עבור לתוכן

בעיה עם רשת המחשבים בבית

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

היום עשיתי בדיוק את מה שרשום במדריך הזה:http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htm

עשיתי בדיוק צעד צעד ויש לי בעיה.

אני רואה את המחשב השני ברשת ב My Network Places אבל אם אני נכנס אליו אז ישר מופיע לי חלון שמבקש שם משתמש וסיסמא של החשבון שלו.

אז הקשתי את שם המשתמש של המחשב השני ואת הסיסמא ולאחר מכן הוא שוב פעם מבקש מחדש ולא עושה כלום.

יש לציין שהגדרתי את כל רשת המחשבים באותה קבוצת העבודה ובאותו שם.

חשבונות ה guest בכל המחשבים ברשת סגורים.

והגדרתי בכל המחשבים ברשת את הפרוטקול NetBIOS Over TCP/IP.

מה לא עשיתי טוב? ואיך אני מסדר את הבעיה הזאת שלא יהיה לי מסך התחברות כשאני נכנס למחשב אחר ברשת הביתית.

חשוב לציין שכל המשתמשים במחשבים ברשת מוגדרים כמנהלים.

תודה

פורסם

האם הגדרת משאב לשיתוף במחשב השני?

פורסם
  • מחבר

כן, מדפסת משותפת ותיקיה אחת

פורסם

האם שני המחשבים באותו WORKGROUP? האם יש FIREWALL בתוכנה (כולל זה הפנימי של WINDOWS) פעיל במחשבים? איזה מערכות הפעלה יש על המחשבים?

פורסם
  • מחבר

שני המחשבים ברשת פועלים באותו WORKGROUP(אותו שם).

אין FIREWALL בתוכנה ובשני המחשבים גם ה FIREWALL של ה WINDOWS סגור.

מדובר במערכת XP בשני המחשבים.

הנה תמונה הממחישה את חלון ההתחברות:

41643253ll0.jpg

תודה רבה לך

פורסם

בצד שמאל, האופציה השלישית היא SET UP A HOME OR A SMALL NETWORK. תעבור על ה-WIZARD הזה על כך שלביו ובסופו תסצע BOOT לשני המחשבים.

פורסם
  • מחבר

בצד שמאל, האופציה השלישית היא SET UP A HOME OR A SMALL NETWORK. תעבור על ה-WIZARD הזה על כך שלביו ובסופו תסצע BOOT לשני המחשבים.

עשיתי עכשיו בדיוק את מה שאמרת.

הרצתי את האשף SET UP A HOME OR A SMALL NETWORK במחשב שלי, המשכתי עם כל השלבים ולבסוף עשיתי ריבוט לשני המחשבים ברשת.

וכרגיל אם אני נכנס למחשב השני ב My Network Places הוא עושה את הבעיה הזאת של ההתחברות.

יש לציין שאם אני פותח את חשבונות ה guest בשני המחשבים, אז יש בשני המחשבים יש גישה להיכנס למחשב האחר וזה עובד(אך יש גישה מוגבלת- אין אפשרות להיכנס ולראות את כל התיקיות).

איך אני פותר את הבעיה הזאת?

תודה רבה והמשך יום נעים

פורסם

הפתרון של הפעלת חשבונות ה-Guest הוא לרוב זה שפותר את הבעיה. נכון, זה פתרון עקום אבל לפעמים היחיד שעובד.

אתה לא אמור לראות את כל התיקיות במחשב אליו אתה ניגש דרך הרשת, אלא רק את התקיות שמוגדרות לשיתוף (ומדפסות המוגדרות לשיתוף, אם יש כאלו).

פורסם
  • מחבר

הפתרון של הפעלת חשבונות ה-Guest הוא לרוב זה שפותר את הבעיה. נכון, זה פתרון עקום אבל לפעמים היחיד שעובד.

אתה לא אמור לראות את כל התיקיות במחשב אליו אתה ניגש דרך הרשת, אלא רק את התקיות שמוגדרות לשיתוף (ומדפסות המוגדרות לשיתוף, אם יש כאלו).

צריך לתת הרשאות למשתמש שלי כדי להיכנס למחשבים ברשת, אך איך עושים את זה?

פעם אני כן הצלחתי להיכנס לכל התיקיות ברשת בכל המחשבים וחשבונות ה Guest היו סגורים, ולא הגדרתי שיתוף כוננים.

פורסם

אם אתה עושה ב explorer את האופציה של map network drive אז אתה יכול לעשות under a different user name ולכתוב שם administrator וזה יעבוד (קצת עקום).

פורסם
  • מחבר

אם אתה עושה ב explorer את האופציה של map network drive אז אתה יכול לעשות under a different user name ולכתוב שם administrator וזה יעבוד (קצת עקום).

ניסיתי חבר, זה לא עבד

חייב להיות פיתרון לזה

פורסם
  • מחבר

מה עושים, חייב להיות פיתרון. זה בעייה של הרשאות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים