עבור לתוכן

הדיון הראשי על הדרייבר - AMD Catalyst (שוחרר 12.08)

Featured Replies

פורסם

לי יש 4870 ולא הרגשתי הבדל מיוחד כל שהוא בשום משחק, לעומת הגירסה הקודמת של הדרייבר הרישמי שהיה לי .

• תגובות 2.4k
  • צפיות 349.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תודה, פטרתי את הבעיה באמצעות ה Hotfix ל-9.12 :)

ללא עידכון ביוס ?

פורסם

ללא עידכון ביוס ?

כן.

פורסם

תקשיבו הורדתי את הדרייבר החדש(hotfix) ועדיין לא עוזר יש לי את ה 5850 ועדיין ניתקע המסך כל כמה דקות ויש מסך אפור/שחור מישהו יודע ה עושים?

פורסם

התקנתי את 10.1 על הווינדוס 7 .

אני בעל כרטיס 5850.

שיפור ניכר.

פורסם

http://www.geeks3d.com/20100208/tips-what-is-the-gsod/

זה מה שהם טוענים כסיבה ל-GSOD.

Radeon HD 5000 come with new GDDR5 memory that is known to have somes issues (due to heat or faulty chips).

לא חקרתי עדיין את המקורות המקושרים שם (הספיקו לי התגובות על ההוטפיקס בגורו3D) אבל בכל מקרה, אני אישית לא מבין איך החברה פה בפורום

ממשיכים להתעלם ולהמליץ למשתמשים על הכרטיסים החדשים לפני שהבעייה תפתר סופית (בתקווה). אני מקווה שתיקחו את זה לתשומת ליבכם...

(אני לא מתכוון לעשות דרמות ולהזהיר באשכולות, האחריות היא בידי הממליצים)

פורסם

לטובת מי שלא עקב (וממליץ על HD5XXX) - תוכל לסכם בשני משפטים מה הבעיה ואיפה עומד הפתרון?

תודה!

פורסם

חברים, אין כמו 4870 איכותי , תאמינו לי שזה מספיק לכל המישחקים של היום .

פורסם

http://www.geeks3d.com/20100208/tips-what-is-the-gsod/

זה מה שהם טוענים כסיבה ל-GSOD.

לא חקרתי עדיין את המקורות המקושרים שם (הספיקו לי התגובות על ההוטפיקס בגורו3D) אבל בכל מקרה, אני אישית לא מבין איך החברה פה בפורום

ממשיכים להתעלם ולהמליץ למשתמשים על הכרטיסים החדשים לפני שהבעייה תפתר סופית (בתקווה). אני מקווה שתיקחו את זה לתשומת ליבכם...

(אני לא מתכוון לעשות דרמות ולהזהיר באשכולות, האחריות היא בידי הממליצים)

אולי תקרא את הכותרת לפני שאתה נכנס? מדובר על אשכול שעוסק בדרייבר של ATI לא זכור לי שהיה כתוב NVIDIA בכותרת, ולך הרי שנים שאין ATI, ובנוסף לכל אתה מתעב אותם בנפשך ועוסק יום יום בלהרחיק אנשים אחרים מלקנות אותם, סלח לי על חוסר הכבוד אבל אתה צריך להפסיק עם זה, הרי זה דיי ברור שהבעיה תיפתר כך או אחרת, הדרייברים יתקנו את הבעיה ואם לא תמיד יש מימוש אחריות, הHD5000 הם כרטיסים מעולים ורובם ללא פגם ,הבעיה נגרמה מסיבה מסויימת שנפתרה כבר, והפתרון לציבור הוא לא להימנע מקניית הכרטיסים

פורסם

מצד אחד אתה אומר שדרייבר יפתור את זה, מצד שני אומר שהבעייה נפתרה כבר.

מדברים פה על הבעייה וההוטפיקסים, ואני נותן קישור שמנסה להסביר את התופעה.

זכותי לצרף את דעתי האישית, אמרתי שאני לא מעוניין לעשות דרמות ואני לא יפתח ת'רד או יזכיר זאת בת'רדים של המלצות.

זה לא קשור ל-NVIDIA, למה שאני יחפש אותם בכותרת? אני לא צריך שיהיה לי ATI בכדי להבין דברים, אני יודע טוב מאוד על מה אני מדבר.

הפורום לא מגביל את המשתמשים לדבר רק על חומרה שיושבת במע' שלהם נכון ?!. אתה סתם עצבני ומחפש דרך לפרוק את זה.

אני לא יודע מה רץ לך בראש, אבל כל מה שאני רושם, מבחינתי זה אך ורק לטובת הגולשים. אין לי שום אינטרס לחמם את האווירה או מניות ב-NV.

המוצרים של ATI הם אחלה בחלה, אבל הכל יחסי. אני רואה תסכול, הרבה תסכול, וחבל לי שהגולשים יצתרכו לעבור את זה, מבלי להבין למה הם נכנסים. אני לא מרחיק אף אחד מלרכוש 5xxx, בסך הכל אמרתי שתקחו זאת לתשומת ליבכם. לא מתאים לך ? אל תתייחס - זכותך המלאה.

לטובת מי שלא עקב (וממליץ על HD5XXX) - תוכל לסכם בשני משפטים מה הבעיה ואיפה עומד הפתרון?

תודה!

אני מעדיף שלא. ישנן יותר מדי הצעות לפתרונות, והסיבה עצמה לא ברורה כשמש, למרות שישנן חשדות לא רשמיות. מצטער...

פורסם

מצד אחד אתה אומר שדרייבר יפתור את זה, מצד שני אומר שהבעייה נפתרה כבר.

מדברים פה על הבעייה וההוטפיקסים, ואני נותן קישור שמנסה להסביר את התופעה.

זכותי לצרף את דעתי האישית, אמרתי שאני לא מעוניין לעשות דרמות ואני לא יפתח ת'רד או יזכיר זאת בת'רדים של אחרים.

זה לא קשור ל-NVIDIA, למה שאני יחפש אותם בכותרת? אני לא צריך שיהיה לי ATI בכדי להבין דברים, אני יודע טוב מאוד על מה אני מדבר.

הפורום לא מגביל את המשתמשים לדבר רק על חומרה שיושבת במע' שלהם (?!). אתה סתם עצבני ומחפש דרך לפרוק את זה.

אני לא יודע מה רץ לך בראש, אבל כל מה שאני רושם, מבחינתי זה אך ורק לטובת הגולשים. אין לי שום אינטרס לחמם את האווירה או מניות ב-NV.

המוצרים של ATI הם אחלה בחלה, אבל הכל יחסי. אני רואה תסכול, הרבה תסכול, וחבל לי שהגולשים יצתרכו לעבור את זה, מבלי להבין את הסיכון מראש. אני לא מרחיק אף אחד מלרכוש 5xxx, בסך הכל אמרתי שתקחו זאת לתשומת ליבכם. לא מתאים לך ? אל תתייחס - זכותך המלאה.

ציטוט שלך:

אני אישית לא מבין איך החברה פה בפורום

ממשיכים להתעלם ולהמליץ למשתמשים על הכרטיסים החדשים לפני שהבעייה תפתר סופית

שורה תחתונה: אתה כן מנסה להרחיק משתמשים מלקנות את הכרטיסים.

פורסם

"לנסות להרחיק משתמשים מלקנות את הכרטיסים" יכול להשתמע ל-2 צדדים. אחד, שיש לי אינטרס שיקנו אנוידיה במקום ושאני סתם שונא ATI.

ושני -שאיכפת לי מהגולשים. וברור לכל לאן אתה חותר. משום מה חשוב לך לגונן על ATI יותר מעל הלקוחות שלהם וחבל.

גם אם תוציא אותי הרשע בסיפור, זה לא ישנה כלום, פשוט רד מזה.

פורסם
  • מחבר

איש איש באמונתו יחייה, בואו נסגור את זה ככה,

אני למשל בקייצים עם NVIDIA ובחורפים עם ATI, זה עוזר לי להבין יותר טוב את השוק מכל צדדיו ולגבש דעה נכונה לגביי העניין הזה.

אפשר להנות גם מכרטיסי ATI וגם מכרטיסי NV, אין טוב יותר כי הכל ספציפי מאוד. גם אם יש HD4850 VS GTS250 זה ממש לא אומר שכרטיס אחד עדיף חד משמעית, כל אחד וההעדפות שלו.

אך אחד כאן לא סנגור של אף חברה, אבל אם אני רואה דעה שנאמרת שלא לדעתי, אני אביע את דעתי בהתאם להתרשמות שלי, שלרוב היא גם ממקור ראשון.

אתם מתבקשים שלא לדון כאן יותר בנושא, זה דיון על הCCC

פורסם

אני רק רוצה לומר דבר על התרשמות ממקור ראשון, לצורך העניין, לפני שאנחנו חוזרים לשגרת האשכול:

חוויה אישית תלויה גם בשימושים, צרכים אישיים, קונפיגורציה, טעויות משתמש ואפילו מזל. זה בקלות עלול לעוור ולהשפיע על התפישה של המצב.

התרשמות ממקור ראשון היא חלק קטן ממאגר ענקי של התרשמויות ממקור ראשון. חשוב לזכור את זה, ולדעת לראות את התמונה הגדולה.

פורסם

ביושוק 2 קורס לי , אז החלטתי לעדכן את הדרייבר מ9.12 ל10.1

אבל משום מה האתר של ATI לא נותן להוריד את הדרייבר.. אז רציתי לשאול אולי נתגלתה איזו בעיה עם הדרייבר אז הסירו אותו בינתיים מהאתר? או שסתם האתר שלהם קורס?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים