פורסם 2009 בינואר 1816 שנים היי חברה, כמו שרשמתי בכותרת יש לי ספק שנקרא ככה: Switching power supply Model: LC-B400ATX GYRO עכשיו לאחר שאני מכבה את המחשב אז המקלדת העכבר והלוח אם ממשיכים לפעול, ז"א שיש אורות במקלדת ובעכבר, ורעש מעצבן מהלוח אם... הדבר בלתי נסבל ומה שאני צריך לעשות זה להיכנס מאחורי המחשב כל יום וללחוץ על הכפתור בספק OFF ולמחרת ON. מה ניתן לעשות חוץ מלהעביר את הכפתור לצד הקידמי של המחשב? פתחתי את הספק וניסיתי לחפש מידע טכני על הספק אך לא מצאתי, חשבתי אולי אני אוכל "לעקוף" את הכפתור איכשהו יש לציין שיש לי ידע באלקטרוניקה עשיתי 13 יחידות אשמח לקבל עזרה תודה רבה ושבוע טוב לכולנו...
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים העכבר והמקלדת אמורים לעבוד גם אחרי שהמחשב מכובהבקשר לרעש מהלוח אםמזה בדיוק הרעש הזה ?תהייה יותר ספציפי..
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים מחבר העכבר והמקלדת אמורים לעבוד גם אחרי שהמחשב מכובהבקשר לרעש מהלוח אםמזה בדיוק הרעש הזה ?תהייה יותר ספציפי..אמורים לעבוד? ממתי? יש לי עוד 2 מחשבים ששם זה לא ככה.הרעש הוא מין צפצוף כזה רצוף...
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים אצל בכל המחשבים שהיו לי , העכבר הייה דולק למרות שהמחשב הייה מכובה.ציפצוף ? אתה בטוח שזה מהלוח?כי אם כן אז זה בעיה הלוח..ניסית להחליף ספק וליראות אם הבעיה נמשכת ?אגב , מה בדיוק מזמזם שמה ??
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים מחבר אצל בכל המחשבים שהיו לי , העכבר הייה דולק למרות שהמחשב הייה מכובה. ציפצוף ? אתה בטוח שזה מהלוח? כי אם כן אז זה בעיה הלוח.. ניסית להחליף ספק וליראות אם הבעיה נמשכת ? אגב , מה בדיוק מזמזם שמה ?? אז היו לך מחשבים מפגרים, ההגיון אומר שאתה מכבה את המחשב האור בעכבר אמור להיות מכובה גם. לגבי הציפצוף כמעט בטוח שזה משם... עזוב ציפצוף זאת לא הנקודה, אני מחפש פתרון לבעיות שיש לי שם...
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים LOl בחיים לא היה לי מקלדת או עכבר שעבדו לאחר כיבוי אתה מנתק תמחשב מהחשמל למה שזה ימשיך לעבוד? רק השעון של המחשב אני יודע שנשאר לעבוד.
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים טוב אז תקשיביש לי לוח שעולה כמו המחשב שלך , וספק של OCZאז מפגר הוא ממש לא שאני מכבה את המחשב..המנורה על העכבר (MX518) עדיין עובדתת..רק אם אני מנתק את הספק מהתקעאחרי מספר שניות המנורה נכבת (כנ''ל לגבי הלוגו של הרפובליקה והכפתורי הדלקה על הלוח והכרטיס קול)ושהיא דולקת? אז מה ? לפי זה מפריע?הבעיה אצלך היא הזמזום מהלוחלא שהלד על העכבר דולק ........
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים מחבר טוב אז תקשיב יש לי לוח שעולה כמו המחשב שלך , וספק של OCZ אז מפגר הוא ממש לא שאני מכבה את המחשב.. המנורה על העכבר (MX518) עדיין עובדתת.. רק אם אני מנתק את הספק מהתקע אחרי מספר שניות המנורה נכבת (כנ''ל לגבי הלוגו של הרפובליקה והכפתורי הדלקה על הלוח והכרטיס קול) ושהיא דולקת? אז מה ? לפי זה מפריע? הבעיה אצלך היא הזמזום מהלוח לא שהלד על העכבר דולק ........ לוח שעולה כמו המחשב שלי? על סמך מה אתה אומר את זה? אם הלוח שלך עולה כמו המחשב שלי אז הוא לא משהו האמת ;D גם האורות מהעכבר מפריעים לי, המחשב נמצא בתוך החדר שינה ושאתה עושה חושך מוחלט אז העכבר מעיר את כל החדר באור אדום
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים חח מכיר מכיר את הבעיה בקיצר הבנתי על מה אתה מדבר..שמע אני בדרך כלל מכל המחשבים שראיתי זה תמיד נשאר דולק..ולא ניראה לי שאפשר לשנות את זה איכשהו ..כי כל עוד המחשב בחשמליש מתח , דלוק או לא , זה סיפור אחר..
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים חבר'המי שיש לו עכבר אלחוטי אופטי אלחוטי העכבר לא קשור חשמלית למחשב.העכר מנצנץ אור אדום מהסוללה שלו ומהחיישן למטה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.