עבור לתוכן

הדיון הראשי על הדרייבר - AMD Catalyst (שוחרר 12.08)

Featured Replies

פורסם

אני מנסה להתקין את הדרייבר הזה ובאמצע ההתקנה המחשב עושה ריסטרט ולא מתקין כלום למה זה מה הבעיה

הכרטיס שיש לי הוא HD4870

מישו יכול לעזור ליי?

I have the same exact problem with this computer.

I have just format it and when i tried to install the damn catalyst it restarts.

I have the latest security updates from microsoft. :bash:

• תגובות 2.4k
  • צפיות 349.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

I have the same exact problem with this computer.

I have just format it and when i tried to install the damn catalyst it restarts.

I have the latest security updates from microsoft. :bash:

עובד פה מצויין על WIN7 Ultimate X64, אני עם 4870

פורסם
הכנס ציטוט

היי

תוריד לגמריי את כל ההתקנה הקודמת עם תוכנת Driver Sweeper במצב בטוח, לאחר זאת תתקין את 9.11 ,

עדיין לא עוזר יכול להיות שצריך סרויס פק 3 ולא 2?

פורסם

לאחר הרצת המישחק CALL OF DUTY 6 במערכת XP , ה9.11 עובד מצוין, אבל בWIN7 יש קירטועים עם ה9.11 ברזולוציות דיי גבוהות .

פורסם

בדרייברים קודמים לא היו קרטועים?

פורסם

כן, במישחק הצפציפי הזה יש פחות יציבות בWIN7 , על XP זה עובד מעולה.

פורסם

אולי בגלל התמיכה בדיירקטס יותר גבוה, אז הוא משתמש יותר בכרטיס.

פורסם

היי

התקנתי את הדרייבר בטא 8.663.1_Beta4_Hemlock_VistaWin7_Nov6 על WIN7 64 BIT , יש שיפור משמעותי במישחק CALL OF DUTY 6 .

פורסם

עם ה 4850 ? בדקת עוד משהו מעבר ל COD ?

גם ב NFS SHIFT אתריסקירות מראים שיפור עצום עם הדרייבר הזה...

פורסם

היי Lanzar

בדקתי רק COD 6 , עם כרטיס MSI 4850 , לא בדקתי עם מערכת WIN7 32 BIT עדיין, אני יבדוק בהמשך,אבל מוזר שבהתקנה של הבטא , לא היה צורוך באישור של חתימה דיגיטלית של מיקרוסופט , כמו שיש ברוב הבטות.

פורסם

עם ה 4850 ? בדקת עוד משהו מעבר ל COD ?

גם ב NFS SHIFT אתריסקירות מראים שיפור עצום עם הדרייבר הזה...

אתה יכול להביא קישור לסקירה כזאת, בבקשה?

פורסם

תודה על הקישור, אבל לא הבנתי את הקישור. איפה יש תוצאות של הדרייבר הקודם מול הנוכחי?

פורסם

חברה אני בבעייה

הורדתי את ה9.11 מהאתר, עכשיו כשאני בא להתקין אותו הוא מגיע ללשונית בה אני בוחר INSTALL או UNINSTALL ולחיצה על אחת האפשרויות לא מביאה כלום... פשוט כלום :bash:

בSAFE MOD קורה אותו הדבר...

i feel like a ghost

פורסם

תודה על הקישור, אבל לא הבנתי את הקישור. איפה יש תוצאות של הדרייבר הקודם מול הנוכחי?

http://www.hardocp.com/image.html?image=MTI1NzcxMDM2MTdkTmMyTlc1U09fN183X2wuZ2lm

אבל קח בחשבון שההשוואה מתייחסת לרזולוציה קיצונית (2560x1600) עם 8xAA על 5870... וזה מ-9.10 ל-9.12.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים