עבור לתוכן

הדיון הראשי על הדרייבר - AMD Catalyst (שוחרר 12.08)

Featured Replies

פורסם

לא הבנתי את המשפט .. "אבל מעבד E8400 אז .. רק מדיום " ?

ממתי E8400 כזה מעבד שמגביל בביצועים..

שהמשחק מלא פיזיקה והכרטיס שלך הוא של ATI אז METRO לא רץ כלכך חלק,מבין?

• תגובות 2.4k
  • צפיות 349.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המעבד על OC?

פורסם

המעבד על OC?

לוח אם מגביל

פורסם

הלוח, מן הסתם, מגביל חלקית (או שהוא של אינטל). איזה לוח זה?

פורסם

הלוח, מן הסתם, מגביל חלקית (או שהוא של אינטל). איזה לוח זה?

הוא של ג'יגבייט,והוא מגביל,זהו.

פורסם

מה מה ?!

כמה שטויות בעמוד האחרון !

לוח אם מגביל ? WTF ?

בגלל שהכרטיס של ATI אז METRO לא רץ טוב ?! תבטלו את הפיזיקס שלא מוסיףף כלום והוא ירוץ נהדר.

תכלס ישלי HD5770 אבל מעבד E8400 אז אני מריץ טוב רק על מדיום(DX11 כמובן)

אין כמעט הבדל בין ה API'S במשחק, אני לא כל כך מעודכן לכרטיסי ATI האחרונים אבל אני משער שהכרטיס שיש לך

הוא MID RANGE מהדור החדש, חבל שלא קנית משהו חזק יותר שהוא לא DX11, גם ככה עד שיישתמשו בזה יעבור הזמן של הכרטיס.

ה4850 מריץ אותו על 40+ כמעט קבוע על רזו' של 1680*1050 על HIGH.

פורסם

אני לא כל כך מעודכן לכרטיסי ATI האחרונים

נכון,

5770 חזק יותר מ 4850

פורסם

יש לי 4870HD 512MB, אני שוקל לרכוש windows 7 וחשבתי לקנות את גרסת ה-64bit. אחד הדברים העיקריים שמטרידים אותי, הוא התמיכה של ATI בדרייברים למערכת הפעלה של 64bit.

מה איכות הדרייברים של ATI ל-windows 7 64bit? האם עדיף להתקין windows 7 בגרסת ה-32bit או שאפשר לסמוך על ATI?

תודה!

פורסם

מה גורם לך לחשוב שיהיה בעיות עם הדרייברים של 64 ביט?

זה הדבר האחרון שצריך להדאיג אותך.

פורסם

מה מה ?!

כמה שטויות בעמוד האחרון !

לוח אם מגביל ? WTF ?

בגלל שהכרטיס של ATI אז METRO לא רץ טוב ?! תבטלו את הפיזיקס שלא מוסיףף כלום והוא ירוץ נהדר.

אין כמעט הבדל בין ה API'S במשחק, אני לא כל כך מעודכן לכרטיסי ATI האחרונים אבל אני משער שהכרטיס שיש לך

הוא MID RANGE מהדור החדש, חבל שלא קנית משהו חזק יותר שהוא לא DX11, גם ככה עד שיישתמשו בזה יעבור הזמן של הכרטיס.

ה4850 מריץ אותו על 40+ כמעט קבוע על רזו' של 1680*1050 על HIGH.

מצטער לחדש לך אבל לוח אם יכול להיות מוגבל מבחינת תדר FSB,חוץ מזה שקראתי בהמון פורומים אחרים שE8400 פשוט לא הולך עם הלוח אם שלי,זהו.

לפי איך שאתה כותב אני מעדיף לא להסתמך על התגובה שלך ולהאמין בזה שהכרטיס שלי לא טוב,וכן לATI אין את תכונת הphysx שיש בכרטיסי NVIDIA,בגדול התכונה הזאת מוריד עומס מהמעבד בעזרת זה שהיא מחשבת גם דברים בעצמה.

פורסם

שטויות במיץ. הלוח יגביל אותך, אולי בשביל להגיע ל4GHZ (וגם זה אני מסופק). עיקר מה שקובע זה הצ'יפסט, שהוא לא פחות מP35, שיכול להגיע ל400 mhz בקלות, מה שאומר 3.6GHZ, ותוספת של 20% ביצועים.

פורסם

שטויות במיץ. הלוח יגביל אותך, אולי בשביל להגיע ל4GHZ (וגם זה אני מסופק). עיקר מה שקובע זה הצ'יפסט, שהוא לא פחות מP35, שיכול להגיע ל400 mhz בקלות, מה שאומר 3.6GHZ, ותוספת של 20% ביצועים.

הלוח אם שלי מגביל כי ישלו צ'יפ לא מתאים לOC,זהו אל תנסו לשכנע אותי אחרת...

G31-ES2L,עכשיו אל תגיד לי שטויות במיץ ואל תזלזל בבקשה.

פורסם

בדיוק עם הלוח הזה אני מריץ P4 2.66 ל3.7 גה"צ.

עריכה:

צריך לעדכן את כותרת הת'רד ל10.3.

פורסם

בדיוק עם הלוח הזה אני מריץ P4 2.66 ל3.7 גה"צ.

עריכה:

צריך לעדכן את כותרת הת'רד ל10.3.

כן מסתבר שהבעיה היא שהלוח עובד עם E8400,תקרא קצת באינטרנט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים