פורסם 2009 בינואר 1816 שנים שלום לכולם,יש לי בבית מחשב שמחובר לראוטר edimax BR-6504n ועוד מחשב שמחובר אליו באלחוטי (מודם terayon TJ 715x)מאז שחיברנו את הראוטר, האימיול לא עובד - לא מצליח להתחבר לאף שרת.אמרו לי שזה אולי איזה עניין עם הפורטים, או עם הפיירוולאם מביני עניין יכולים לכתוב כאן הסבר מפורט איך לפתוח או לסדר את זה (דיברתי עם ספק האינטרנט, שם אמרו שהם לא חוסמים שום דבר),זה ממש יעזור... תודה מראש
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים תעשה חיפוש על פתיחת פורטים.ולגבי הספקית, מה חשבת שהיא תגיד לך, שהיא חוסמת? ;D
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים מחבר שמע אחיאני הלכתי לאיבוד עם כל ההודעות פה, רק אם אתה יכול לכתוב לי איפה אני מתחיל את הפתיחת פורטים - מהתוכנה של הראוטר, של הווינדוס, של האימיול... ?מההתחלה אם אתה יכולתבורך
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים במשפט אחד: אתה מנתב את הפורטים שהוגדרו בתוכנה, מהראוטר אל המחשב שלך (לפי כתובת IP לרוב). כלומר מה שאתה צריך לדעת, זה את המספר פורטים בתוכנה(שאתה קובע), את הIP של המחשב שלך ואיך להגדיר את זה בנתב שלך.
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים ובלינק אחד: http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Edimax/BR-6504N/eMule.htm
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.