עבור לתוכן

התלבטות בין מעבדי אינטל E7200 ו-E8400 כבסיס למפרט מולטימדיה עד 3K

Featured Replies

פורסם

ואו..... בערוץ הקניות מאמנים אותם משהו משהו.... איך יש לו את הסבלנות בכלל לרשום לכם כבר שני עמודים(לבד)!? ובכלל, איך לכם יש כוח להתווכח איתו כל כך הרבה זמן?

• תגובות 89
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה לכולם!

איך שאני מכיר את השימושים שלי במחשב זה ממש לא מסתכם בעבודה משרדית של "אופיס ואינטרנט"....

ואני גם בעניין של מעבדי אינטל....

בקשר לOC... הוא לא מתוכנן מיד עם קניית המחשב... פשוט אני מחפש מעבד חזק מספיק שגם אם ביום בהיר יתחשק לי (ואיך שאני מכיר את עצמי זה יקרה) לשחק או לתת לו OC הוא יעמוד בזה בכבוד... אז עדיין השניים שבכותרת רלוונטיים...

תודה רבה!

פורסם

עושים פה סלט טורקי

משחקים - כרטיס מסך

עבודה משרדית + HTPC מספיק AMD .

פורסם
  • מחבר

עושים פה סלט טורקי

משחקים - כרטיס מסך

עבודה משרדית + HTPC מספיק AMD .

ואם אני מתעקש על מעבד אינטל?

פורסם

אז E5200 הפנטסטי יתאים.

פורסם
  • מחבר

תודה!

אז E5200 הפנטסטי יתאים.

אבל הבנתי מהשיחה הארוכה פה שהוא מתאים לשימוש משרדי....

וכמו שציינתי:

איך שאני מכיר את השימושים שלי במחשב זה ממש לא מסתכם בעבודה משרדית של "אופיס ואינטרנט"....

בקשר לOC... הוא לא מתוכנן מיד עם קניית המחשב... פשוט אני מחפש מעבד חזק מספיק שגם אם ביום בהיר יתחשק לי (ואיך שאני מכיר את עצמי זה יקרה) לשחק או לתת לו OC הוא יעמוד בזה בכבוד... אז עדיין השניים שבכותרת רלוונטיים...

אז לא נראה לי E5200 יתאים לי....

פורסם

שטויות, הוא פצצת OC ומתאים גם לגיימינג

פורסם
  • מחבר

שטויות, הוא פצצת OC ומתאים גם לגיימינג

ולא עדיף לי לשלם עוד קצת בשביל אלה שבכותרת, ולקבל מעבד שיתאים גם לסטנדרטים עתידיים?

פורסם

לדעתי אם אתה רוצה משהו "לעתיד" אז Q6600. הוא עולה כמו E8400 ואם עושים לו OC אז הוא שווה בכל התוכנות\משחקים\מה שבא לך... ל-E8400 אבל עוקף אותו בכל הדברים שתומכים ויתמכו בעתיד ב-4 ליבות. הרבה משחקים חדשים כבר תומכים ב-4 ליבות וכמעט כל תוכנת להמרת וידאו תומכת. בקיצור אם Q6600 עם OC בסיסי לא עוקף את E8400 אז הוא שווה לו או חלש ממנו בצורה שאף אחד (!!!!!!) לא יבחין!

תיקח Q6600.

פורסם
  • מחבר

לדעתי אם אתה רוצה משהו "לעתיד" אז Q6600. הוא עולה כמו E8400 ואם עושים לו OC אז הוא שווה בכל התוכנות\משחקים\מה שבא לך... ל-E8400 אבל עוקף אותו בכל הדברים שתומכים ויתמכו בעתיד ב-4 ליבות. הרבה משחקים חדשים כבר תומכים ב-4 ליבות וכמעט כל תוכנת להמרת וידאו תומכת. בקיצור אם Q6600 עם OC בסיסי לא עוקף את E8400 אז הוא שווה לו או חלש ממנו בצורה שאף אחד (!!!!!!) לא יבחין!

תיקח Q6600.

תודה אחי!

יש עוד מישהו שמסכים איתו?

פורסם

סתם יקר מדי לשימושים שלך

מקסימום E7200, אפילו שאני עדיין בעד ה-E5200.

פורסם

אני עם E7300 על 4GHZ... מזמן מזמן זה כבר מספיק לגיימינג, הביצועים שאני מקבל מגוכחים לגמרי

אני שם לב איפה ההבדל בביצועים אצלי כבר נהיה קטן, זאת אומרת איפה המעבד שלי מספיק וגם אין צוואר בקבוק עם הHD4850, זה קורה באיזור ה2.8GHZ.

ב4GHZ? התוצאה מגוכחת בגיימינג, אני לא יכול לחשוב כבר על ביצועים גבוהים מאלה, משחקים כמו קרייסיס וכו' זה כבר ממש לא אישו גם לא ב1600X1200 (שזו רזולוציה שגם גבוהה מהרזו' במסכי ה22'')

פורסם

Q6600 לHTPC ? :errrr:

מה פיתאום!!!

אני עם הE7300 ..

אם אתה ממש לחוץ של ההפרש בינו לבין הE5200

קח את הE5200

אבל אם לא אז את הE7300

אחלה מעבד..

פורסם

אגב למולטימדיה בלבד הE5200 הוא באמת שיותר ממספיק (גם חזק ממעבדים כמו E6600 לשם השוואה)

פורסם

גג חודש וכולם פה צועקים " פנום 2 "

פה זה שיטת העדר אחד אומר " אינטל " וכולם יחד איתו " אינטל " ממש ביזיון :sleep:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים