מחבר איך אני מעלה את הבאס? הלוח אם שלי תומך הכי גבהה ב133אוף איזה באסה :'(
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.