עבור לתוכן

כרטיס מסך למפרט שלי.. עד 1.6k

Featured Replies

פורסם

חחחחח, אתה לא מצחיק בכלל, ותכלס לא יודע ממש גם על מה שאתה מדבר.

4850x2 לא נכנס בתקציב של 1600, אבל אני סיימתי לעזור לך פה.[br]פורסם בתאריך: 19.01.2009 בשעה 17:31:20

כנס פה ותגיד את מה שאמרת עוד פעם חח

http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/sapphire-hd4850x2_11.html#sect1

ה4850x2 עוקף את שניהם ב20 fps ברזולוציה של 1680x1050

קלוט בgta החדש אי אפשר לשחק עם ה4870 1gb ברזולוציות גבוהות

http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/sapphire-hd4850x2_12.html#sect3

והוא גם עוקף את ה280.

מנהלים אם אפשר בבקשה תגובה ממכם, אני סומך רק על התגובות שלכם.

אתה לוקח דוגמה משחק כמו GTA, ואז בא ואומר לאנשים שיכולים ללמד אותך שהם לא מבינים :bash::s07::bash::s07:

• תגובות 41
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לך על ה-HD4850X2 הכי משתלם וחזק בתקציב שלך לעשות CF של HD4830 יוצר מלא בעיות (ל-CF יש מלא בעיות תאימות ודריברים + צורך יותר אנרגיה וכו' וכו')

לך עליו לא תצטער דרך אגב איזה ספק יש לך??

פורסם
  • מחבר

חחחחח, אתה לא מצחיק בכלל, ותכלס לא יודע ממש גם על מה שאתה מדבר.

4850x2 לא נכנס בתקציב של 1600, אבל אני סיימתי לעזור לך פה.[br]פורסם בתאריך: 19.01.2009 בשעה 17:31:20

אתה לוקח דוגמה משחק כמו GTA, ואז בא ואומר לאנשים שיכולים ללמד אותך שהם לא מבינים :bash::s07::bash::s07:

4850x2 זה כרטיס אחד עם שתי ליבות, אני לוקח gta כי אני מתכוון לשחק במשחקים כבדים וגם עם תסתכל יא עיוור על שאר המשחקים שיש שם תראה

שגם בהם ה4850x2 עוקף!

ודרך אגב לא עזרת רק עיצבנת אז לך תזדיין[br]פורסם בתאריך: 19.01.2009 בשעה 17:35:20

לך על ה-HD4850X2 הכי משתלם וחזק בתקציב שלך לעשות CF של HD4830 יוצר מלא בעיות (ל-CF יש מלא בעיות תאימות ודריברים + צורך יותר אנרגיה וכו' וכו')

לך עליו לא תצטער דרך אגב איזה ספק יש לך??

ספק של corsair 650w מספיק?

ודרך אגב התוכנה של ati פותרת את בעיית הרעש של הכרטיס 4850x2?

פורסם

^^^^^^^מספיק בהחלט!!!!!!!!1

ולפי דעתי כן וגם ככה הקירור שמגיע עם הכרטיס של ספייר הוא מעולה קריר ויחסית שקט (2 מאווררים)

וגם יתרון נוסף הוא חיבור של מערך מסכים עד 4 מסכים

פורסם

דבר ראשון שמור על הפה שלך, לפני שאתה תורחק מפה.

שנית, איך תוכנה למען השם יכולה לפתור בעיית רעש :bash::s07:

המקסימום שהיא יכולה זה להפחית את הרעש על חשבון הטמפ'

פורסם
  • מחבר

^^^^^^^מספיק בהחלט!!!!!!!!1

ולפי דעתי כן וגם ככה הקירור שמגיע עם הכרטיס של ספייר הוא מעולה קריר ויחסית שקט (2 מאווררים)

וגם יתרון נוסף הוא חיבור של מערך מסכים עד 4 מסכים

מה זאת אומרת מערך מסכים?

פורסם

מה זאת אומרת מערך מסכים?

זאת אומרת שאפשר לחבר עד ארבעה מסכים.

ואז אתה אומר לאחרים שהם לא מבינים :nono:

פורסם

נוווווווו לזה התכוונתי המאררים נתנים לשליטה!!!!!!!!!!!11

פורסם
  • מחבר

זאת אומרת שאפשר לחבר עד ארבעה מסכים.

ואז אתה אומר לאחרים שהם לא מבינים :nono:

עזוב אני לא גאון כמוך, אתה יודע הכול אני סתם מפגר נכון?

עריכה: תעוף כבר קיבינימט מהנושא הזה אתה לא עוזר רק מפריע, אתה לא מבין בכרטיסי מסך לא נורא גם

אני לא הבנתי עד לא מזמן תראה קצת באנצ'ים תשווה, תשאל ותגיע למסקנות.

פורסם

אם אני אגיד נכון, אני יורד לרמה שלך. אבל תכלס, מה שאמרת נכון חלקית, בעיקר החלק האחרון של המשפט נכון.

פורסם
  • מחבר

אם אני אגיד נכון, אני יורד לרמה שלך. אבל תכלס, מה שאמרת נכון חלקית, בעיקר החלק האחרון של המשפט נכון.

תקרא תעריכה קודם כל.

ודבר שני אתה לא עוזר, אתה לא מבין אז מנהלים אם אפשר לתת לו באן מהפורום הזה אתם נותנים לו לשחק בכסף של אנשים.

פורסם

עריכה: תעוף כבר קיבינימט מהנושא הזה אתה לא עוזר רק מפריע, אתה לא מבין בכרטיסי מסך לא נורא גם

אני לא הבנתי עד לא מזמן תראה קצת באנצ'ים תשווה, תשאל ותגיע למסקנות.

חצי מהבנצ'ים ברשת מכורים, זה א'. ב' בנצ'ים לא מראים לך כל מני דברים מעניינים כמו BSOD של כרטיסים כפולים, בעייות דרייברים, בעיות בחלק מהמשחקים, בעיות עדכון, רעש, חום במארז וכו'.

פורסם

הערה: אומנם המאררים ניתנים לשליטה אבל לפי מס' ביקורות ברשת הכרטיס נחשב ליחסית מאוד רועש אבל לא משהו שאמור לשגע מישהו מתוך המארז..........

וגם חברה למה לריב כולנו אחים חחחחחחחחחחחח.........

עריכה הוא לא כזה חם הוא יותר קר מ 280 בכל מצב גם במאמץ וגם במנוחה.........

http://www.overclock3d.net/reviews.php?/gpu_displays/sapphire_4850x2_2gb_pcie_graphics_card/4

פורסם
  • מחבר

חצי מהבנצ'ים ברשת מכורים, זה א'. ב' בנצ'ים לא מראים לך כל מני דברים מעניינים כמו BSOD של כרטיסים כפולים, בעייות דרייברים, בעיות בחלק מהמשחקים, בעיות עדכון, רעש, חום במארז וכו'.

בגלל זה יש עדכונים לדרייברים, בגלל זה אני קונה מארז מקורר, רעש ובעיות במשחקים זה כבר בעיה שלי ובמשחקים חדשים (חוץ מfar cry 2) אין בעיות

אני שאלתי על ביצועים לא שאלתי אותך על משהו אחר.

פורסם

אגב, 4850x2 ו- 4870x2 זה Crossfire לכל דבר. מבחינת דריברים אין הבדל בין 2 כרטיסים לכרטיס אחד עם 2 ליבות,

ז"א, כל הבעיות של CF תקיפות גם לגבי כפולי ליבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים