פורסם 2009 בינואר 2016 שנים שלום לכולם.הזמנתי מחשב מFOXPC לפי חלקים. הזמנתי את הספק seasonic 500wss 500et אבל כנראה שהייתה להם טעות במערכת והספק כבר לא במלאי ממזמן.אני צריך עכשיו ספק מפוקס פיסי מקביל.המפרט שלי:Q6600 עם OC ל3GHZP5QL PRO4 GB זיכרון500GB כונן קשיחמארז NZXT APOLLOצורב SAMSUNG סטנדרטי3 מאווררים למארז + קירור למעבד (אם יש לכם המלצה לקירור למעבד http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=388669.msg3339342#new)אם אתם צריכים דגמים מדויקים תגידו.מה שהציעו לי שם זה את הrealpower 550 pro של COOLERMASTERמה דעתכם עליו? תציעו הצעות בבקשה
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים ה Real power pro ספק מצוין, מסוגל לתת 420W משולב על ה 12 וולט (לא ב PEAK), והמתחים שהוא נותן יציבים. גם בא עם 5 שנים אחריות.
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים איזה כרטיס מסך יש לך?הם דורשים תוספת במחיר? כי ה CM הזה עולה כמה מאוד יותר מה SEASONIC.יש עוד אפשרות, ה TT TP 600W שהוא ספק טוב אבל טיפה ישן (עדין מדורג 80PLUS)http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=982ל TT יש גם יותר חיבורים וחיבור PCI-E 8PIN.
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים מחבר תודה scorn.האם לדעתך הספק טוב יותר מהסיסוניק שהציעו לי?על הסיסוניק שמעתי שהוא אמין ויש סיכוי נמוך שהוא יקרוס עקב נפילת מתח..אתה יכול להגיד אותו דבר גם על הW550 פרו?תכף אתן קישור לכרטיס מסך (ברח לי מהראש)עריכה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1556[br]פורסם בתאריך: 20.01.2009 בשעה 18:33:00תודה "פה ענק". 600 לא יהיה אוברקיל למערכת שלי?איזה מהספקים עדיף (באמת שאין לי מושג)
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים לי יש את הTT שהוצע פה, הו מצויין, דוד שלי משתמש בCF של 4870 והוא מחזיק יופי, יציב ובלי שום נפילות, אני פחות מנצל אותו אבל עדיין עדיף שיהיה כזה.ערכיה:ראיתי את הכרטיס שלך, אין לך ממש צורך בכזה ספק, תוכל להסתפק גם ב400-450 איכותי שיוזיל עלות ב200 ש"ח בערך.
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים מה OEM של סיסוניק (כמו זה שרצית בהתחלה), כן. מהריטיילים של סיסוניק לא.לגבי זה שהספק יהרס אחרי נפילת מתח- בכל ספק שהוא לא ג'נרי, זה לא נפוץ.הקולרמאסטר גם כן עומד בתקן 80 פלוס.HuGeMouTh- אני לא כ"כ אוהב את ה TP 600W. הוא מתאפיין בנצילות נמוכה יותר ומתחים הרבה פחות יציבים ומדויקים מהקולרמאסטר (או לצורך העניין, אפילו משאר סדרת ה TP של TT)
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים מה OEM של סיסוניק (כמו זה שרצית בהתחלה), כן. מהריטיילים של סיסוניק לא.לגבי זה שהספק יהרס אחרי נפילת מתח- בכל ספק שהוא לא ג'נרי, זה לא נפוץ.הקולרמאסטר גם כן עומד בתקן 80 פלוס.HuGeMouTh- אני לא כ"כ אוהב את ה TP 600W. הוא מתאפיין בנצילות נמוכה יותר ומתחים הרבה פחות יציבים ומדויקים מהקולרמאסטר (או לצורך העניין, אפילו משאר סדרת ה TP של TT)אל תבלבל את השכל, מומחה לספקים SURE.יש לי את הTT 750 והוא אחד הספקים הטובים שהיו לי, נצילות עד 86%
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים הבנת הנקרא לעזאזל, מדברים פה על דגם ה 600 וואטתסתכל טוב טוב מה כתבתי בפוסט הקודם:HuGeMouTh- אני לא כ"כ אוהב את ה TP 600W. הוא מתאפיין בנצילות נמוכה יותר ומתחים הרבה פחות יציבים ומדויקים מהקולרמאסטר (או לצורך העניין, אפילו משאר סדרת ה TP של TT)
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים מחבר אוקיי תודה לכולם נראה לי שאני אלך על ה550W כי ככל הנראה יציעו לי אותו במחיר טוב היות והסיסוניק הקודם בא ביחד עם המארז אפולו בדיל והיה עליו מבצע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.