עבור לתוכן

הדיון הראשי על הדרייבר - AMD Catalyst (שוחרר 12.08)

Featured Replies

פורסם

יש לך לוח אם של ג'יגהבייט?

תעדכן את הביוס שלו.

אם הסמן של העכבר נהיה גדול זאת אומרת שלא התקנת את הדרייבר האחרון, אם כן אז תתקין את ההוטפיקס שמטפל בזה. אחרת זה רק לוח האם.

• תגובות 2.4k
  • צפיות 349.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

העדכון ביוס ללוחות של ג'יגה בייט הוא זה שפותר את הסמן הגדול של העכבר, לא הדרייבר... הדרייבר פותר את התקיעות / מסכים אפורים לכדומה

פורסם

לי אישית בזמנו הדרייבר פתר את הבעיות, לא העדכון. (יש לי לוח של ג'יגהבייט)

יש הוטפיקס ספציפי לבעיה הזאת, אבל בכל מקרה עדיף לעדכן ביוס.

פורסם

אפשר הורדה להוטפיקס??? וכן לוח גיגהבייט יש לי הכרטיס מסך זה HD5870 1GB RAM

פורסם

ישלי פה קצת בעיה, עידכנתי ל 10.2 ועכשיו הfps במשחקים ירד ,

לדוגמא ב cnc4 beta ירד פתאום מה30 fps שהוא רץ בדכ, ל15. ובקול אוף דיוטי מ 100+ לשמונים

יש לציין שבמשך ההתקנה קיבלתי מסכים שחורים והייתה הודעת שגיאה שאמרה שהכרטיס מסך לא הגיב לכמה זמן

(ובנוסף העומס של המעבד עלה מ %4 שהוא פועל בדכ על איידל ל %10 אחוז במצב אחרי הריסטארט של ההתקנה)

אבל לפחות הסמן של העכבר בגודל נורמאלי עכשיו חח

הכרטיס הוא 5770 והמעבד i5 750

האם להסיר ולהתקין מחדש את הדרייבר ? ואם כן איך לעשות את זה ? פשוט remove? או שצריך להסיר ולהתקין אותו ב safemode ?

ואם אפשר, אני אשמח להסבר קטן בקשר לעידכון הבאיוס הלוח של ג'יגהבייט, אני לא בטוח איך עושים את זה

תודה

פורסם

תגידו אנשים,

עקבתי מעט אחרי הדיון הזה ואם איני טועה הבנתי שלכרטיסים הנמוכים יותר דווקא הדרייבר בגרסה החדשה עלול להיות בעייתי.

אז אם הבנתי נכון, לכרטיס HD2600XT (על win 7 32) איזו גרסה של הדרייבר היא המתאימה ביותר?

ואם כבר היה ומדובר לא על הגרסה החדשה ביותר שנמצאת באתר הרגיל, אשמח גם ללניק קטן...

אני שואלת בין היתר היות ופרמטתי את המערכת ועלי להתקין את כל הדרייברים מחדש

ותודה :)

אגב, כמו שניתן לראות במפרט שלי אני גם עובדת עם מעבד של AMD (ולוח של גיגבייט) - שאר הפרטים אם צריך, במפרט.

פורסם

ישלי פה קצת בעיה, עידכנתי ל 10.2 ועכשיו הfps במשחקים ירד ,

לדוגמא ב cnc4 beta ירד פתאום מה30 fps שהוא רץ בדכ, ל15. ובקול אוף דיוטי מ 100+ לשמונים

יש לציין שבמשך ההתקנה קיבלתי מסכים שחורים והייתה הודעת שגיאה שאמרה שהכרטיס מסך לא הגיב לכמה זמן

(ובנוסף העומס של המעבד עלה מ %4 שהוא פועל בדכ על איידל ל %10 אחוז במצב אחרי הריסטארט של ההתקנה)

אבל לפחות הסמן של העכבר בגודל נורמאלי עכשיו חח

הכרטיס הוא 5770 והמעבד i5 750

האם להסיר ולהתקין מחדש את הדרייבר ? ואם כן איך לעשות את זה ? פשוט remove? או שצריך להסיר ולהתקין אותו ב safemode ?

ואם אפשר, אני אשמח להסבר קטן בקשר לעידכון הבאיוס הלוח של ג'יגהבייט, אני לא בטוח איך עושים את זה

תודה

היי

דרייבר 10.2 דפוק. תתקין 10.1 בלבד , גם 9.11 עובד מעולה.

רוני

פורסם

תגידו אנשים,

עקבתי מעט אחרי הדיון הזה ואם איני טועה הבנתי שלכרטיסים הנמוכים יותר דווקא הדרייבר בגרסה החדשה עלול להיות בעייתי.

אז אם הבנתי נכון, לכרטיס HD2600XT (על win 7 32) איזו גרסה של הדרייבר היא המתאימה ביותר?

ואם כבר היה ומדובר לא על הגרסה החדשה ביותר שנמצאת באתר הרגיל, אשמח גם ללניק קטן...

אני שואלת בין היתר היות ופרמטתי את המערכת ועלי להתקין את כל הדרייברים מחדש

ותודה :)

אגב, כמו שניתן לראות במפרט שלי אני גם עובדת עם מעבד של AMD (ולוח של גיגבייט) - שאר הפרטים אם צריך, במפרט.

דבר ראשון מתקינים את הדרייבר החדש ביותר, אם קיימת בעיה עוברים דרייבר שניים אחורה...

פורסם

^^^

תודה, Lanzar. אעשה כך.

בתקווה שלא תהנה בעיות.

פורסם

למה הרשמיות ;D תקראי לי ברק ;D ;D

פורסם

היי ::)

הגרסת הCCC שנמצא על המחשב שלי הוא 9.11, ואני משחק באופן קבוע עכשיו במשחק BF:BC2 ששמתי לב שהFPS שלי עומד על 60 באופן קבוע, אתם חושבים שאם אני אעדכן את הדרייבר זה יעזור?

גם כן מה השיפורים של 10.2 לעומת ה9.11 והאם מומלץ לעבור?

באיזה תוכנה מוחקים את הדרייבר לחלוטין, שכחתי...

פורסם

זה נשמע שהvsync אצלך עובד. תבטל אותו, וזה אמור להשתנות.

פורסם

ביטלתי, עדיין על 60 FPS.

במשחקים אחרים זה דווקא עולה מעל 60...

טוב נו, מה זה משנה, זה לא שאני מסוגל להבחין יותר מזה, אבל עדיין, כדאי לשדרג ל10.2?

פורסם

ביטלת במשחק או בדרייבר? אם בדרייבר, אז תבטל במשחק. אם במשחק, אז זה לא זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים