עבור לתוכן

האם קיימים צורבים שמגיעים כ-RPC1 ללא שימוש בקושחה חלופית?

Featured Replies

פורסם

אם כן, האם קיימים צורבים כאלה ברשימת המומלצים?

פורסם

מה הבעיה עם קושחה חילופית? בכ"מ הליטאון שלי עם קושחה מעודכנת מהחברה עצמה ואין לי הגנות על הכונן.

פורסם
  • מחבר

מה הבעיה עם קושחה חילופית?

שתי בעיות:

1. קושחה חלופית פוסלת את האחריות.

2. לא תמיד קיימת קושחה חלופית. ל-ASUS DRW-2014L1T שמופיע בת'רד הצורבים מומלצים אין קושחה כזו. אני מניח שיש ברשימה עוד צורבים כאלה.

פורסם

מקסימום אפשר להחזיר לקושחה מקוריתץ אגב ניתן לעקוף את ההגבלות גם בעזרת תוכנות, אבל זה קצת יותר מציק.

פורסם

ל-DVR-ים למיניהם של פיוניר יש קושחות RPC1.

ובכלל, הם כוננים מעולים.

פורסם

הוא שאל על קושחות מקוריות. אני יודע רק על הLITEON שלי, מן הסתם יש עוד.

פורסם

הוא אמר "לא תמיד קיימת קושחה חלופית". לזה הגבתי.

פורסם
  • מחבר

אני מניח שעבור רוב הצורבים קיימות קושחות חלופיות, אבל בוודאות אין קושחה כזו עבור ה-Asus 2014L1T שבמומלצים (וייתכן שגם לצורבים אחרים שמופיעים שם אין כזו).

פורסם

אז אני אגיד עוד פעם:

לפיוניר יש קושחה חלופית.

ואני אפילו אוסיף:

לדעתי הוא הצורב הכי טוב בין הצורבים המומלצים

פורסם
  • מחבר

אנחנו קצת חוזרים על עצמנו, אתה לא חושב? התגובה הקודמת שלי נכונה כתגובה גם להודעה החדשה שלך.

עריכה: אם לא ציינתי את זה קודם, קניתי אתמול את ה-Asus למרות הנושא הזה.

פורסם

אני חושב שאתה לא מבין אותי.

זה לא משנה אם לצורבים של LG, ASUS וכו' שבמומלצים יש קושחות חלופיות, כי יש שם כונן שבוודאות יש לו קושחה חלופית והוא יותר טוב מהאחרים.

יותר טוב מהאחרים זו סיבה מספקת בשביל לקנות אותו, ואם יש לו קושחה חלופית, אז אין כאן אפשרות אחרת.

בכל אופן מאוחר מידי.

עריכה- אם עדיין לא הבנת.. אז במילים אחרות מה שאמרתי זה שאם אתה לא מוצא כונן שמגיע כ-RPC1, אז תקנה את הפיוניר.

פורסם

בלי לפגוע, עד התגובה האחרונה שלך גם אני הבנתי כמו boren.

פורסם
  • מחבר

זה לא משנה אם לצורבים של LG, ASUS וכו' שבמומלצים יש קושחות חלופיות, כי יש שם כונן שבוודאות יש לו קושחה חלופית והוא יותר טוב מהאחרים.

אז מה הצורבים האלה עושים ברשימת המומלצים?

חשוב לדעתי לציין שם אילו צורבים נעולים על RPC2, או לפחות להוסיף דיסקליימר בתחילת ההודעה שמכוון את הקונה לבדוק את הנושא הזה לפני שהוא בוחר בצורב. באופן אישי זה לא קריטי לי ולכן אין לי כוונה להחזיר את הצורב, אבל אני מניח שמי שמתכוון להשתמש בצורב כדי לנגן סרטים לא יישמח לגלות שאחרי 5 פעמים הצורב ננעל על איזור מסויים באופן בלתי הפיך (לפחות כל זמן שאין קושחה חלופית).

עריכה- אם עדיין לא הבנת.. אז במילים אחרות מה שאמרתי זה שאם אתה לא מוצא כונן שמגיע כ-RPC1, אז תקנה את הפיוניר.

העדפתי צורב שתומך ב-bitsetting ו-LightScribe, ולכן בחרתי ב-Asus (שגם אמור להיות יותר שקט).

פורסם

אני לא עוד שמעתי על טענה כזו, ודף הצורבים המומלצים קיים כבר המון שנים אם אני זוכר נכון.

ag43,

non taken

פורסם
  • מחבר

ה-2014L1T הוא צורב יחסית חדש. אתה יודע על צורבים אחרים שהופיעו ברשימת המומלצים ושבהם לא ניתן היה להפוך את הצורב ל-RPC1? די ברור שלמי שמתכוון לנגן סרטים בצורב מדובר בחיסרון משמעותי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים