עבור לתוכן

הדיון הראשי על הדרייבר - AMD Catalyst (שוחרר 12.08)

Featured Replies

פורסם

עדכנתי את ה5850 שלי ל9.11 BETA

רשמים:

מאז שקניתי את הכרטיס, מדי פעם העכבר היה מחליט שבא לו להפסיק עם הדיאטה והיה מרבע את גודלו.. פשוט היה עצום, והדבר ההזוי הוא שאם הייתי מעביר אותו למסך המשנה שלי הוא היה חוזר לגודל רגיל, ובמסך המרכזי הוא היה ענקי.

עם 9.11 התופעה נעלמה כלא היתה, אז HURRA!

מעבר לזה, קיבלתי 70 נקודות יותר בHEAVENMARK, אבל זה לא נראה לי משהו קריטי כ"כ.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
  • תגובות 2.4k
  • צפיות 349.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

9.11 הוא דרייבר טוב.

אמור לצאת היום על פי הטטויטר של המפתח.

בינתיים כבר 9.12 בגירסת ביטא דלפה לרשת

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=309166

פורסם
  • מחבר

למי שעוד לא הספיק להתעדכן, 9.11 הושק רשמית, אתם מוזמנים להוריד,

עדכון העמוד הראשי בקרוב.

פורסם

לפי מה שרשום כאן:

http://www.geeks3d.com/20091117/ati-catalyst-9-11-whql-display-drivers-available/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+TheGeeksOf3d+%28The+Geeks+Of+3D%29

The GPU acceleration of H.264 videos is only for HD 5000 and HD 4000 series. Seems HD 3000 and HD 2000 are not supported.

אז כדאי לשים לב אם התכוונו להאצת DXVA בכלליות או בהקשר ל-adobe flash 10.1 ספציפית...

עריכה: הגיוני שהתכוונו ל-flash למרות שזה לא לגמרי ברור מהטקסט

פורסם

אז הגיע הזמן סוף סוף לעבור מ9.7 ? :silly:

פורסם

יש אולי איזה תיקון לווינדוס 7 ?

אני כרגע עם XP (שוב) כי התקנתי את 7 לפני איזה שבועיים ולא מצאתי פתרון לבעיית ה-59HERTZ. במקום 60, היה נשאר לי 59. וזה היה מבטל לי את אפשרות ה-V SYNC במשחקים.

פורסם

היי חברים, מה נשמע?

אני כרגע עם הגרסה 9.7, אני אעדכן אותו ל9.11 עוד כמה ימים.

בכ"מ לבנתיים אני רוצה להבין משהו.

יש לי עכשיו 2 מסכים מחוברים, אחד בDVI ואחד בVGA וזה שמחובר בVGA הוא מסך LCD ישן מאוד שמצאתי במקרה במחסן והתוכנה מגדירה אותו כCRT.

אבל למי אכפת אם היא מגדירה כCRT, אחרי כמה שיפוצים על המסך הוא מצליח להציג בכמה צבעים טובים (לא כמו הראשי כמובן אבל עוד מעט אני מחליף את הראשי במסך 24 אינץ' ואת המסך השני אני מעיף ושם את הנוכחי במקום) אבל לבנתיים אני רוצה להגדיר ששניהם יעבדו ביחד.

מה שהצלחתי לעשות זה מסך 1 ו2 שמבחינה מסויימת שניהם עובדים, אני גורר חלונות מאחד לשני בכיף וזהו. אבל מה שאני רוצה לעשות זה שבמשחקים שניהם יעבדו, איך אני עובד את זה? הרי שני המסכים עובדים כמו שצריך!

מה אני צריך לעשות?

הנה סקרין שוט למצב אם זה מעניין אותכם.

http://i45.tinypic.com/2yo4f1j.jpg

פורסם

שדרגתי כרטיס מסך ל 5870 ודרייבר ל 9.11 והבעיה של ה 59HZ נפתרה, אני לא יודע להצביע אם זה על הדרייבר או על הכרטיס... נסה את הדרייבר...

פורסם

למי לעזאזל אכפת מהמדיה סנטר הדפוק שלהם שיוציאו איזה תיקון אופציונלי או משהו, אני לא רוצה 59 הרץ! נבלות

פורסם
  • מחבר

למי לעזאזל אכפת מהמדיה סנטר הדפוק שלהם שיוציאו איזה תיקון אופציונלי או משהו, אני לא רוצה 59 הרץ! נבלות

תגובה מאוד אובייקטיבית שלך על העניין, כל הכבוד, הערות ספאם נוספות יזכו באזהרה

כי יש לשנוא ויש להביע את זה.

פורסם

אני מנסה להתקין את הדרייבר הזה ובאמצע ההתקנה המחשב עושה ריסטרט ולא מתקין כלום למה זה מה הבעיה

הכרטיס שיש לי הוא HD4850

פורסם

אני מנסה להתקין את הדרייבר הזה ובאמצע ההתקנה המחשב עושה ריסטרט ולא מתקין כלום למה זה מה הבעיה

הכרטיס שיש לי הוא HD4850

יש לי את אותה הבעיה בדיוק עם אותו הכרטיס!

אתה במקרה עם WIN XP SP2 ?

פורסם

היי

חברה אתם לא מבינים שATI כבר לא כל כך משפרים את הדרייבר מאז 9.5 עבור כרטיסיי HD4850 , אני עובד מושלם רק עם עם קאטליסט 9.5 , כל דרייבר שניסיתי מאז 9.5, לא מצאתי שום שיפור.

פורסם

זה לא נכון.

איך בדקת? מה בדקת? צרף נספחים לקביעה שכזו.

המשחק NFS האחרון עובד טוב יותר עם הדרייבר האחרון, אגב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים