עבור לתוכן

הדיון הראשי על הדרייבר - AMD Catalyst (שוחרר 12.08)

Featured Replies

פורסם

היי

בדקתי לעומק את הדרייבר בטא החדש , דרייבר מעולה ויציב מאוד, יש שיפורים מדהימים בכל המשחקים החדשים , אני עם 7950 OC כבר עובר את ה670 של נווידה בגדול , כל הכבוד לחברת AMD :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• תגובות 2.4k
  • צפיות 351.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פרסמתי גם שיצא דרייבר חדש, ואז ראיתי שעקפת אותה ;)

אז ערכתי ומחקתי את ההודעה שלי.

את האמת אייל סטייל הקדים אותי אבל הרגשתי צורך להחזיר את הדיון הרשמי לעמוד הראשון ולפרסם את זה כאן.

פורסם

היי

בדקתי לעומק את הדרייבר בטא החדש , דרייבר מעולה ויציב מאוד, יש שיפורים מדהימים בכל המשחקים החדשים , אני עם 7950 OC כבר עובר את ה670 של נווידה בגדול , כל הכבוד לחברת AMD :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

אתה מדבר על ה13.5?

פורסם

התקנתי 13.5 בטא... בfc3 זה לא שיפר כלום בקרוספייר(כמו שחשבתי) :smile1:

פורסם

אתה מדבר על ה13.5?

עם הבטא 13.5 בלבד .

פורסם

היי, אני אבדוק את יכולות האוברקלוק עם הדרייבר הזה (13.4) ואחזור עם תשובות אם יש ששיפור או אין.

נ.ב עידן רציתי לשלוח לך הודעה בפרטי, זכרתי איזה תרד' שאמרת שאתה עוקב, לפחות פעמיים ביום באתר של AMD, אחרי יציאת דרייבר חדש אבל העייפות ניצחה אותי .

תעדכנו אם שמתם לב למשו יוצא דופן עם הדריבר הזה .

פורסם

^אני עוקב אבל הקדמת אותי, בכל אופן עדיין לא ראיתי שיפור בגזרת הקרוספייר.

פורסם

עדכון 13.4 :xyxthumbs:

פורסם

כל הכבוד על ההשקעה

רק טעות קטנה : "יישומיי OPENGL מסויימים גורמים למערכת בעלת HD45XX לקרוס"

התכוונת HD48XX..

פורסם

אני יכול להוסיף עדכון קצרצר, עשיתי בדיקה על 3DMARK11 עם אותם תדרים שעשיתי בבדיקה הקודמת ואני לא רואה שום שיפור בניקוד ואם היה שיפור הוא היה אפסי .

פורסם

בטח כבר שאלו את זה כאן אבל:

יש אופציה, מתוך הCCC להוריד ולהתקין דרייבר חדש?

פורסם

ישנה אפשרות אך זה לא חכם, עדיף להסיר עם driver fusion גם שאריות, להוריד את העדכני ולהתקין.

פורסם

^את זה לא ידעתי...

פורסם

נו, אם ביטלתי מעקב בעבר, כתיבת הודעה חדשה לא מחזירה את המעקב? איזה פורום שבור.. :facepalm:

יש אפשרות לבטל מעקב ::) איך?

פורסם

כנס ל" הראה תגובות חדשות להודעות שלי", ותסמן CHECKBOX ותלחץ על ביטול מעקב..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים