עבור לתוכן

הדיון הראשי על הדרייבר - AMD Catalyst (שוחרר 12.08)

Featured Replies

פורסם

הוא לא צועק, הוא מדגיש :screwy:

כן,

הדרייבר דפוק.

לא מזהה את הכרטיס מסך בכלל.

לכן, כדאי לחכות לדרייבר הבא

CatalystMaker:"10.1 is just a standard release to fix up some bugs, but 10.2 and 10.3 will indeed have some major new features"

http://twitter.com/CatalystMaker

• תגובות 2.4k
  • צפיות 349.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אמור לצאת Hotfix?

פורסם

כניראה שהבעיה רק לבעלי HD4000, כי אצלי לא היה שום בעיה בהתקנה...

פורסם

כאן עוד בעל XP עם 4870 שמקבל 9.12 במקום 10.1 :nixweiss:

אם עוד מקבלים את זה אז אני רגוע :)

[attachment deleted by admin]

פורסם

כולם מקבלים את זה, לפחות הצלחת להתקין את הדרייבר יחסית לכמה אחרים פה... ( כניראה 4800 + WIN 7 בעייתי... )

פורסם

יש לי 4850 והצלחתי להתקין את גירסה 10.1 ללא בעיות כלשהן

אבל אף פעם לא הותקנה אצלי גירסת 9.12, זאת אומרת שפירמטתי את המחשב לפני כמה שבועות והתקנתי מיידית את הבטא של 10.1(היום מחקתי את ההתקנה הזו והתקנתי את ה- 10.1 הרשמי)

אני דווקא מרוצה ממנו

פורסם

לא חייב אבל רצוי להסיר.

טוב, אני מניחה שזה ישמע לך מצחיק, אבל תוכל בבקשה לומר לי היכן ב- windows 7 אני מסירה את הדרייבר הזה כדי להתקין את החדש?

פורסם

תיכנסי לcontrol panel בSTART ואז ל programs and features, לכי לati מה שיש שם ותלחצי על כפתור change או uninstall מה שיהיה כתוב שם

פורסם

טוב, אני מניחה שזה ישמע לך מצחיק, אבל תוכל בבקשה לומר לי היכן ב- windows 7 אני מסירה את הדרייבר הזה כדי להתקין את החדש?

מעבר לעובדה שהדרייבר לא מזהה כרטיסים מסידרת 48XX

הוא גם לא מראה בלוח הבקרה שהתוכנה מותקנת.

הפיתרון- להריץ שוב את הקובץ התקנה ובהמשך יש אפשרות להסרה

פורסם

היי

התקנתי את הדרייבר החדש, בנתיים עובד טוב עם הכרטיס מסך שלי.

שיחקתי בCall of Duty Modern Warfare 2 על הגדרות 1600 על 1200 והכל על מקסימום , עובד חלק.

רוני

פורסם

נראה שהבעיה במערכות 64 ביט :-\ העיקר שלפי המפתחים הגירסה הזו היא בעיקר תיקון באגים :-X

פורסם

תיכנסי לcontrol panel בSTART ואז ל programs and features, לכי לati מה שיש שם ותלחצי על כפתור change או uninstall מה שיהיה כתוב שם

תודה על העזרה, fighter

בעקבות הדרכתך, הסרתי בקלות את הדרייבר.

[br]פורסם בתאריך: 29.01.2010 בשעה 00:33:07

מעבר לעובדה שהדרייבר לא מזהה כרטיסים מסידרת 48XX

הוא גם לא מראה בלוח הבקרה שהתוכנה מותקנת.

הפיתרון- להריץ שוב את הקובץ התקנה ובהמשך יש אפשרות להסרה

תודה על התגובה, SimonSix

הכרטיס שלי הוא HD2600XT כך שהדרייבר אמור להתאים לו (והגרסה הקודמת מסוך דצמבר הוא אכן התאים) אולם לצערי התגלו בעיות בהתקנה.

בנושא זה היות וכנראה חורג מבעיית הדרייבר אפתח ת'רד ב- WINDOWS (נראה לי שזה הפורום המתאים) מייד אחזור ואצרף לכאן לינק, אשמח אם אתה וכל מי שמבין יבואו לעזור לי לתפור את הבעיה.

קישור להודעה בפורום windows

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=449016.new

פורסם

אולי מישהו יוכל לעזור.

יש לי בעיה מורה מאוד שכשאני מנסה להתקין את הדרייבר החדש זה מתקין לי בהתחלה וכשנפתח לו החלון של הCATALYST הוא נותן לי לבחור שפה, אחר כך הוא נותן לי לבחור Install או Unistall וכשאני לוחץ על אחד מהם זה פשוט לא ממשיך, יוצא ולא אומר כלום חוץ מהודעה של הווידוס שההתקנה כאילו לא טובה.

מה שמוזר שזה ככה גם בדרייברים הישנים יותר, כשהתקנתי את הגרסאות הישנות יותר בעבר כמו ה9-12 זה עבד מעולה בלי שום בעיה.

אני מקווה שמישהו יכול לעזור לי, תודה.

פורסם

10.1 מבוסס על 8.69 שזה דיי ישן יחסית למי שמשתמש ב RC2 8.70

ובנוסף 10.1 הזה בעייתי בהתקנה

ממליץ לעבור ל RC2 8.70

פורסם

HD4870 אצלי מזוהה, אך כתוב לי גרסת דרייבר 9.12 (הותקן על WIN7 64bit).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים