עבור לתוכן

הדיון הראשי על הדרייבר - nVIDIA Geforce

Featured Replies

פורסם

למען האמת כן קורה לי שהדרייבר קורס לעיתים קרובות :-X

• תגובות 1.7k
  • צפיות 1.1m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

תתחיל בזה שתכבה כבר את ה-IZ3D הזה... במידה והוא כבוי, מתי זה קורה ? (בזמן בשחק או סתם בשולחן עבודה)

אם זה היה קורה לי לעיתים, או בכלל, לא הייתי נותן לזה לעבור על סדר יום.

פורסם

לא, הIZ3D עף כבר מזמן

זה קורה לי כמובן בזמן משחקים, ניטרתי את הכרטיס והוא בסדר גמור.

פורסם
  • מחבר

זה בדריבר מסויים או בכלליות ? קריסה לשולחן עבודה או BSOD (ואם BSOD, על מה הוא מצביע) ?

כמו שאני מכיר אותך, בטח יש קשר לאוברקלוקים המטורפים שאתה עושה ל-CPU ול-GPU :P

פורסם

:-X

דווקא אני באוברקלוק מתון של 4.1GHZ למעבד.

מדובר בהודעה של וינדוס 7 על כך שהדרייבר הפסיק לעבוד ושוחזר בחזרה.

פורסם

לי היתה דווקא בעיה בAA

לאחר העדכון ל191.07 הAA התבטל בדקתי הכל עם הnHancer ואפילו עדכנתי אותו

חזרתי ל185.85 והכל חזר לקדמותו

משהו לא טוב קורה עם הדרייברים שלהם, הגיע הזמן שיקחו את עצמם בידיים ויתחילו

לפתח דרייברים יציבים לגמריי ולא כל שבוע לשחרר אחד חדש. אנחנו כבר מתקרבים

ל200 חח :silly:

פורסם

הם ממהרים לתת שיפור במהירות! בגלל זה הם מוציאים מלא דרייברים.

זה גם נותן להם פרסום.

פורסם
  • מחבר

הבעיות האילו של קריסה לדסקטופ זה לא דבר חדש, כמו שאמרתם, עוד מויסטה, גם אצל אנוידיה וגם אצל ATI.

יש המון הצעות לפתרונות וכבר חרשו את זה גם פה בפורום. זה לא בהכרח קשור לבעיה בדריבר עצמו, יש 1001 סיבות אפשריות.

מי שחווה את הבעייה שיתחיל לחפור בפורומים בתקווה לפתור את זה (או שילך לטכנאי), כי להתלונן על דריברים פגומים לא ישנה שום דבר.

תציצו פה בתור התחלה (רלוונטי גם ל-ATI וגם לאנוידיה):

http://www.repairyourpcnow.com/resources/atikmdag-has-stopped-responding.php

אני אישית הייתי דבר ראשון מוריד תדרים (downclock) לליבה\זכרונות בכמה אחוזים בודדים.

פורסם

הבעיות האילו של קריסה לדסקטופ זה לא דבר חדש, כמו שאמרתם, עוד מויסטה, גם אצל אנוידיה וגם אצל ATI.

יש המון הצעות לפתרונות וכבר חרשו את זה גם פה בפורום. זה לא בהכרח קשור לבעיה בדריבר עצמו, יש 1001 סיבות אפשריות.

מי שחווה את הבעייה שיתחיל לחפור בפורומים בתקווה לפתור את זה (או שילך לטכנאי), כי להתלונן על דריברים פגומים לא ישנה שום דבר.

תציצו פה בתור התחלה (רלוונטי גם ל-ATI וגם לאנוידיה):

http://www.repairyourpcnow.com/resources/atikmdag-has-stopped-responding.php

אני אישית הייתי דבר ראשון מוריד תדרים (downclock) לליבה\זכרונות בכמה אחוזים בודדים.

חפרתי בפורומים ולא נמצא פתרון עדיין! לכן הבאתי אותם לכאן.

איזה הורדת תדרים? הכרטיס לא בOC ולכן אין קשר בכלל! הכל עבד יופי ב XP. אז או המערכת או הדרייברים לא טובים.

ביצעתי הסרה של הדרייבר האחרון והתקלה לא חזרה. אבל יד הורדת פריימים מטורפים ב WINDOWS 7 יחסית ל XP.

לפני שאתה מייעץ אולי כדאי שתברר קצת פרטים אודות התקלה.

פורסם

הוא צודק אבל, זה לא משהו ברור, היה את זה בדרייברים בהתחלה אבל ב18X.XX של NV זה הפסיק (לי לפחות ועל המחשב הקודם, בחדש אין לי את זה בכלל).

גם אני בזמנו חפרתי את הרשת בניסיון למצא פתרון, יש כל מיני שונים ומשונים אף אחד לא עבד לי.

אז שתה איזה סודה ותרגע, רק ניסו לעזור לך...

פורסם

הוא צודק אבל, זה לא משהו ברור, היה את זה בדרייברים בהתחלה אבל ב18X.XX של NV זה הפסיק (לי לפחות ועל המחשב הקודם, בחדש אין לי את זה בכלל).

גם אני בזמנו חפרתי את הרשת בניסיון למצא פתרון, יש כל מיני שונים ומשונים אף אחד לא עבד לי.

אז שתה איזה סודה ותרגע, רק ניסו לעזור לך...

אני רגוע. רק מגיב להוא שאמר לי לחפור באינטרנט ואמר שיש 1001 סיבות... ממש מומחה.

תודה.

:)

פורסם

בכייף, אבל עדיין אין צורך בעוקץ הזה, אם היינו יודעים גם אתה היית יודע, העיניין הוא שזה לא ברור הבאג הזה ועד כמה שאני יודע הוא כבר

לא קיים, אם אצלך זה קיים אז אולי שווה לך לנסות להוריד קצת קלוקים ולראות אם זה עוזר במשהו (להפסיד אין לך מה), הצעד אחרי זה אולי עידכון ביוס (ללוח אם).

פורסם

בכייף, אבל עדיין אין צורך בעוקץ הזה, אם היינו יודעים גם אתה היית יודע, העיניין הוא שזה לא ברור הבאג הזה ועד כמה שאני יודע הוא כבר

לא קיים, אם אצלך זה קיים אז אולי שווה לך לנסות להוריד קצת קלוקים ולראות אם זה עוזר במשהו (להפסיד אין לך מה), הצעד אחרי זה אולי עידכון ביוס (ללוח אם).

עוד פעם קלוקים? הכרטיס שלי לא ב OC. מה הקשר ביוס?!

הכל עבד טוב לפני WINDOWS 7.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים