עבור לתוכן

שאלה קשה בשפת C -- סטייל שאלון 100

Featured Replies

פורסם

שאלתי אתמול שאלה בשפת C מתרגיל שניתן לי וביקשתי עזרה ממי שיכול לעזור לי לפתור את שאלה 2...

את שאלה 1 אני יודע לפתור אמנם היא לא פשוטה בפני עצמה, אבל לפחות אני יודע לגשת אליה אפילו אם הקוד לא פשוט כ"כ.

את שאלה 2 אני ל-א מ-ב-י-ן. כן ! פשוטו כמשמעו אני לא מ-ב-י-ן !!! כמו שיבוא מישהו וידבר איתי סינית, זה לא שאני לא מצליח, זה לא שהיא קשה לי למציאת אלגוריתם, זה שאני פשוט לא קולט מה רוצים ממני אחרי שקראתי אותה 40 פעם לפחות...

אשמח מאוד מאוד שמישהו יסביר לי אותה (אם יצליח), ואולי אפילו ייתן לי אלגו' לפתרון...

תודה מראש ובכנות לכל מי שיעזור !! :xyxthumbs:

[attachment deleted by admin]

פורסם

אין לי כוח לקרוא את הכל אז רק אסביר למה התכוונו בקלט: נניח שיש 3 קבצי פלט משאלה קודמת וזה התוכן שלהם:

<FILE A>
line A1
line A2
bla bla
line A3
<END FILE A>

<FILE B>
line B1
line B2
<END FILE B>

<FILE C>
line C1
<END FILE C>

אז משרשרים את כל הפלטים לקובץ אחד ומקבלים:

line A1
line A2
bla bla
line A3
line B1
line B2
line C1

לאחר מכן עושים redirection. כלומר מריצים את התוכנית כאשר תוכן הקובץ מגיע כקלט ל-stdin. כאשר התוכנה תבצע scanf ו-getc וקלט דומה, למעשה היא תקבל את תוכן הקובץ שהפנו אליה.

פורסם
  • מחבר

אני מצטער אבל עדיין לא הבנתי לאחר שרשור הקבצים מה אני אמור לעשות בשאלה... :nixweiss:

פורסם

אתה צריך לקחת את כל התשובות של שאלה מסויימת(מכל המשתמשים שהכניסו תשובה), ולחשב את הביטוי שמופיע לך בתרגיל לפי האמינות של אותו אדם, והתשובה עצמה.

הרעיון הוא למצוא את התשובה של אותו אדם עבור שאלה מסויימת, ולמצוא את האמינות של אותו אדם, לפי הקלט שמתקבל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים