עבור לתוכן

מהי המלצתכם למודם+נתב אלחוטי

Featured Replies

פורסם

נקודות נוספות:

1-תקציב-עד 500 ש"ח מתוך כוונה שהמודם יהיה גם נתב ויחליף את האלקטל הישן שלי

2-שיהיה איכותי וחזק דירת גן בת 110 מ"ר +50 מ"ר גינה (מלבן 30*6)

תודה,ערן

פורסם

למה אתה מעוניין במוצר משולב? לטעמי הרבה יותר פשוט להשתמש ב-ALCATEL (או בכל מודם אחר) ולרכוש נתב עצמאי -- אז גם הגמישות שלך יותר גבוהה. בתקציב שלך תוכל לרכוש נתב תקן N + כרטיס אלחוטי בתקן הזה מה שיתן כיסוי יפה.

פורסם
  • מחבר

למה אתה מעוניין במוצר משולב? לטעמי הרבה יותר פשוט להשתמש ב-ALCATEL (או בכל מודם אחר) ולרכוש נתב עצמאי -- אז גם הגמישות שלך יותר גבוהה. בתקציב שלך תוכל לרכוש נתב תקן N + כרטיס אלחוטי בתקן הזה מה שיתן כיסוי יפה.

א-חשבתי שזה יותר פשוט שהכול יהיה משולב...

ב-בנוגע לאלקטל - הפכתי אותו לנתב וכיום הוא ומחובר בעזרת סוויץ ל-3 נייחים-האם אני צריך להפוך אותו חזרה למודם רגיל ע"מ לחבר אותו לנתב עצמאי אחר-כי אם התשובה חיובית אני לא יודע איך...

ג-מתשובתך אני מסיק שעדיף לקנות היום נתב בתקן N למרות שעדיין אין לו תקינה סופית?

ד-כרגע בנייד שלי יש כרטיס אלחוטי התומך רק ב-G - לא מפריע לי לקנות נתב שתומך בתקן N גם בשביל שידרוג עתידי של הכרטיס האלחוטי אם הכרטיס האלחוטי שלי לא יכסה את כל הבית

מה דעתך?/דעתכם?

תודה,ערן

פורסם

אין שום יתרון במודם שמשולב עם ראוטר+סוויטצ'+נקודת גישה אלחוטית כמו הזבל שבזק דוחפים.

אני במקומך לא הייתי מוותר על האלקטל כל כך בקלות כי מדובר באמת בציוד איכותי.

פורסם

א-חשבתי שזה יותר פשוט שהכול יהיה משולב...

ב-בנוגע לאלקטל - הפכתי אותו לנתב וכיום הוא ומחובר בעזרת סוויץ ל-3 נייחים-האם אני צריך להפוך אותו חזרה למודם רגיל ע"מ לחבר אותו לנתב עצמאי אחר-כי אם התשובה חיובית אני לא יודע איך...

ג-מתשובתך אני מסיק שעדיף לקנות היום נתב בתקן N למרות שעדיין אין לו תקינה סופית?

ד-כרגע בנייד שלי יש כרטיס אלחוטי התומך רק ב-G - לא מפריע לי לקנות נתב שתומך בתקן N גם בשביל שידרוג עתידי של הכרטיס האלחוטי אם הכרטיס האלחוטי שלי לא יכסה את כל הבית

מה דעתך?/דעתכם?

תודה,ערן

הפיכת האלקטל חזרה למודם היא פשוטה מאוד -- פשוט תבצע לו RESET -- לחיצה של כ-10 שניות על כפתור ה-RESET כאשר הוא מחובר לחשמל.

אני מעדיף פתרון שאינו משולב ואם תוספת של 100 שקל אינה מפריעה לך, לך על נתב בתקן N.

פורסם
  • מחבר

הפיכת האלקטל חזרה למודם היא פשוטה מאוד -- פשוט תבצע לו RESET -- לחיצה של כ-10 שניות על כפתור ה-RESET כאשר הוא מחובר לחשמל.

אני מעדיף פתרון שאינו משולב ואם תוספת של 100 שקל אינה מפריעה לך, לך על נתב בתקן N.

100 ש"ח תוספת אינה מפריעה לי ,אז ללכת על הלינסיס 54GL או על EDIMAX 6504 או 6204 החדשים שעולים בערך אותו מחיר כ-300 ש"ח?

תודה,ערן

פורסם

על ה-6204 החדש לא הייתי הולך, אלא אם החסכון של ה-100 שקל מעמעותי מבחינתך. לגבי הבחירה בין ה-EDIMAX בתקן N ללינקסיס -- השאלה היא מה אתה מעדיף -- אם אתה מתכוןן לשחק באפשרות של ה-LINKSYS לקושחות צד שלישי הוא עדיף על ה-EDIMAX N, אבל אם אתה רוצה נתב לעבודה שוטפת בלי הרבה משחקים ותאימות עתידית לתקן N, לך ה-EIDMAX.

פורסם
  • מחבר

על ה-6204 החדש לא הייתי הולך, אלא אם החסכון של ה-100 שקל מעמעותי מבחינתך. לגבי הבחירה בין ה-EDIMAX בתקן N ללינקסיס -- השאלה היא מה אתה מעדיף -- אם אתה מתכוןן לשחק באפשרות של ה-LINKSYS לקושחות צד שלישי הוא עדיף על ה-EDIMAX N, אבל אם אתה רוצה נתב לעבודה שוטפת בלי הרבה משחקים ותאימות עתידית לתקן N, לך ה-EIDMAX.

שאלה אחרונה-האם ללינסיס או לאדימקס 6524/6504 יש כפתור שמאפשר "כיבוי" הרשת האלחוטית ושימוש רק בקווית?

תודה,ערן

פורסם

שאלה אחרונה-האם ללינסיס או לאדימקס 6524/6504 יש כפתור שמאפשר "כיבוי" הרשת האלחוטית ושימוש רק בקווית?

תודה,ערן

לא יודעת על כפתור, אבל ללינקסיס שלי יש אפשרות בהגדרות של הנתב לכבות את האפשרות האלחוטית (אני עושה זאת כאשר אני לא משתמשת באלחוטי)

אני מאמינה שגם באדימקס יש אפשרות כזאת.

פורסם

תודה,ערן

בנתבים הללו אין את האופציה הזו.

פורסם

אבל כדאי לציין שאפשר להגדיר את הכיבוי של הרשת האלחוטית מהממשק ניהול שלהם, כמו שנאמר על הלינקסיס.

פורסם

יש לך נתב של Trendnet תקן N עם כפתור ON/OFF WIRELESS. דגם: TEW-631BRP.

פורסם
  • מחבר

האם יש נתב מומלץ אחר בתקן N של פירמה "נורמלית" בתקציב של כ- 300 ש"ח -שיש אפשרות לכבותו עם כפתור ON/OFF WIRELESS

תודה,ערן

פורסם

TRENDNET היא לא חברה כ"כ רעה, היא רק אחד מארבעת יצרניות ציוד החומרה האלחוטית הגדולות בעולם.

אני לא יודע אם יש בארץ, אבל אם חושבים לקנות נתב N שלהם אז הTEW-632 או 633 הן האופציות העדיפות.

מהנתבי N שכל נמכרים בארץ, אני דיי משוכנע שאין נתב עם כפתור כיבוי חיצוני לממשק האלחוטי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים