עבור לתוכן

[עזרה]קניית מחשב נייד עד 2200 שקל...פרטים בפנים

Featured Replies

פורסם

X40:

איכות יותר טובה, מקלדת טובה יותר ונוחה להקלדה ממושכת. Trackpoint

E1000H:

לא משומש ועדיין באחריות, זול (בהנחה שאתה מקבל אותו כבר עם סוללת 6 תאים), קומפקטי יותר, יספק פוטנציאל ליותר חיי סוללה כי בהפרש של התקציב אתה יכול לקנות אפילו עוד אחת אם תצטרך. Touchpad

זו החלטה שלך מהם האלמנטים שחשובים לך יותר.

פורסם

אוקי הבנתי...אני יחשוב ויתן פה את התשובה הסופית שלי...

דרך אגב...למרות שזה לא כל כך קשור

שאני נמצא בשיעור מתמטיקה לכתוב ב-Word את כל הנוסחאות?כי שאני מנסה לכתוב במחשב שלי זה לוקח הרבה זמן...האם יש תבניות מוכנות וכאלה?

פורסם

יש את תוכנת MathType לכתיבה מתמטית, אבל היא איטית מאוד יחסית לצורת הכתיבה המסורתית.

פורסם

זה עדיף על כלום לא?...

פורסם

לא. לדברים כמו נוסחאות פשוט אין סיבה להשתמש במחשב בכיתה. תכתוב ביד, זה הרבה יותר יעיל ומהיר.

פורסם

יש את תוכנת MathType לכתיבה מתמטית, אבל היא איטית מאוד יחסית לצורת הכתיבה המסורתית.

תלוי מה עושים, ואיך. יש ל-MathType מקשי קיצור רבים, ואפשרות להגדיר נוספים לכל דבר. במרבית המקרים אפשר להגיע למיומנות שתגרום לכל דבר להיעשות לא פחות מהר מאשר באופן ידני, אבל כמובן, זה דורש למידה והיכרות מעמיקה עם התוכנה. אני מסכים עם tgolin שלרוב עדיף פשוט לכתוב על דף.

אגב, גם ל-Equation Editor המובנה ב-Word יש יכולות דומות ל-MathType, אך כמובן מוגבלות יותר (מדובר בסה"כ בגרסה חינמית של MathType המלאה, שהיצרן מפיץ עם תוכנות אופיס, כדי לקדם את התוכנה שלו).

פורסם

אז ככה

הוא הציע לנו

מחשב נייד Fujitsu Siemens Esprimo V5535-11 INTEL Celeron M550 2GHZ 1GB 120GB 15.4 LCD

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=715996

ב-1500 שקל

האם שווה?הסוללה מספיקה לשעתיים אבל אני יקנה אחת נוספת

הבעיה שאני לא מוצא איפה לקנות תסוללה הנוספת באתרים כמו אייבי,אמזון

האם זה זה?

http://cgi.ebay.com/New-Original-Battery-for-Fujitsu-Siemens-V5515-V5535_W0QQitemZ360119755001QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?_trksid=p3286.m20.l1116

האם תוכלו לעזור לי ולהגיד האם שווה לקנות?

פורסם

סליחה על הדאבל אך אני צריך להביא לו תשובה עד מחר

כי נשאר לו אחד אחרון...

פורסם

זה דרעק של מחשב. היתרון היחיד שלו על המשומשים של IBM הוא שהוא חדש ובאחריות. ענק, כבד ועם חיי סוללה על הפנים. אבל מה מצפה ב-1500?

אני רוצה לראות אותך משתמש בכזה דבר על בסיס יומיומי בכיתה ולא מקלל את עצמך ואת המחשב כעבור שבוע.

מצד שני, אין שום מחשב חדש אחר עם ביצועים משתווים שתוכל למצוא בכזה מחיר בדיחה.

פורסם

אני מרים משקולות בחדר הכושר הרבה יותר כבדות וגם ככה עוד מאט אני מקבל רישיון ואני יסחוב אותו דקה וחצי בקושי...

3 קילו לא יעשו לי כלום...

אז הוא עדיף על הEEE 1000H?...

1500 שקל...

אז שווה מחר לתת תשובה סופית ולהגיד שאני רוצה אותו?...

1800 כולל 2 סוללות...

או X40 יד 2 אם 2 סוללות...

2000 שקל

פורסם

אז שווה מחר לתת תשובה סופית ולהגיד שאני רוצה אותו?...

מאיפה אנשים מקבלים את הרעיון שאנשים אחרים בפורום צריכים לקבל בשבילם את ההחלטות.

את התשובה שלי קיבלת: אני לא הייתי נוגע בזבל הזה גם אם היו נותנים לי אותו חינם.

פורסם

אבל בתקציב הזה אני יכול לקחת רק את הEEE 1000H של asus ב-1500 שהמסך קטן מאוד והמקלדת לא כל כך נוחה...

או את הX40 יד 2 ב-2000 שקל אם 2 סוללות....ככה שאני פה בבעיה רצינית

אז לי נראה שמה שנתתי פה Fujitsu Siemens Esprimo V5535-11 INTEL Celeron M550 2GHZ 1GB 120GB 15.4 LCD

האופציה הכי עדיפה בשבילי ב-1800 כולל 2 סוללות...וחדש אם אחריות

כי זה התקציב שלי ולא שקל יותר (2000)כולל סוללות

פורסם

החלטתי ללכת על זה

מחשב נייד Fujitsu Siemens Esprimo V5535-11 INTEL Celeron M550 2GHZ 1GB 120GB 15.4 LCD

+סוללה נוספת

סך הכול 4.5 שעות עבודה

מקווה לקבל משו טוב..היום בערב אני מתקשר אליו ומחר בבוקר אני מקבל תמחשב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים