עבור לתוכן

מחפש משחקים שיפעלו עם כרטיס מובנה

Featured Replies

פורסם

יש לי פנטיום 4 עם כרטיס מסך מובנה וגיגה זיכרון ואני מחפש משחקים מלאים טובים ורציניים של יריות ( וכו... ) מגוף שלישי.

כן כן אני יודע שיהיו פה כאלה שיגידו לי תשחק בפקמן או משהו כזה אבל העינין הוא כזה, אני רוצה תחילה לנסות לשחק ( מזמן לא שיחקתי ) ואם אני יהנה אז אולי זה יהיה מספיק בשבילי כדי לקנות מחשב חדש עם כרטיס מסך טוב שגם משחקים חדשים יעלו בו, תודה.

פורסם

באופן כללי כנס לחנות וחפש במחלקת עודפים . כלומר משחקים שמוכרים ב50 שח מקסימום יעלו על שלך

פורסם
  • מחבר

באופן כללי כנס לחנות וחפש במחלקת עודפים . כלומר משחקים שמוכרים ב50 שח מקסימום יעלו על שלך

תודה :hi: אבל אני מעוניין בשמות המשחקים שיפעלו במחשב שלי

פורסם

כרטיס מובנה מזמני ה P4, הוא אמור ליהיות ממש ממש חלש...

תנסה משחקים מ 2000 ומטה... הבנתי ש DUES EX טוב.

פורסם

יש את Unreal Tournament. אני חושב שהוא יצא ב-99'. ממש אהבתי את המשחק והוא כנראה יעבוד אצלך (זה גוף ראשון).

פורסם

אם כבר באותו עניין,נצלו"ש קטן:איזה משחקים נורמליים יעבדו על מובנה X3100?

פורסם

משחק 3RD PERSON שרץ על כרטיס מובנה? אין חיה כזאת.

אבל תנסה MAX PAYNE יש סיכוי קלוש, כמו כן HL

פורסם

על X3100 - עד HALF LIFE 2 - רץ ללא בעיות (עד 1280 על 800 על HIGH ללא פילטרים)

ליביו

פורסם

כשאתם משתמשים בכרטיס מסך מובנה, אחד השיקולים הוא כמה זכרון יש לכם במערכת, כי הכרטיס מנצל את אותו זכרון כמו המעבד (לעומת כרטיס מסך ייעודי שמגיע עם זכרון משלו).

פורסם

כמו שאמרו מעלי, תנסה לשחק HL1 ואולי תקווה שהשני יעבוד לך בצורה טובה, MAX PAYNE 1 משחק טוב מאוד, לפי דעתי גם היום. (חוץ מהגראפיקה כמובן)

ואולי GTA VICE CITY - אם אתה אוהב את הסגנון.

יש גם mafia שזה משחק לא רע בכלל.

hitman הישנים גם שווים ניסיון

פורסם
  • מחבר

לא צריך להגזים, יש משחקים שכן עולים אצלי, אני זוכר ששיחקתי לפני כמה שנים במשחק פעולה מגוף שלישי וזה היה משחק לא רע בכלל

בינתיים מהמשחקים שנתתם לי כאן לא התלהבתי כרגע מכלום את מקס פיין אני לא סובל והרבה משחקים שנתתם כאן זה מגוף ראשון

פורסם

תנסה את SERIOUS SAM הראשון, יש שם אפשרות לגוף 3

אגב יש מצב קלוש שSERIOUS SAM2 יעבוד

שיחקתי היום על הנייד של חבר שלי ויש לו X3100... לא יודע מה איתך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים