עבור לתוכן

ספק לgtx+ ומעבד e8400 בסביבות ה150-200 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום חברים

חבר טוב שלי התחדש במחשב חדש. הלכתי לעזור לו להתקין וראיתי שנתנו לו ספק גרוע.

1)הוא ג'נרי

2)הכרטיס מסך שלו דורש שני חיבורי 6PIN ובספק הזה אין אפילו אחד. הבאנו מתאם לבינתיים אבל מן הסתם הכרטיס מסך לא עובד כמו שהוא אמור.

אז, אני רוצה המלצה לכרטיס שיתאים, עם שני חיבורי 6PIN ושיחזיק כמו שצריך.

המקום שהוא קנה ממנו יזכה אותו ויתן לו חדש בהפרש. אני יודע שהם עובדים שם עם טרמלטייק. אולי עוד חברות, אשמח לכל עצה ודעה.

תודה לעוזרים

פורסם

בתקציב הזה הספקים של טרמלטק לא משהו ביכלל ..

מומלץ שיעלה בתקציב עוד 100 שקל ל300 ש''ח כדי לקבל ספק נורמלי ולא ג'נרי שיכבה את המחשב תחת לחץ....

פורסם

הכי טוב בתקציב הזה זה יהיה HEC או FSP של עד 400W אבל אבירם צודק שזה לא מספיק לדרישה.

פורסם

גם FSB וגם HEC אחרי אחוזי נצילות בקושי מגיעים ל300W

שזה מאוד גבולי גם ככה..גובל בלא מספיק

אז למה לקנות ואחרי זה לסבול

עוד 100 שקל , אפילו שיחסוך , זה לא סכום עתק....

פורסם

מתי תבינו שנצילות של ספק 400 היא לא כמה הוא נותן מה 400 שהוא מושך מהקיר, אלא כמה הוא מושך מהקיר כדי לתת 400?

ולפותח הטרד, מצטרף להמלצה להגדיל את התקציב

פורסם

בסופו של דבר..

ממבט על זה וממבט על זה

400 לא מספיק!

(לא מדבר על האנמרקס ליברטי)

אלא על ספקים ''רגילים'' של החברות המוזכרות וכדומה ..

פורסם

גם לא בהכרח נכון. יתכן והם מספקים אותו אמפרז' כמו הליברטי. לא עם אותן הגנות, לא באותה יציבות, לא באותו השקט. תלוי בספק הספציפי. אמפרז' אינו הפרמטר היחיד החשוב בספק.

פורסם
  • מחבר

אממ אוקי.

בואו דברו איתי בדגמים אם אפשר.

וזה לא יספיק בגלל שהGTX+ הוא בזבזן? אני אישית המלצתי לו על ה4850 אבל הוא שמע שהוא מתחמם :kopfpatsch:

בכל מקרה, ראיתי בפורום מפרטים שאותו המפרט עם 4850 ממליצים על ספקי 400 ועל 380. מה השוני?

פורסם
  • מחבר

לול

התכוונתי מה השוני בין ה4850 לgtx מבחינת צריכת חשמל, כי על ה4850 לא הייתה בעיה להמליץ על 380-400 ועל הgtx ממליצים לעבור את ה400. (למרות שאתה עכשיו המלצת לי כן על 400, בלבלתם אותי לגמרי :))

פורסם

כמה בדיוק יותר מה4850..?

לא בהרבה..

הססוניק שנתתי לך בקישור יחזיק את שנייהם לדעתי..

מצד שני אם יש אפשרות לעלות ליותר זה מאוד כדאי..

350 ש''ח נגיד..

אז זה יהיה יותר כדאי , זה יהיה עם מרווח ולא בדיוק על הW של הספק..

ויוכל לספוג שדרוג עתידי קטן או OC

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717789

פורסם
  • מחבר

הסתכלתי קצת בפורום וראיתי בספקים לפי תקציב המלצות על הfsp. והוא גם יחסית זול מהאחרים.

מה עם הfsp 450? במחינה תקציבית הוא מושלם, איך הוא?

תבינו, הבעיה היא כזו, אני מבין שצריך להשקיע כסף על ספק טוב, אותו חבר מנסה לחסוך למרות השכנועים שלי, אז אני מנסה להפיק את המירב מהסכום והfsp נראה מתאים למשימה.

פורסם

הFSP גם יעשה את העבודה..

אבל הוא ברמה נחותה מהמוצעים....

אך אם הוא מתעקש , שיהיה ...

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

אוקי, תודה רבה לך אבירם. אני אמליץ על הסיסוניק ורק במקרה של בעיית תקציב על הFSP.

אני רק מקווה שבחנות שהוא קנה יש את החברות האלו. הוא התעקש לקנות במקום המפוקפק הזה ששם לו את הקירור הסטנדרטי של אינטל על המעבד וללא מאווררים במארז.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים