פורסם 2009 בינואר 2116 שנים אז אתה מחובר עם מודם בחיבור ללא חייגן בעצם או שאתה משתמש בחייגן בשני המחשבים (שתי האפשרויות קיימות בתשתית DOCSIS של כבלים)?
פורסם 2009 בינואר 2116 שנים מחבר עידכון חדש...הבאתי מדוד שלי ראוטר ולא סוויצ' הראוטר של SWEEXואינטרנט עובד ב2 המחשבים...השאלה שלי עכשיו איך זה להגדיר אותם בשיתוף...תודהה
פורסם 2009 בינואר 2216 שנים שני במחשבים קיבלו כתובות פנימיות במסגרת הNAT, תוכל לגשת לכל אחד מהם בUNC במידה והם נמצאים באותה קבוצת עבודה למשל:\\192.168.1.2אם הנתב מחלק כתובות פרטיות ב class c.
פורסם 2009 בינואר 2216 שנים מחבר כן לשניהם יש אותו IP של הראוטר...שני במחשבים קיבלו כתובות פנימיות במסגרת הNAT, תוכל לגשת לכל אחד מהם בUNC לא הבנתי את זה כלכ ך !
פורסם 2009 בינואר 2216 שנים מחבר אוקי נכנסתי לסטיקי ולא ראיתי מדריך לשיתוף קבצים ברשת חוטית...את השיתוף כבר עשיתי האינטרנט עובד ב2 המחשבים..מה שאני רוצה עכשיו לעשות זה לשתך את שני המחשבים בקח שאני יוכל להדפיס מהמחשב שבו המדפסת לא מותקנת ולהעביר בין המחשבים קבצים...
פורסם 2009 בינואר 2216 שנים תכניס את שני המחשבים לאותה קבוצת עבודה ואז תבדוק אם יש פינג ביניהם.אם עד כאן הכל בסדר אתה יכול לגשת לאחד מהם דרך UNC למשל מחשב א' קיבל כתובת IP 192.168.1.2 אז אתה ניגש אליו ממחשב ב'start>run\\192.168.1.2או לפי שם מחשב\\computer-nameואז אתה יכול לראות את כל המשאבים המשותפים של המחשב כולל מדפסת שהגדרת שתהיה משותפת.קליק כפול על המדפסת המשותפת והיא מוגדרת אצלך.
פורסם 2009 בינואר 2216 שנים מחבר הבעיה שאני לא יודע להכניס את שניהם לאותה קבוצה..בשניהם יש אותה כתובת ראוטר..
פורסם 2009 בינואר 2316 שנים להכניס מחשבים לאותה קבצות עבודה זה הדבר הכי פשוט.winkey+pause>computer nameותשנה שם את ה workgroup שיהיה משותף.המחשבים לא יכולים לקבל אותה כתובת בדיוק כי אחרת תיווצר התקנגשות ברשת.
פורסם 2009 בינואר 2316 שנים מחבר סתכל בדיוק מה רשום לי..השם זהworkgroup לגבי איך לשנות אותו לשיתוף אני לא יודע...ועכשיו האם אני צריך לעשות משהו גם במחשב עם הXP ?[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בינואר 2316 שנים מחבר אוקי שיניתי את שני המחשבים לworkgroupעידכון...בשני המחשבים אני הגדרתי IP וDNS המחשב עם הXP מזהה את המחשב עם הויסטה שאני נכנס דרך CMD ורשום ping IP הוא מזההאבל שאני רושם את הIP של המחשב עם הXP במחשב עם הויסטה הוא לא מזהההוא רושם Request time outואין לי שמץ למה..אשמח לקבל עזרה..
פורסם 2009 בינואר 2416 שנים מחבר ישלכם מושג מה הפורט של הFF ?הוא שפוט מוריד לי ממש לאטטט !!!ואת התוכנה צריך להתקין ב2 המחשבים ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.