פורסם 2013 בפברואר 2212 שנים מזוכיזם זה טוב...! אגב, עוד טיפ - בהתקנה תבחר CUSTOM ונסה להעיף את שני הדברים שקשורים ל 3D VISION. אני ספציפית תמיד מעיף אותם בהתקנות שלי, מאחר ופשוט אין בהם צורך. הייתי מעיף גם את ה HD AUDIO, אבל אז הוא סתם לא מזדהה ב Device Manager וזה מביא לי ת'חפפע. וגם תוודא על הדרך שאין איזה פרופיל מתוכנה סטייל Afterburner שמנסה לטעון אוטומאטית מהירויות שעון שונות מהדיפולט של הכרטיס, אם אתה מהמאברקלקים. בהצלחה
פורסם 2013 בפברואר 2212 שנים לא עוזר.. בכל מקרה חזרתי ל win7 לתקופה של כמה ימים לבדוק אם הדרייבר בעייתי גם ב 7סתם לבדיקה ואז חזרה ל 8 אם לומר את האמת יש המון בעיות עם הדרייברים של nvidia בחודשים האחרונים
פורסם 2013 בפברואר 2212 שנים אני עם SETUP דומה לשלך (660OC שהוחלף במסגרת אחריות) ונראה שהכל בסדר. ל 660OC שמגיעים עם זכרונות של HYNIX יצא עדכון ביוס, שווה לנסות גם את זה אם זה המקרה אצלך.
פורסם 2013 בפברואר 2212 שנים א. אתה יכול לפתוח את המארז ולהסתכל על הכרטיס פיזית.ב. אתה יכול פשוט לנסות לעדכן את הביוס ואם העדכון נכשל (הודעת do not match) אז הוא לא רלוונטי לכרטיס שלך.
פורסם 2013 בפברואר 2212 שנים אוקיי יש לי ביוס מסדרה שונה F11בקובץ PDF רשום להשתמש באותו מספר ראשוני, זאת אומרת בין F11 לבין F19והביוס שזמין להורדה הוא F22בכל מקרה ניסיתי ורשום לי שהביוס לא תואם..אני כרגע עם WIN7 עם הדרייבר הכי חדש אני עכשיו מתקין C3 לבדוק אם עדיין יש בעיות
פורסם 2013 בפברואר 2412 שנים אלברט אינשטיין הגדיר טירוף בחזרה על אותה פעולה שוב ושוב בציפיה לקבלת תוצאה שונה... אני רק אומר... אני סתם צוחק... זאת בעיה מוזרה מאד.... אתה יכול לנסות פשוט למחוק את הדריבר הישן במצב רגיל , הפעלה מחדש , התקנת הדריבר החדש ושוב הפעלה מחדש. לא נכון o-o המשפט הגיע כמובן מVass מפאר קריי 3
פורסם 2013 בפברואר 2412 שנים אני מניח שזאת בדיחה.הם פשוט לקחו את המשפט של אלברט אינשטיין ושינו לו קצת את הנוסח.
פורסם 2013 במרץ 412 שנים מחבר תודה. עודכן עמ' ראשי.מידע נוסף:http://www.geforce.com/whats-new/articles/nvidia-geforce-314-14-beta-drivers-released
פורסם 2013 במרץ 412 שנים חח הם פירסמו את הכתבה רק אחרי שעדכנתי על הדרייברבשביל להימנע ממסכים כחולים בעיות שונותמישהו יכול לאמת את סדר הפעולות לעדכון הדרייבר ?מחיקה של כל הדרייברים והתוכנות הנילוותהפעלה מחדש למצב SAFE MODE, הפעלת Driver Fusion \ Driver Sweeper לניקיון הדרייבר הישןהפעלה מחדש למצב רגיל והתקנה של הדרייבר החדש
פורסם 2013 במרץ 412 שנים SAFE MODE מיותר לגמרי.תחת חלונות 8 ו 7 מה שאני עושה הוא - הסרה של Update/Physx/HDAUDIO דרך הוספה/הסרה, ריסטרט. הסרה של הדרייבר עצמו + הסרה של כל הרג'יסטרי/קבצים באמצעות Driver sweeper, ריסטרט. אם לאחר העליה מתקבלת הודעה הדורשת אתחול, אני מבצע, אם לא - ניגש ישר להתקנת הדרייבר החדש ללא ה 3D VISION. זה הכל.
פורסם 2013 במרץ 412 שנים אתם אמיתיים? כבר שנים שאני לא עושה את זה (בכרטיסי NVIDIA), בעיות עוד לא היו. פשוט התקנה של הדרייבר החדש על הישן וזהו, לא יהיו לכם בעיות.
פורסם 2013 במרץ 412 שנים כמוך עוד רבים. אני מעדיף להמשיך בדרך "הפרמטיבית" כשזה נוגע לדרייברים, לאו דווקא בגלל יצרניות כרטיסי המסך, אלא יותר בגלל MS.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.