עבור לתוכן

מודם ADSL + ראוטר

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

מזה כשנה אני משתמש בראוטר+מודם ADSL מובנה שקיבלתי מבזק (Siemens SL2-141).

בסה"כ הביצועים סבירים, אבל לדעתי הוא לוקה מעט באי-יציבות, וחסרות בו אפשרויות ניהול מתקדמות (Traffic Shaping, IP Forwarding וכאלה).

לאחר קריאה נמרצת בפורום ראיתי שמומלץ באדיקות ללכת על מודם ונתב נפרדים.

נראה לי שבכל הקשור לנתב אני די סגור על ה- Linksys WRT54GL (אלא אם מישהו יטען אחרת?), וכעת הבעיה היא מודם.

חיפשתי שוב ושוב, ואני ממש מתקשה למצוא מקומות שמוכרים מודם ADSL ללא נתב.

ראיתי בחנות אחת Linksys AM300 שלא נראה לי שבכלל יש במלאי, וזהו פחות או יותר - כל השאר הם נתב + מודם מובנה.

האם אני מפספס משהו? האם אפשר לרכוש מודם ADSL רק בבזק-סטור, מתוך המבחר האדיר שלהם שמכיל, ובכן, מודם אחד בלבד?

בהנחה שלא - מהו המודם המומלץ ל-ADSL, ואיפה אפשר לרכוש אותו?

תודה.

פורסם

ניסית את NETGEAR?

אני מקבל עליהם רק משובים חיוביים.

פורסם

שלום לכולם.

מזה כשנה אני משתמש בראוטר+מודם ADSL מובנה שקיבלתי מבזק (Siemens SL2-141).

בסה"כ הביצועים סבירים, אבל לדעתי הוא לוקה מעט באי-יציבות, וחסרות בו אפשרויות ניהול מתקדמות (Traffic Shaping, IP Forwarding וכאלה).

לאחר קריאה נמרצת בפורום ראיתי שמומלץ באדיקות ללכת על מודם ונתב נפרדים.

נראה לי שבכל הקשור לנתב אני די סגור על ה- Linksys WRT54GL (אלא אם מישהו יטען אחרת?), וכעת הבעיה היא מודם.

חיפשתי שוב ושוב, ואני ממש מתקשה למצוא מקומות שמוכרים מודם ADSL ללא נתב.

ראיתי בחנות אחת Linksys AM300 שלא נראה לי שבכלל יש במלאי, וזהו פחות או יותר - כל השאר הם נתב + מודם מובנה.

האם אני מפספס משהו? האם אפשר לרכוש מודם ADSL רק בבזק-סטור, מתוך המבחר האדיר שלהם שמכיל, ובכן, מודם אחד בלבד?

בהנחה שלא - מהו המודם המומלץ ל-ADSL, ואיפה אפשר לרכוש אותו?

תודה.

למה לרכוש מודם אם מקבלים אחד בחינם מבזק? המודמים שלהם בסדר גמור.

פורסם

אתה יכול לקבל מודם בהשאלה, ללא תשלום כמו שצ'פ ציין, ורק להחזיר אותו אחרי שאתה מתנתק מהשירות.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות.

ביררתי עם בזק, והם יכולים להשאיל לי ללא תשלום מודם רשת ADSL מסוג Aztech 600-E.

לא מצאתי בעיות שמוזכרות בנוגע אליו בחיפוש בפורום, אז שאלה אחרונה בנושא:

בהנחה שלא צפויות בעיות בניסיון לקנפג אותו לעבוד כמו שצריך עם נתב Linksys WRT54GL שארכוש, האם זו תצורה מומלצת? האם יש לי סיבה לשקול נתב אחר?

פורסם

אני עובדת בתצורה הזו - ADSL עם מודם Aztech 600E ונתב Linksys WRT54GL ומרוצה מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים