עבור לתוכן

הדיון הראשי על הדרייבר - nVIDIA Geforce

Featured Replies

פורסם

מצד שני למסך כחול יש המון סיבות

אולי במקום להתקין/למחוק מיליון גרסאות קודם תעשה ניתוח כמו שצריך למסך הכחול לפי הנושא הנעוץ הזה

• תגובות 1.7k
  • צפיות 1.1m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני אנסה עכשיו, ממ הבעיה הזאת של המסך כחול זה רק בWIN7, בXP ובויסטה הכול היה בסדר[br]פורסם בתאריך: 25.10.2009 בשעה 21:42:48

העליתי את הקובץ mididump האחרון שנוצר עקב המסך כחול, אם תוכלו לעיין בוא ולעזור לי אני באמת אודה לכם מאוד, ואגב באמת תודה רבה על העזרה לא הייתי יודע מה לעשות.[br]פורסם בתאריך: 25.10.2009 בשעה 22:02:20
רשום probably cuased by hardware, מה שמוזר זה שהתנקתי את הדרייברים האלה של NVIDIA על XP וויסטה אז הכול היה בסדר, יש מצב שזאת בעיה בWIN7?[br]פורסם בתאריך: 25.10.2009 בשעה 22:16:43
עריכה: ניסיתי את הגרסאות הקודמות שהצעת לי ועדיין היה מסך כחול..

אינלי מושג כבר מה לעשות..

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

שוחרר דריבר בטא חדש 195.39. יש פרופילים SLI נוספים, תמיכת OpenCL והמון תיקוני באגים (מעל 200). עודכן עמוד ראשי :xyxthumbs:

פורסם

שוחרר דריבר בטא חדש 195.39. יש פרופילים SLI נוספים, תמיכת OpenCL והמון תיקוני באגים (מעל 200). עודכן עמוד ראשי :xyxthumbs:

תודה!

פורסם
  • מחבר

אנוידיה הסירו את הדריבר מאתר הבית. שיניתי את הקישורים בעמ' ראשי ל-guru3d (ויסטה\7) ו-easyshare ל-XP 32bit.

בינתיים אין לי קישור ל-xp64. ואולי בכלל עדיף להמתין כי אם הדריבר הוסר מאתר הבית יש מצב שהיתה איתו איזו בעייה.[br]פורסם בתאריך: 30.10.2009 בשעה 01:03:18

טוב, הדריברים הועלו מחדש לאתר של אנוידיה, התאריך שונה ל-30 לחודש (היום). אני מוריד שוב ליתר בטחון. (קישורים עודכנו בעמ' ראשי)
פורסם

אני ממליץ בחום לכל מי שהתקין את הדרייבר החדש לפני שהעלו אותו שוב לאתר למחוק אותו ולעשות התקנה נקייה עם מה שנמצא באתר של nvidia.

התקנתי את הגירסה שירדה מהאתר של nvidia והיו לי הרגע מקרו-בלוקים, אומנם עבר זמן מאז שהתקנתי את הדרייבר אבל אין שום דבר אחר שאני יכול לקשר את זה אליו.

פורסם

אהלן, התקנתי את הדריבר 191.07 כמובן לאחר שהסרתי את הדריבר הקודם וגם השתמשתי ב DC (דריבר קלינר).

לאחר ההתקנה עשיתי ריסטרט ובמסך ה LOG ON בידיוק לפני הסיסמא המסך הפך לשחור וזהו אין תגובה .

הייתי צריך להכנס ל Safe Mode בשביל למחוק את הדריבר ולהתקין את הדריבר הישן שלי....

המחשב שלי :

i7 920

Geforce 9800 GTX+ 1GB

6gb ram

פורסם

לאחר התקנת הדרייבר 195.39 בטא - המחשב היה נתקע בשומר המסך שלי Dream Aquarium.

לאחר כמה תקיעות, הצלחתי לראות הודעת שגיאה המתייחסת לאחד מרכיבי הדרייבר של NVidia.

החזרתי את 191.07 והמצב חזר לקדמותו - יציב !

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

שוחרר דריבר בטא מועמד ל-WHQL גרסא 195.55

עודכן עמ' ראשי :xyxthumbs:

פורסם

הולי שיט!

* הוספה תמיכה בהאצת GPU לצפייה חלקה בוידאו HD באנטרנט (online) עם Adobe Flash 10.1 בטא החדש.

עכשיו לא צריך מעבד סופר חזק בשביל לראות HD ביוטיוב כמו שצריך!

פורסם

אף פעם לא היה צריך מעבד חזק בשביל דבר כזה :nixweiss:

והאצה גם זה לא הברקה מאתמול אתה יודע..

נ.ב גם בדרייבר החדש של ATI שיצא היום העניין הזה מתקיים.

פורסם

יש לי 8800 על XP. מאז גרסה 185.85 יש לי בעיה עם הKVM DVI שלי

אחרי שמחלפים הלוך ושוב המסך לא מזוהה. בגרסה 182.5 ולפניה הכל דבש.

יש למישהו ניסיון רלוונטי עם הגרסה האחרונה?

פורסם
  • מחבר

שוחרר דריבר בטא חדש 195.62 מועמד ל-WHQL. עודכן עמ' רשאי :xyxthumbs:

מה-release notes, אילו הם התיקונים ב-195.62 מהבטא הקודמת 195.55 :

Vista/7 32bit:

DirectX 9 version of several applications (for example, Assassinʹs Creed, Avatar, Pro

Evolution Soccer 2010, Far Cry 2) crash after the Intro video when using the default settings.

Vista/7 64bit:

GeForce GTX 260/295: Fallout 3 ‐ the game has an occasional frame drop (stutter).

XP 32bit:

With Clone mode enabled, the GPU constantly runs at the highest performance level.

אני אישית נמנעתי מ-195.55 בגלל ש-PES2010 קרס בהפעלה... עכשיו אני יכול להתקין את 195.62 בראש שקט. :)[br]פורסם בתאריך: 25.11.2009 בשעה 19:10:11

נכון לרגע זה הלינקים להורדת הדריבר ל-vista/7 שבורים (מפנים לדריבר הקודם 195.55)

להלן קישורים זמניים\מתוקנים להורדה מאנוידיה, 32 ו-64 ביט של vista/win7

http://www.nvidia.com/content/DriverDownload-March2009/confirmation.php?url=/Windows/195.62/195.62_desktop_win7_winvista_32bit_english.exe〈=us&type=GeForce

http://www.nvidia.com/content/DriverDownload-March2009/confirmation.php?url=/Windows/195.62/195.62_desktop_win7_winvista_64bit_english.exe〈=us&type=GeForce

פורסם

תודה על העדכון :xyxthumbs:

ייבדק בהקדם.

פורסם

לא הבנתי

הם סידרו את הסלאטרינג של fallout3?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים